(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بروبکس من نمیدونم این مشکل جه ربطی به تم HEAVY RAIN داشته!؟! یکم مشکوکه.به نظرتون نمیتونه مشکل از اپدیت HEAVY RAIN باشه؟ اخه من اصلا HEAVY RAIN رو تو دستگاه نزاشتم ولی اولین چیزی که پرید تم HEAVY RAIN بود بعد COD:MW2 رو گذاشتم تا تو MAIN MENU رفت یهو ارور داد که نمیتونه تروفیارو رجیستر کنه از بازی امد بیرون تروفیهای COD پاک شده بود :( به نظرم یه ربطی به اون THEME HEAVY RAIN باید داشته باشه

دوست عزیز لطفا پستهای بالائی رو بخونید.الان این مشکل بسیار فراگیر شده.فقط کافی هست نام اون error رو در گوگل سرچ کنید تا ببینید بحث اول تمام فرومهای خارجی همین مشکل شده.
سونی اعلام کرده به زودی یه آپدیت میده تا این مشکل حل بشه.این مشکل هم بعد از آخرین وصل شدن به psn بوجود آمده.بهترین کار این هست که دست نگه دارید تا ببینیم این آپدیت کی عرضه میشه.من احمق که زرتی زدم دستگاه رو فرمت کردم.تمام سیوها و آهنگهام و هر کوفتی داشتم پاک شد.به امید اینکه درست بشه.ولی هیچ سودی نداره.در ضمن بعید میدونم به heavy rain ربطی داشته باشه.چون مثلا خود من اصلا اون پچی که براش اومد رو دانلود نکردم.پس بعید هست مشکل از اونجا باشه.الان من رفتم تو سایت playstation و اونجا آیدیم رو وارد کردم و sign in شدم.ولی انگار خود سایتشون هم قاطی کرده.مثلا رو هرچی کلیک میکنم تاثیری نداره.ظاهرا سونی حسابی ترکیده.

درود
من هم همین مشکل رو دارم.توی PSN هم نمیتونم برم.
لطفا یکی از مسولین جواب بده :دی
:biggrin1::biggrin1:داش امیر پلی3 تو هم اینجوری شده :biggrin1: من هم همینطور ولی پلی 3 بهزاد داره کار میکنه هم انلاین هم افلاین شانس اون اسلیم داره :biggrin1:

خدایی عجب گیزی کردیما میریم xbl بن میشیم میایم psn میترکه منم این ارور رو داره میده بم 8001050f تو دلم گفتم نکنه اینم مارو بن کرده خبر نداریم من 2-3 روز دیگه دارم xbox میخرم اونجا ایرانیاش بیشتره سالی یه بارم بن میکنه اما تو این یسال کلی ادم کیف میکنه

اینجا هم که ماشاالله پر ایرانیه :d درسته به اندازه ی اونجا نیست ولی نمی خوای که 1000VS1000 بزنی :d
حالا خوبه این بعد از 4 سال یکبار اینجوری شدا :d

بروبکس من نمیدونم این مشکل جه ربطی به تم HEAVY RAIN داشته!؟! یکم مشکوکه.به نظرتون نمیتونه مشکل از اپدیت HEAVY RAIN باشه؟ اخه من اصلا HEAVY RAIN رو تو دستگاه نزاشتم ولی اولین چیزی که پرید تم HEAVY RAIN بود بعد COD:MW2 رو گذاشتم تا تو MAIN MENU رفت یهو ارور داد که نمیتونه تروفیارو رجیستر کنه از بازی امد بیرون تروفیهای COD پاک شده بود :( به نظرم یه ربطی به اون THEME HEAVY RAIN باید داشته باشه
سلام من هم همین مشکل رو داشتم که واسه اخرین اپدیت هستش....در قسمت trophy collection یه بار synce with server کنی درست میشه.همه trophiهات هم برمیگرده

سلام !
من دو تا آیدی دارم که تو یکیش پول دارم تو اونیکی نه ، بعد با اون که پول دارم یه آواتار خریدم و میخوام برا اونیکی آیدی که آیدی اصلیم هست استفاده کنم !
میشه یا نه ؟!

سلام !
من دو تا آیدی دارم که تو یکیش پول دارم تو اونیکی نه ، بعد با اون که پول دارم یه آواتار خریدم و میخوام برا اونیکی آیدی که آیدی اصلیم هست استفاده کنم !
میشه یا نه ؟!
فکر نکنم بشه چون این یکی دیگه اوتاره :confused:

سلام !
میشه یا نه ؟!
نه ، آواتارهایی که خریده میشه میره تو بخش Premium Avatars همون اکانتت . به هیچ وجه هم قابل انتقال نیست .

سلام
دوستان اگه من دوتا Account داشته باشم - یکی US و دیگری EU - حالا من یه بازیه ریجن 2 (PAL) دارم و میخوام DLC براش دانلود کنم حالا میشه با User که Account تش EU هست DLC رو دانلود کنم و با User اصلیم که UC هست بازیش کنم؟
ممنون

سلام
دوستان اگه من دوتا Account داشته باشم - یکی US و دیگری EU - حالا من یه بازیه ریجن 2 (PAL) دارم و میخوام DLC براش دانلود کنم حالا میشه با User که Account تش EU هست DLC رو دانلود کنم و با User اصلیم که UC هست بازیش کنم؟
ممنون

بله میشه ;)

بهم نخندید من اگه psn caRD بگیرم فقط از طریق خود STORE میتونم ازش استفاده کنم؟ بر فرض من اگه یه بازی مثلا COD رو بخرم چه جوریه باید دانلود شه یا نه؟ یا یهو میاد تو هاردم؟بهم نخندین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or