بچه ها یه سوال داشتم
میشه توی psn _cheat زد یا نه؟؟؟؟
وارد کردن ایدی کسی دیگه برای دانلود dlc از نظر سونی قانونی اگه نیست احتمال داره به خاطر اینکار بن بشی؟؟
سلامسلام
بعد از یه مدت دوری از psnدباره میخواستم به psnبیام اومدم دیدم اپدیت 4.20اومده مام اپدیت کردیم
حال بازیهای mw2,blcke opsوقتی میرم تو قسمت مولتی وارد نمیشه مگه سرورهاش در دسترس نیست قبلا من با همین دستگاه همین بازیها رو بازی کردم ولی حال اینجوری شده اگه میشه کمک کنید
با همین اینترنت من به liveمیرم تمام بازیهارو راحت واسم اجرا میکنه
سلام
کسینیست جواب مارو بده
بابا یکی نیست جواب ما رو بده؟ همه ی اعتبارمون از دست رفت برگشتیم سر خونه ی اولآقایون تو رو خدا کمکم کنید من آنلاین که میشم نمیتونم تروفی هام رو ببینم و هیچ تروفی ندارم در واقع همه پاک شدن این اتفاق وقتی افتاد که portable id ساختم
من region 1 هستم ولی فک کنم portable id region 2 ساختم
راهی هست؟
ممنون
من نمی دونم مشکل از کجاست,ولی مطمئن باش مشکل از ریجن نیستبابا یکی نیست جواب ما رو بده؟ همه ی اعتبارمون از دست رفت برگشتیم سر خونه ی اول
یه کمکی بکنید دوستان...
کسی نمی دونه؟سلام عرض میکنم خدمت دوستان گل بازی سنتریم ... دوستان یه سوال فنی داشتم که اگه لطف کنین و جواب بدین ممنون میشم .... می خواستم بپرسم که من یه twisted metal region 2 خریدم جدیدا که کد آنلاین نداره ... یه اکانت برا خودم ساختم که واسه آمریکاست و region 1 و یه اکانتم برا داداشم ساختم که واسه انگلیسه و region 2 ... می خوام ببینم برا خرید online pass از store باید اول از همه کدوم قسمت برم؟ بعد فرقی داره که از کدوم اکانتم کد رو خریداری کنم با توجه به اینکه بازیم region 2 ... بعد اینکه باید کارتی بگیرم که شارژ یورو داشته باشه ؟
کسی نمی دونه؟
آقا من فهمیدم تروفی جدید هم که میگیرم به آیدیم اضافه نمیشهمن نمی دونم مشکل از کجاست,ولی مطمئن باش مشکل از ریجن نیست
آقا من فهمیدم تروفی جدید هم که میگیرم به آیدیم اضافه نمیشه
میشه این user رو پاک کنم بعد یه user جدید بسازم و با همین اکانت به psn وصل شم؟
اگه میشه پولی که تو حسابم هست میپره؟
ریسکش چیه؟
---------- نوشته در 07:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:02 AM ارسال شده بود ----------
دوستان آیا تو ایران میشه بازی های ریجن 3 رو به راحتی بازی های ریجن 2 و 1 آنلان بازی کرد؟
فرقش چیه؟
شما برای اینکه تروفی ها به PSN ID تون اضافه بشود باید آنلاین بشوی و سینک کنید تروفی ها رو ... وقتی آنلاین شُدید روی PSN ID خودتون یه ضربدر بزنید همین.
در آنلاین هیچ فرقی ندارند. ولی کلاً توی ایران ریجن 3 ، ریجن توی سر خورده ای است !
نه اصن نت مشکل نداره من با یه اکانته دیگه که سینک میکنم کامل میشه مطمىنا مشکل از چیز دیگه ای هستاون مورد که میگید سینکش کامل نمیشه مشکل از نت تون است. اگر توی آنلاین بازی کردن مشکل دارید کلاً ISP ـتون رو تغییر بدهید.
در مورد سیستم کپی خور و اینها هم من اطلاعی ندارم اگر آپدیت کنید چی میشه ...
چیه این 20 دلار رو توی اکانت نگه داشتیه اید ؟ خُب خرجش کنید که دائماً توی ترس این نباشید که بپره و از دست برود !