(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من آپديتم 3.7 هست و با كمبت هم رفتم تو بازي و يه آپديت هم واسه بازي دانلود كردم بعد رفتم تو منوي كمبت و انلاين انتخاب كردم و بعد كد وارد كردم و يه فايله كم حجم دانلود كردم و نصب شد اما حالا كه انلاين ميرم اين پيغامرو ميده
the network connection to your system has been lost.make sure your ethernet cables and router are connected properly
ps store هم راحت وارد ميشم!!!پس مشكل چيه؟؟؟
tanks

من كه يه ماه هست بازي نكردم ، ولي قبلنا كلا به سختي به Lobby وصل ميشدم ، يعني تو بهترين وضع نتم بايد 2 بار سعي ميكردم كه وصل شه ، و تو حالت عادي 4،5 بار همينو مينوشت ، ولي زياد سعي كني وصل ميشه ... البته يه تست از نتت بگير ببينيم چه جورياس وضعش

یعنی اگر من بخواهم fifa11 را انلاین بازی کنم باید ریجنشم مثل اکانتم us باشه یا منظورتون چیز دیگه ای بود
ببین من پستهای قبلیتو نخوندم ولی یه توضیح کلی میدم
باید ریجن اکانت با ریجن بازی یکی باشه
یعنی دستگاه شما ریجنش پال باید اکانت UK داشته باشی تا کد بازی باهم صدق کنه
اگرم نبود میتونی یه اکانت UK بسازی کد رو تو اون اکانت وارد کنی بعد یه فایل 100 کیلوبایت رو دانلود میکنی و از آخرم میری رو اکانت خودت (Us) بازی میکنی(البته اینو در مورد فیفا گفتم در مورد بقیه بازی ها امتحان نکردم)

ببین من پستهای قبلیتو نخوندم ولی یه توضیح کلی میدم
باید ریجن اکانت با ریجن بازی یکی باشه
یعنی دستگاه شما ریجنش پال باید اکانت UK داشته باشی تا کد بازی باهم صدق کنه
اگرم نبود میتونی یه اکانت UK بسازی کد رو تو اون اکانت وارد کنی بعد یه فایل 100 کیلوبایت رو دانلود میکنی و از آخرم میری رو اکانت خودت (Us) بازی میکنی(البته اینو در مورد فیفا گفتم در مورد بقیه بازی ها امتحان نکردم)

مگه میشه تو یک دستگاه دو تا اکانت ساخت

و فایل 100 کیلوبایت رو ا ز کجا باید دانلود کنم
یه user جدید میسازی
اکانت رو که ساختی
میری تو استور
بعد redeem code
بعدش کد 12 رقمی رو وارد میکنی یه فایل 100 کیلوبایت واسه دانلود بهت میده اونو دانلود کردی میتونی بری تو اکانت خودت بازی کنی

بچه ها .. کسی میدونه US STORE « دقیقا » چه ساعتی آپدیت میشه ؟؟؟؟

والا این ابدیت ها ساعته معینی نداره بستگی به خوده شونی داره که چه موقعه ابدیتش کنه یک دفعه دیدی تا یک ماه خبری نیست یک دفعه دیگه دیدی هر دو روز یکبار ابدیت میشه
میگم به طور معمول که بنده قبلا بودم هفته ای یکباری ابدیتش میکرد:d

راسته كه وقتي كد انلاين ميزني و بازي به نت وصله يه تغييراتي هم ايجاد ميشه؟؟؟اين تغييرات دائمي هستن؟؟؟
نميشه كد رو غير فعال كرد؟؟؟
اگه بازي جديد خريد حل ميشه؟؟؟

والا این ابدیت ها ساعته معینی نداره بستگی به خوده شونی داره که چه موقعه ابدیتش کنه یک دفعه دیدی تا یک ماه خبری نیست یک دفعه دیگه دیدی هر دو روز یکبار ابدیت میشه میگم به طور معمول که بنده قبلا بودم هفته ای یکباری ابدیتش میکرد:d
اتفاقا کاملا مشخص و برنامه ریزی شده هست . هر هفته ، بین ساعات ۸ تا ۱۷ روز سه شنبه به وقت لس آنجلس ( PST ) آپدیت میشه . به خودشون ایمیل زدم ، جواب دادند :
.The general time for the PSN to update is 8:00 AM-5:00 PM Pacific Standard Time

راسته كه وقتي كد انلاين ميزني و بازي به نت وصله يه تغييراتي هم ايجاد ميشه؟؟؟اين تغييرات دائمي هستن؟؟؟
نميشه كد رو غير فعال كرد؟؟؟
اگه بازي جديد خريد حل ميشه؟؟؟
منظورت از تغییرات چیه؟
کد رو وقتی میشه غیر فعال کرد که اون اکانتی که ساختی رو deactive کنی
یک سوال !

امکان انتقال تروفی ها از یه اکانت به اکانت دیگه هست ؟
نه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or