(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی این پروسه activation code is enclosed for AllClear ID Identity Theft Protection

رو انجام داده؟؟

با دادن اطلاعات فرضی و اشتباه مشگلی پیش نمیاد؟

اصل این ایتم اینه که از اطلاعات درست توش استفاده کنی وگرنه که به هیچ دردی نمیخوره که.
ولی در هر صورت اگه می خوای درست کنی email و password رو یه چیز درست انتخاب کن بعدا به مشکل نخوری.

اصل این ایتم اینه که از اطلاعات درست توش استفاده کنی وگرنه که به هیچ دردی نمیخوره که.
ولی در هر صورت اگه می خوای درست کنی email و password رو یه چیز درست انتخاب کن بعدا به مشکل نخوری.
منظور من آدرس و شماره تماس بود! انا من در آوردی باشه مورد داره؟ یا اینکه باید دقیقآ اطلاعات داخل اکانت PSN باشه؟

منظور من آدرس و شماره تماس بود! انا من در آوردی باشه مورد داره؟ یا اینکه باید دقیقآ اطلاعات داخل اکانت PSN باشه؟

نه اون 2 تا مهم نیست یکی باشن با کنسول چون ماله خوده کنسول هم قابل تغییر از account managment.
برای محکم کاری هرچیزی تو id protection زدی برو تو کنسولت هم عوض کن.

• Like
Reactions: hitman_ravani
آقا playstation store راه نیوفتاد ؟
این بازیهای رایگانی که میشه دانلود کرد رو چطور باید دانلود کرد همین الان میشه دانلود کرد ؟

نه هنوز راه نیافتاد

وقتی store وصل شد , میتونی از اونجا دانلود کنی به راحتی

الان نمیشه چون store خرابه ;)

گفتند تا جمعه کلا PSN درست میشه! برای همین فعلا بسته شده! (البته جمعه ی اونا شاید شنبه ی ما بشه :d )
تا آخر هفته صبر کنید بعد برید سراغ دانلود :d و مولتی بازی کردن :d

سوال

عزیزان من تازه وارد دنیای PLAYSTATION 3 شدم می خوام ببینم من اگه با این حالت که دستگاه رو کپی خور کردم به اینترنت وصل بشم چه اتفاقی می افته.یعنی تا ابد نمی تونم Network وصل بشم.بیشتر برای آپدیت بازی ها مثل pes 2011 می خوام

عزیزان من تازه وارد دنیای PLAYSTATION 3 شدم می خوام ببینم من اگه با این حالت که دستگاه رو کپی خور کردم به اینترنت وصل بشم چه اتفاقی می افته.یعنی تا ابد نمی تونم Network وصل بشم.بیشتر برای آپدیت بازی ها مثل pes 2011 می خوام
آپدیت فریمور 3.61می یاد که با آپدیت کردن هک کنسول می پره برای انجامه بازی آنلاین فعلا باید از بازی اورجینال استفاده کرد.
سوالات درمورد هک رو در این تاپیک مطرح کنید:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33248

دوستان باز هم PSN قطع شده ؟ http://uk.playstation.com/
اینجا که زده offline دوباره !!

شما هم هی برو سایت رو چک کن
هی بیا اینجا بگو psn قطع شده
برادر من سایت چه دخلی به psn داره؟
سایت قطعه , PSN از طریق کنسول قابل دسترسیه
کار سختی هم نیست اگه براتون انقدر مهمه
کنسولتون رو روشن کنین ببینین قطعه یا وصله!

• Like
Reactions: Infected Area

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or