(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستی حجم پاداش شکیباییمون از این قراره:
InFamous – 6.88 GB
LittleBigPlanet – 2.21 GB
Wipeout HD/Fury – 738 MB
Dead Nation – 1.39 GB
Super Stardust – 290MB
For EU users:
  • LittleBigPlanet – 2.21 GB
  • Infamous - 6.88 GB
  • Wipeout HD/Fury - 738 MB
  • Ratchet and Clank: Quest for Booty – 2.4 GB
  • Dead Nation - 1.39 GB

• Like
Reactions: Infected Area
راستی حجم پاداش شکیباییمون از این قراره:
InFamous – 6.88 GB
LittleBigPlanet – 2.21 GB
Wipeout HD/Fury – 738 MB
Dead Nation – 1.39 GB
Super Stardust – 290MB
For EU users:
  • LittleBigPlanet – 2.21 GB
  • Infamous - 6.88 GB
  • Wipeout HD/Fury - 738 MB
  • Ratchet and Clank: Quest for Booty – 2.4 GB
  • Dead Nation - 1.39 GB

e :d چه خوب

Dead Nation و LBP که راحت میتونم دانلود کنم . اون Ratchet and Clank رو هم میتونم دانلود کنم :d حجماشون خوبه فکر میکردم بیشتر از اینا حجم دارن :)

فقط میشه با کنسول دانلود کرد دیگه ؟ بعد وسطاش نمیشه Pause داد بقیش رو بعدم گرفت ؟ چون اگر یه ضرب بخوایم بگیریم برای ما که سرعتمون 128 هست, پوست کنسول کنده میشه!

خبر خوبیه :d

امروز هرچقدر سعی کردم نتونستم این PS3 رو به اینترنت وصل کنم . همه چی روبراهه و تنظیمات همون تنظیمات قبلی هستن و سرعت اینترنت هم خوبه اما توی تست واسه اینترنت کانکشن Failed میده :(

فقط میشه با کنسول دانلود کرد دیگه ؟ بعد وسطاش نمیشه Pause داد بقیش رو بعدم گرفت ؟ چون اگر یه ضرب بخوایم بگیریم برای ما که سرعتمون 128 هست, پوست کنسول کنده میشه!

تو خود کنسول هم میشه pause زد هیچ مشکلی از این نظر نیست و گرنه خودمم بتای کیلزون رو با همین 128 ام تو 3 نوبت دانلود کردمb-)

Full PSN Services, including PlayStation Store, Return This Week

بالاخره یه خبر خوب هم از این بلاگ سونی در اومد:
http://blog.us.playstation.com/2011...including-playstation-store-return-this-week/

توی این خبر گفته شده تا اخر این هفته تمام امکانات PSN که مهمترینش store هست بر میگرده و welcome back program هم شروع میشه بازی هایی که دوستمون visari گفته بود رو می تونیم دانلود کنیم.
البته فقط store کشورهای منطقه ی امریکا ، اروپا و اسیا قراره بر گرده به جز کشورهای ژاپن و کره ی جنوبی و هنگ کنگ که همچنان بسته خواهند بود.

آخرین ویرایش:
تو خود کنسول هم میشه pause زد هیچ مشکلی از این نظر نیست و گرنه خودمم بتای کیلزون رو با همین 128 ام تو 3 نوبت دانلود کردمb-)

من یادمه میخواستم یه دمو دانلود کنم , اینقدر مشکلات ایجاد شد که دانلود یک ماه طول کشید :d

بالاخره یه خبر خوب هم از این بلاگ سونی در اومد:
http://blog.us.playstation.com/2011...including-playstation-store-return-this-week/

توی این خبر گفته شده تا اخر این هفته تمام امکانات PSN که مهمترینش store هست بر میگرده و welcome back program هم شروع میشه بازی هایی که دوستمون visari گفته بود رو می تونیم دانلود کنیم.
البته فقط store کشورهای منطقه ی امریکا ، اروپا و اسیا قراره بر گرده و کشورهای ژاپن و کره ی جنوبی و هنگ کنگ بر نخواهد گشت.

:)) مگه ژاپن و کره ی جنوبی تو آسیا نیستن ؟

نترس پوستش كنده نميشه ، اگه قرار بود كنده شه كه واسه GT5 با اون عظمتش مسابقه 24 ساعته نميزاشتن ، تو عيد ، تو يه هفته من 6تا مسابقه 24 ساعته رفتم ، خيالتون از بابت پوست كنسول راحت باشه ...
مثلا دوس داشتي اسم كل كشوراي آسيا رو بگه و فقط اين 3تا رو نگه ؟؟ حساس نشو

من دوس دارم LBP & InFamous رو بگيرم ، هر چند تاشو كه بخايم ميشه دانلود كرد ؟؟

مثلا دوس داشتي اسم كل كشوراي آسيا رو بگه و فقط اين 3تا رو نگه ؟؟ حساس نشو

من دوس دارم LBP & InFamous رو بگيرم ، هر چند تاشو كه بخايم ميشه دانلود كرد ؟؟

یه چیزی سهند میگی ادم شاخ در میاره البته شاید به خاطر این باشه که کلمه ی (به جز) رو میذاشتم راحت تر بود:))

به ازای هر پروفایل میشه 2 تا بازی دانلود کرد.البته من خودم 2 تا پروفایل دارم شاید بتونم 4 تا بازی رو بگیرم که قطعا infamos جزش نیست.مگه کره جنوبیه 7 گیگ دانلود کنم.;)

خوب دوستان من حجم دقیق infamous رو می دونم چون دارمش ماله uk
Size 7057 MB
هست حال کنید من با سرعت 200KB روز سوم بازی رو اجرا کردم البته یه 15MIN هم نصبشه.;)
حجمه بازی DEAD NATION ماله UK
Size 1446 MB
راستی ریجن ژاپن یه ریجن خاصه اونو نمی شه با بقیه کشور های آسیای یکی دونست.

آخرین ویرایش:
یه چیزی سهند میگی ادم شاخ در میاره البته شاید به خاطر این باشه که کلمه ی (به جز) رو میذاشتم راحت تر بود:))

به ازای هر پروفایل میشه 2 تا بازی دانلود کرد.البته من خودم 2 تا پروفایل دارم شاید بتونم 4 تا بازی رو بگیرم که قطعا infamos جزش نیست.مگه کره جنوبیه 7 گیگ دانلود کنم.;)

آخه چند تا کشور درست حسابی هم تو آسیا باشه اصلش همیناست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or