(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بخش Movies

من یه مشکلی دارم که اگر دوستان محبت کنند و راهنمایی کنند ممنون میشم - اونم اینه که :

من اکانتم رو آمریکا ساختم تا الانم راحت ازش استفاده میکنم و تا حالا کلی خرت و پرت خریدم ولی وقتی میرم قسمت Video یا Movies که فیلمای سینمایی رو بخرم لیست فیلمارو میاره ولی وقتی میزنم رو عنوان فیلم که بعدش بخرم بهم error میده و میگه با اکانت شما نمیشه - میخواستم ببینم راه حل چیه ؟ آخه وقتی میتونم بازی و DLC بخرم و دانلود کنم چرا فیلم رو نمیذاره !!!

لطفا منو راهنمایی کنید :smile:

دوستان یک سوالی داشتم
من با اکانت خودم از PS STore یک کالایی رو خریدم مثلا تم!
حالا سوال من اینه که آیا راهی هست که دوست من هم این رو واسه دستگاه خودش دانلود کنه؟؟ یعنی میشه من USER PASS اکانتم رو بدم و اون از دستگاه خودش دانلود کنه؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟ آخه شنیدم بن میشه اکانت
اگه راه دیگه ای هست لطفا بگین

دوستان یک سوالی داشتم
من با اکانت خودم از PS STore یک کالایی رو خریدم مثلا تم!
حالا سوال من اینه که آیا راهی هست که دوست من هم این رو واسه دستگاه خودش دانلود کنه؟؟ یعنی میشه من USER PASS اکانتم رو بدم و اون از دستگاه خودش دانلود کنه؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟ آخه شنیدم بن میشه اکانت
اگه راه دیگه ای هست لطفا بگین
خیر ، مشکلی نداره . توی Terms of Service سونی هم این مسئله اومده . شما اطلاعات اکانت مرجع رو میدید و اون دوستتون از قسمت Download History اون Item رو میگیره .
در ضمن اون User مادامی که بخواد از اون Item استفاده کنه باید روی PS3 بمونه .

خیر ، مشکلی نداره . توی Terms of Service سونی هم این مسئله اومده . شما اطلاعات اکانت مرجع رو میدید و اون دوستتون از قسمت Download History اون Item رو میگیره .
در ضمن اون User مادامی که بخواد از اون Item استفاده کنه باید روی PS3 بمونه .

ممنون ولی خوب مشکل همینجاست دیگه!
من میخوام اکانتم رو بدم و اون دانلود کنه ولی بعد از دانلود دیگه از اکانت خودم میخوام استفاده کنم!!! با این شرایطی که شما میگی اون دوستم باید با اکانت من کار کنه

من یه مشکلی دارم که اگر دوستان محبت کنند و راهنمایی کنند ممنون میشم - اونم اینه که :

من اکانتم رو آمریکا ساختم تا الانم راحت ازش استفاده میکنم و تا حالا کلی خرت و پرت خریدم ولی وقتی میرم قسمت Video یا Movies که فیلمای سینمایی رو بخرم لیست فیلمارو میاره ولی وقتی میزنم رو عنوان فیلم که بعدش بخرم بهم error میده و میگه با اکانت شما نمیشه - میخواستم ببینم راه حل چیه ؟ آخه وقتی میتونم بازی و DLC بخرم و دانلود کنم چرا فیلم رو نمیذاره !!!

:confused:

ممنون ولی خوب مشکل همینجاست دیگه!
من میخوام اکانتم رو بدم و اون دانلود کنه ولی بعد از دانلود دیگه از اکانت خودم میخوام استفاده کنم!!! با این شرایطی که شما میگی اون دوستم باید با اکانت من کار کنه
نه ! شما از اکانت خودت مثل سابق استفاده می کنی . منظورم این بود که اون اکانت باید روی اون PS3 باشه ، همین .

برای اینکه Movie Store ساکنین آمریکا هست و ما نمیتونیم از این قسمت استفاده کنیم .

من رفتم ویزا کارت گرفتم ولی وقتی تو سایت https://store.playstation.com اطلاعاتش رو میزنم میگه این کارت رو نمیتونیم آپدیت کنیم و برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.البته من کارتم درسته و جاهای دیگه باهاش خرید کردم ولی این هر کاری میکنم نمیشه.ربطی به آی پی داره؟و اگه داره چطوره آی پی رو عوض کنم؟ممنون

این پیام رو میده:
The credit card information cannot be updated.

Check your PlayStation®Network account information, and then contact technical support for assistance.
چندتا فروم خارجی هم دیدم که خیلی ها با ویزا کارت همین مشکل رو داشتن ولی کسی جواب قطعی نداده بود

احیانا کسی نمیدونه من چی کار کنم؟این سونی هم عملا داره دزدی میکنه امروز موجودی کارت رو چک کردم دیدم برای هر بار که امتحان کردم و کارتم ثبت نشده 1 دلار پول گرفته:eek:به حسابم هم اضافه نکرده من ته کارتم 17 دلار داشتم میخواستم battlefield بخرم ولی الان میبینم 10 دلارش رو الکی کم کرده خلاصه گفتم بگم اگه احیانا کسی ویزا کارت داره حواسش باشه.

میگم این هارد ps3 250 به چه دردی میخوره ؟ واسه psn خوبه فقط؟ اخه بازی ها رو فقط از رو blue ray اجرا میکنه ! :confused:

خوب آره دیگه میتونی کلی بازی بخری یا پر فیلم و موزیک کنی...
البته بعضی از بازیها هم مثل GtaIV خوب مقداری از هاردت رو میگیرن و اگه تعداد بازیها بالا بره خوب لازم میشه...البته خداییش 250 گیگ خیلی زیاده من که تو 80 موندم:cheesygri

امروز با مستر کارت و ویزا کارت (با هر دو ) امتحان کردم تو store ولی میگفت اطلاعات معتبر نیست و از این چیزا!
چرا؟
ممکنه به خاطر آدرس باشه؟ آخه چون از store آمریکا میخواستم خرید کنم وآدرسی که برای گرفتن این کارت ها هست آدرس ـه کویته! حالا من چیکار باید بکنم؟ باید psn کارت بگیرم یا میشه با همین کارت ها هم خرید کرد؟

امروز با مستر کارت و ویزا کارت (با هر دو ) امتحان کردم تو store ولی میگفت اطلاعات معتبر نیست و از این چیزا!
چرا؟
ممکنه به خاطر آدرس باشه؟ آخه چون از store آمریکا میخواستم خرید کنم وآدرسی که برای گرفتن این کارت ها هست آدرس ـه کویته! حالا من چیکار باید بکنم؟ باید psn کارت بگیرم یا میشه با همین کارت ها هم خرید کرد؟

بهتر هست همون PSN Card بخری.
سایت هایی هستن که PSN Card می فروشن.می تونی با Credit Card ازشون خرید کنی.

با سلام.
راهی هست که بشه بازیهای دانلود شده از psn رو از دستگاه دوستم به دستگاه خودم کپی کنم.
من به هیچ وجه نمی تونم با دستگاهم آنلاین بشم و یه راهی به صورت آفلاین می خوام.{قبلا دوستان از راه آنلاین راهنماییم کردن}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or