(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
http://www.nextgn.com/2011/05/12/playstation-network-will-most-likely-return-tomorrow/ ظاهرا در این منبع خبری نوشته شده که psn فردا یا شنبه وصل میشه
As promised, the PlayStation Network was not restored last week. Due to unforeseen circumstances Sony had to delay the re-launch for a later date. It was heavily speculated that the PSN would not return until the 31st of May, but Sony were quick to debunk those rumors and released their own press statement which hinted at the PlayStation Network returning this weekend.
I know that a lot of you may not have any faith in Sony’s last press statement that reveals that they expect the service to partially return within a few days from the 10th of May, but I honestly believe that they cannot afford a repeat of last week and will re-launch the PlayStation Network this weekend. PlayStation 3 owners have missed the opportunity to enjoy Portal 2,Mortal Kombat, and BRINK to their fullest extend because of the outage, and with the Duke Nukem Forever demo and L.A Noire just around the corner it is paramount for Sony to have the network back up and running this weekend.

On the 10th of May Sony released this press statement:
I know you all want to know exactly when the services will be restored. At this time, I can’t give you an exact date, as it will likely be at least a few more days. We’re terribly sorry for the inconvenience and appreciate your patience as we work through this process.
A few days from the 10th means that the service should be expected to be live by Friday or Saturday this week. However, due to the severity of the breach, Sony will only be partially launching their PlayStation Network service. What does that mean? Well, don’t worry, you will be able to play games online with the new improved service. The promised “Welcome Back” deal will also be available to the people when the service returns. The only thing that might not be enabled from the PlayStation Store is the wallet feature, but that’s not big deal because you will have plenty of free content to download while they work to fully restore the PlayStation Network.
I am willing to put my money where my mouth is and bet that the service will return tomorrow, or by Saturday at the latest. So, have hope and get ready for a weekend of gaming like never before.

Categories: Articles, Featured, General News, Main, PlayStation 3, Sony
لپ مطلب اینه که طرف میگه با توجه به حرفهای سونی گفته که تا چند روز دیگر psn راه میفته و اینکه بعدش اعلام کرد تا پایانه هفته راه میفته میشه نتیجه گیری کرد که psn فردا و یا حد اکثر شنبه راه میفته و اینقدر از این حرف مطمئن هست که میگه روی این مسئله شرط میبندم !!!:d
راستی این لینکی که دادید اصلا باز نمیشه !

من فکر نمیکنم کسی صرفا به خاطر PSN پلی استیشن خریده باشه پس فروختن اون در این شرایط خیلی احمقانه به نظر میرسه . =))
اگر هم بحث مقایسه با XBOX باشه که باید بگم اگه PS3 اصلا قابلیت بازی آنلاین نداشت باز هم PS3 ده سر و ده گردن از بالاتر بود. b-)

من فقط و فقط به خاطر Online گرفتم وگرنه xbox هم میتونستم انلاین بزنم ولی خرج گلد یه کم نامردی بود

اخبار و شایعات زیاده ولی من یه جورایی به دلم افتاده psn تا یکشنبه وصل میشه :)
با ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن یا *** باز میشه:d

خدا از دهنت بشنوه من 5 شنبه 20 اپریل که گرفتم کنسول رو psn ترکید امیدوارم زودتر وصل بشه.

من فقط و فقط به خاطر Online گرفتم وگرنه xbox هم میتونستم انلاین بزنم ولی خرج گلد یه کم نامردی بود
یکی از موارد مهمی هم که منو ترغیب به گرفتن ps3 کرد همین psn رایگان بود !

من فکر نمیکنم کسی صرفا به خاطر PSN پلی استیشن خریده باشه پس فروختن اون در این شرایط خیلی احمقانه به نظر میرسه . =))
اگر هم بحث مقایسه با XBOX باشه که باید بگم اگه PS3 اصلا قابلیت بازی آنلاین نداشت باز هم PS3 ده سر و ده گردن از XBOX بالاتر بود. b-)
دقیقا من برای لایو گرفتم و همین طور بعضی از دوستان دلیلش هم این بود که بازیش راحت پیدا می شد و کپی خورشم نکردم تاحالا هم با همه مشکلات psn ساختم ولی این دیگه خیلی حال بهم زنه که چند هفته تعطیل باشه با این وضع بهتره به فکر یه 360 خام باشم !

آخرین ویرایش:
دقیقا من برای لایو گرفتم و همین طور بعضی از دوستان دلیلش هم این بود که بازیش راحت پیدا می شد و کپی خورشم نکردم تاحالا هم با همه مشکلات psn ساختم ولی این دیگه خیلی حال بهم زنه که چند هفته تعطیل باشه با این وضع بهتره به فکر یه 360 خام باشم !

راستشو بخاین اصلا موقع خریدن ps3 نمیدونستم psn چی هست و بیشتر به خاطر قابلیت های دیگه مانند بلو-ری و multi-media خریدم به خاطر همین وقتی از این نظرها با XBOX مقایسه کردم اون حرفو زدم. (آخه برادرم xbox داره و تجروبشو داشتم )
امیدوارم زودتر برگرده ولی یه سوال داشتم. اگر یه چیزی از ps store خریده باشم و بخوام از یه دستگاه دیگه اونو بازی کنم میتونم با اکانت خودم از همون دستگاه اونو دانلود و بازی کنم ؟

راستشو بخاین اصلا موقع خریدن ps3 نمیدونستم psn چی هست و بیشتر به خاطر قابلیت های دیگه مانند بلو-ری و multi-media خریدم به خاطر همین وقتی از این نظرها با XBOX مقایسه کردم اون حرفو زدم. (آخه برادرم xbox داره و تجروبشو داشتم )
امیدوارم زودتر برگرده ولی یه سوال داشتم. اگر یه چیزی از ps store خریده باشم و بخوام از یه دستگاه دیگه اونو بازی کنم میتونم با اکانت خودم از همون دستگاه اونو دانلود و بازی کنم ؟
نه که دیسک های بلو ری مثل ریگ ریخته!! :d :d :d :d :d :d

بله میتونید !

من قصد اپدیت کردن gran turismo 5 رو دارم!!(600 mb)

میشه درحین اپدیت وقفه ایجاد بشه وبعدا ادامه پیدا کنه؟

(مثلا شما 100 مگ دانلود کردین بعد کنسول رو خاموش کنید و فردا بخواین از همون 100 مگ شروع کنید)

من قصد اپدیت کردن gran turismo 5 رو دارم!!(600 mb)

میشه درحین اپدیت وقفه ایجاد بشه وبعدا ادامه پیدا کنه؟

(مثلا شما 100 مگ دانلود کردین بعد کنسول رو خاموش کنید و فردا بخواین از همون 100 مگ شروع کنید)
از طریق پی اس 3 آپدیت ها رو نمیشه یکسره دانلود کرد و استپ کرد ولی بازی ها و پک های بازی ها و هرچی از استور دانلود بشه میشه استپ کرد . آپدیت هارو اگر بخواید کم کم دانلود کنید یک راه هست که از یک طریقی میتونید از طریق کامپیوتر دانلود کنید که بگردید فکر کنم توی تاپیک های دیگه باشه . من خودم چون استفاده نکردم بلد نیستم ولی تنها میشه اینکارو کرد.

از طریق پی اس 3 آپدیت ها رو نمیشه یکسره دانلود کرد و استپ کرد ولی بازی ها و پک های بازی ها و هرچی از استور دانلود بشه میشه استپ کرد . آپدیت هارو اگر بخواید کم کم دانلود کنید یک راه هست که از یک طریقی میتونید از طریق کامپیوتر دانلود کنید که بگردید فکر کنم توی تاپیک های دیگه باشه . من خودم چون استفاده نکردم بلد نیستم ولی تنها میشه اینکارو کرد.

از طریق pc که دردسره-یعنی اگه مودم 1 بار هم reset بشه کل اپدیت میپره

(برای تعویض اکانت شبانه با روزانه)

آقا اگر یک ps3 کپی خور شده داشته باشم و بخوام از این حالت درش بیرم باید چیکار کنم؟
اگه آپدیت ۳.۶۰ رو بریزم از کپی‌ خور در میاد؟
راهی‌ دیگش چیه؟ می‌تونم مستقیم از اینترنت آپدیت کنم یا باید اول آپدیت رو دانلود کنم بد باusb آپدیت کنم؟

خدایا چرا psn وصل نمی‌شه.............

از طریق pc که دردسره-یعنی اگه مودم 1 بار هم reset بشه کل اپدیت میپره

(برای تعویض اکانت شبانه با روزانه)

چرا وقتی از یه چیز اطلاع ندارید باید حتما نظر بدید؟
وقتی با pc آپدیت ها رو دانلود میکنید وقتی قطع بشه میتونید دوباره از ادامش دانلود کنید

یعنی عاشقتم

چرا وقتی از یه چیز اطلاع ندارید باید حتما نظر بدید؟
وقتی با pc آپدیت ها رو دانلود میکنید وقتی قطع بشه میتونید دوباره از ادامش دانلود کنید

اقا من نظر ندادم که دارم سوال میپرسم!!(؟رو یادم رفت بذارم خب)

بعدشم این اپدیت رو چجوری از رو pc روی ps3 نصب کنم واز کجا بیارمش؟
v6vvw15te60djjub5v5l.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or