(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Code ؟؟؟؟

والـ.. کدی داخلش نبود! یه لینک بود فقط که کلیک میکردی ازت یوز(email) که باهاش یه PSN وصل میشدی میخاست!

که گفته بود بعد از 72 ساعت فعال میشید! همین این کد رو ازکجا ـت در آوردی؟

آره دادا من چند روز ( فکر کنم 4 روز ) پیش لینک فعال سازی رو زدم و گفت بعد 72 ساعت یه میل میاد حاوی کد فعالسازی و واسه من پریروز اومد و امشب توی سایت AllClear ID با استفاده از اون کد Sign Up کردم و فرم ثبت نامش یه تاریخ تولد میخواد با پسوورد و شماره موبایل و اینا دیگه که از خودت میزنی تموم میشه میره :d

اگه تازه درخواست کد دادی یکم صبر کنی واسه تو هم میاد ;)

چه با حال ! :)) خوش به حال شما که با کنسول میتونی بری.
sony واقعاً داغون شده !
مسخره کرده دیگه !

منم راحت ساین شدم و مشکلی نداره :)

شما با PS3 یه تست بزن ببین جلوی اینترنت کانکشن Failed نمیزنه ؟ اینطور که معلومه احتمالا مشکل از طرف مودم یا ISP شماست ;)

چه با حال ! :)) خوش به حال شما که با کنسول میتونی بری.
sony واقعاً داغون شده !
مسخره کرده دیگه !

آقا باور کن چند نفر هم از افرادی که توی لیست من هستن از بچه های همین سایت هستن! که الان هم دارن بازی میکنن! شما یعنی با خود SP3 هم نمیتونی وارد PSN بشی؟

آقایون یکی بگه کی بالاخره فروشگاه باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز هیچکی نمیدونه که :dاگه میگفتن و خیالمون رو راحت میکردن خیلی بهتر میشد :)

شایعه و اینا هم زیاده اما یه حسی میگه که همین هفته درست میشه :d چون به نظرم این Under Maintenance سایتشون بیخود نیست :-/ هم US و هم UK خوابیده​

یعنی شما الان میری اینجا http://uk.playstation.com/ بعد اون بالا sign in میزنی error نمیده بهت ؟ میزاره sign in کنی؟

راست میگه!! وارد نمیشه!!

میگه:

Site Maintenance Notice

The server is currently down for maintenance.

We apologize for the inconvenience. Please try again later.

ولی با خود PS3 من الان وارد PSN هستم!!

حتی قسمت آمریکای سونی هم همین پیغام رو میده!!

http://us.playstation.com/

من همین الان چک کردم مشکلی نبود و وارد id می شد.از طریق ps3 هم که مشکلی ندارم.

برای بنده هم کمی مشکل داره خاموش میکنم بعد نیم ساعت یا بیشتر دوباره میرم درست میشه...
من از خدمات دهنده ای دی اس الم راضی نیستم
دوستان نمی دونید چطور میشه با پی اس سه به فیس بوک وصل شد یعنی امکان قرار دادن قیل....ر نشکن یا از اونا پی ا... هست و... متشکرم...

دوستان نمی دونید چطور میشه با پی اس سه به فیس بوک وصل شد یعنی امکان قرار دادن قیل....ر نشکن یا از اونا پی ا... هست و... متشکرم...
برای وصل شدن به FB فکر کنم تنها راهش اینه که کانکشن V پی N رو شر کنیش بعد پی اس 3 رو بزنی بهش بری تو

سلام
من میخوام تازه وارد psn بشم دیگه psn به بازی های کپی گیر نمیده مثل xbox live بنت کنه
و از این حرفا
بعد psn خوبه یا زیاد مشکل داره با xbox live من سرعتم 128 هست هربازی میکنم 9 نفره 10 نفره بدون لاگه psn هم همینجوره جوابمو بدین

سلام
من میخوام تازه وارد psn بشم دیگه psn به بازی های کپی گیر نمیده مثل xbox live بنت کنه
و از این حرفا
بعد psn خوبه یا زیاد مشکل داره با xbox live من سرعتم 128 هست هربازی میکنم 9 نفره 10 نفره بدون لاگه psn هم همینجوره جوابمو بدین

عضویتتون رو تبریک میگم.
مورد اول اینکه خیالتون راحت باشه وقتی اورجینال بازی می کنید.
مشکلی هم اصلا نداره من خودم تو live بازی میکردم که به خاطر هزینه ی بالاش اومدم psn.
با اون سرعت اگه ping مناسبی حدود 200 داشته باشید فوق العاده عالیه.
پروفایل ساختی ما رو هم add کن.تو امضام هست.

سلام
و از این حرفا

اگه کپی خور باشی بن میشی :d

بی کرفول:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or