u.s.a
کاربر سایت
بروبکس من نمیدونم این مشکل جه ربطی به تم HEAVY RAIN داشته!؟! یکم مشکوکه.به نظرتون نمیتونه مشکل از اپدیت HEAVY RAIN باشه؟ اخه من اصلا HEAVY RAIN رو تو دستگاه نزاشتم ولی اولین چیزی که پرید تم HEAVY RAIN بود بعد COD:MW2 رو گذاشتم تا تو MAIN MENU رفت یهو ارور داد که نمیتونه تروفیارو رجیستر کنه از بازی امد بیرون تروفیهای COD پاک شده بود به نظرم یه ربطی به اون THEME HEAVY RAIN باید داشته باشه
دوست عزیز لطفا پستهای بالائی رو بخونید.الان این مشکل بسیار فراگیر شده.فقط کافی هست نام اون error رو در گوگل سرچ کنید تا ببینید بحث اول تمام فرومهای خارجی همین مشکل شده.
سونی اعلام کرده به زودی یه آپدیت میده تا این مشکل حل بشه.این مشکل هم بعد از آخرین وصل شدن به psn بوجود آمده.بهترین کار این هست که دست نگه دارید تا ببینیم این آپدیت کی عرضه میشه.من احمق که زرتی زدم دستگاه رو فرمت کردم.تمام سیوها و آهنگهام و هر کوفتی داشتم پاک شد.به امید اینکه درست بشه.ولی هیچ سودی نداره.در ضمن بعید میدونم به heavy rain ربطی داشته باشه.چون مثلا خود من اصلا اون پچی که براش اومد رو دانلود نکردم.پس بعید هست مشکل از اونجا باشه.الان من رفتم تو سایت playstation و اونجا آیدیم رو وارد کردم و sign in شدم.ولی انگار خود سایتشون هم قاطی کرده.مثلا رو هرچی کلیک میکنم تاثیری نداره.ظاهرا سونی حسابی ترکیده.