(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب پس اگه یوزر و پسورد رو کامل میزنی و باز هم این مشکل هست یعنی یا ایمیل(یوزر) یا پسورد عوض شده !
والا هر کاری میکنم میگه اشتباهه
ولی این دوستمون که یوزر و پس رو بهم دادند گفتن درسته
++++++++++++++
از دوستان کسی تازگی های پی اس 2013 انلاین زده؟ چون الان دوستم بهم زنگ زد گفتم امروز وقتی میخواست انلاین بزنه براش پیغام میاد که کد ریجیستر رو وارد کنه و اونم کد بازیرو میزنه ولی میگه اشتباهه(در صورتی از اول که بازی میکرد اصلا" این پیغام براش نمیومده ) مشکل چیه ممنون

والا هر کاری میکنم میگه اشتباهه
ولی این دوستمون که یوزر و پس رو بهم دادند گفتن درسته
++++++++++++++
از دوستان کسی تازگی های پی اس 2013 انلاین زده؟ چون الان دوستم بهم زنگ زد گفتم امروز وقتی میخواست انلاین بزنه براش پیغام میاد که کد ریجیستر رو وارد کنه و اونم کد بازیرو میزنه ولی میگه اشتباهه(در صورتی از اول که بازی میکرد اصلا" این پیغام براش نمیومده ) مشکل چیه ممنون

شما باید بزرگ یا کوچک بودن حروف رمز رو چک کنی. اگر بازم زد اشتباهه یعنی که اشتباهه دیگه ...

اون کد هم 90% بخاطر اینه که بازی تون ریجنش با اکانت تون فرق میکنه. مثلاً بازیتون ریجن یک است و اکانت شما ریجن 2 انگلیس یا امارات ...

خوب الان چیکار کنم من؟

نمیدونم اولین باری که مبینم یه کسی میاد این سوال رو میکنه
یا شما یه اشتباهی میکنید و یا اون فایلی که میخواهی دانلود کنی توی استور پلی3 نیست و برای همین ارور میده و یا اینکه اینترنتون مشکل داره و نمیذاره دانلود کنید
یه کاری کنید دستگاه رو ببرید خونه آشنا و یا دوست اونجا هم با اینترنت انها هم یه تستی بزنید ببین همین مشکل رو داره یا نه

راهی هست که بشه دموی بازی ها رو از توی PC گرفت و به PSN وصل نشد ؟

بله میشه میتوانی بری توی این تاپیک که دوستان بهت یاد بدند که چه جوری میشه
[h=3]مهم: آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC[/h]

بچه ها خواهشا یکی کمک کنه به من!

من بازی AC III رو از یکی خریدم ( اکانت خریدم ازش ) هرکاری میکنم نمیتونم دانلودش کنم
:|
دو دفعه دانلودش کردم هر دو دفعه تو PS3 ارور نصب میده و بد دانلود شده

کسی نیست اینجا که بازی رو برای ریجن یک از تو استور گرفته باشه؟ به منم رو DVD بده؟

اعصابم خورد شده , کلی پول دادم نمیتونم بازیش کنم

خواهشا کمک کنین , دمتون گرم

بچه ها خواهشا یکی کمک کنه به من!

من بازی AC III رو از یکی خریدم ( اکانت خریدم ازش ) هرکاری میکنم نمیتونم دانلودش کنم
دو دفعه دانلودش کردم هر دو دفعه تو PS3 ارور نصب میده و بد دانلود شده

کسی نیست اینجا که بازی رو برای ریجن یک از تو استور گرفته باشه؟ به منم رو DVD بده؟

اعصابم خورد شده , کلی پول دادم نمیتونم بازیش کنم

خواهشا کمک کنین , دمتون گرم
یکبار دیگه از اول دانلود کن ولی اینبار دیگه وسط دانلود قطعش نکن و بذار یه باره دانلود بشه
خیلی نامردی این طوری که شده

نمیتونم اونجوری, نتم محدوده, باید شبانه بزارم که هر شب 5 گیگ دانلود میشه , فکر کنم همینروزا هم شاتل دوباره شبانمو محدود کنه :|

آره انصافا , اعصابم داغونه :|

نمیتونم اونجوری, نتم محدوده, باید شبانه بزارم که هر شب 5 گیگ دانلود میشه , فکر کنم همینروزا هم شاتل دوباره شبانمو محدود کنه :|

آره انصافا , اعصابم داغونه :|

خوب اون بخشی که بهت گفتم با کامپیوتر هم امتحان کردی یا نه
اینم یه امتحانی کن ببین چی میشه
خیلی برات متاسفام خیلی

مثه اینکه بعد از تغییرات اخیر استور که ظاهرش عوض شد دیگه تو تاریخ عرضه بازیها تو استورهای مختلف تفاوتی نیست و همزمان رو همه استور ها میان اخه واکینگ دد همیشه یه هفته بعد از اومدن تو استور امریکا تازه تو استور امارات میومد ولی این اپیزود اخر دقیقا همزمان تو امارات هم اومده

خوب اون بخشی که بهت گفتم با کامپیوتر هم امتحان کردی یا نه
اینم یه امتحانی کن ببین چی میشه
خیلی برات متاسفام خیلی

اینکه بدون قطع کردن بزارم؟ میگم که, نمیتونم , محدودم حجم ندارم که از این کارا بکنم

دمت گرم داداش, من خودم هم برای خودم متأسف شدم :|

درود!
من بد از 3 هفته برگشتم! امروز وقتی PS3 روشن کردم. دیدم مثل اینکه بوت نمیشه! فکر کردم مشکل از هارد 500 ی باشه که انداختم! هارد 80 خودشو انداختم و دوباره از نو فریمور نصب کردم. سیستم با کابل HDMI بالا نیومد ولی با کابل معمولی ویدیو بالا میاد!
حالا یه مشکل اینکه هرچی بازی تویه اکانتم بود ه پریده!! چی کار کنم؟ مگه اینا نباید تویه اکانت پلی اشتیشن ذخیره بشه؟
مشکل دیگه اینکه HDMI بالا نمیاد با 2 تا کابل دیگه هم تست کردم نشد!!! چی کار کنم؟ کلا مشکل این بود الکی زدم کل هارد و فرمت کردم!:(
اضافه کنم که مثل اینکه کلا اکانت پلاس م حذف شده! چه کنم؟!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or