(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من ساروی هستم میخوام adsl بگیرم بهترین جایی که پیدا کردم این سایت:
http://khazarmoj.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=28
من اگر adsl با سرعت 128 بگیرم برای آنلاین بازی کردن دچار مشکل میشم؟؟؟!!!
هر بار که با adsl صفحه های انترنتی یا توی psn میرم از اکانت adsL کم میشه؟؟؟!!
برای هر دفعه آنلاین بازی کردن چند گیگ یا مگ استفاده میشه؟؟؟!

1.شاید برای بعضی از بازی مثل PES دچار مشکل بشی ...

2.ربطی نداره عزیز

256 بهتره

اینی که گفتی یعنی چه؟

از اکانت کم میشه یعنی چی؟
منظورم همون حجم بود
=========================
یادمه یک تاپیک بود که توش توضیح داده بودن چطور با دایال آپ به PSN وصل بشیم
هرچی گشتم پیدا نکردم.............کسی میتونه توضیح بده؟؟؟؟!!!

اینجور که تو بیشتر تاپیک های سایت های مختلف دیدم وقتی server netwrok error داد یه سر به تنظیم تاریخ و ساعت دستگاه بزنید چون بعضی وقتها reset, time میشه من هم همین مشکلو داشتم که وقتی اینو auto تنظیم کردم درست شد گفتم بدونید اگه چنین مشکلی داشتید اینو تست کنید ضرر نداره:cheesygri

شما ابتدا PS3 رو با کابل LAN که داخل جعبه هست به کارت شبکه ( LAN ) کامپیوتر وصل میکنی ،
( معمولا همه مادربورد ها به صورت Onboard دارند ، اگه نداشتی جدا بخر ، قیمتی نداره )
مطمئن شو که درایور LAN کامپیوتر نصب شده باشه ، سپس بر روی My Network Places رایت کلیک کن و وارد Properties شو .
در اونجا بر روی LAN مورد نظر که PS3 رو بهش وصل کردی رایت کلیک کن و Enable رو بزن .
حالا توی همون جا بر روی Dialup Connection که ساختی رایت کلیک کن به Properties برو .
در Properties به قسمت Advanced برو و در اونجا از قسمت Internet Connection Sharing گزینه Allow Other Network User To Connect ....
تیک بزن و سپس هر پیغامی که داد OK کن و به صفحه Network Connection برگرد .
حالا باید زیر Dialup Connection یک دست اومده باشه ، که یعنی Share شده .
دیگه کارت با کامپیوتر تمومه ، فقط هر موقع که تو با کامپیوتر Connect بشی به Internet اون وقت PS3 هم میتونه استفاده کنه .

تنظیمات PS3 :

ابتدا به قسمت Setting و سپس Network Setting برید و O را بزنید . ( O = دایره )
از لیست باز شده روی Internet Connection Setting برید و O را بزنید .
از صفحه جدید ، Wired Connection رو انتخاب کن و O بزن .
سپس Easy رو انتخاب کن و O بزن . حالا به صورت اتوماتیک تنظیمات برات انجام میشه و یک لیست به اسم Setting List میاد که در اینجا هم O رو بزن .
در صفحه بعدی Test Connection میاد که باز هم O رو بزن .
اگر شما از زمانی که PS3 رو گرفتی یک بار هم Update نکرده باشی ، یک پیغام میده که شما باید Update کنی ، که این مشکلی نداره و تنظیمات شما کامل انجام شده .

چند نکته :

1. شما این تنظیمات رو زمانی بر رو PS3 انجام میدی که اولا به PC وصل باشه و تنظیمات کامپیوتر رو انجام داده باشی و همچنین کامپیوتر هم به اینترنت Connect باشه .

2. با اینترنت دایل آپ ، سرعت شما کمه و برای دانلود کردن هر Update جدید چیزی بین 7 تا 10 ساعت زمان میبره ، البته اگر با کامپیوتر هم دانلود کنید همین مقدار طول میکشه و فرقی نداره ، فقط مزیت دانلود با PS3 اینه که شما دیگه نمیخواد دنبال آپدیت مخصوص خودتون بگردید و به حافظه جانبی هم برای انتقال به PS3 احتیاج ندارید .

3. برای آپدیت با PS3 ، شما به قسمت Setting و سپس System Update رفته و در اونجا Update Via Internet رو اتخاب میکنید تا دستگاه آپدیت بشه .

4. از این به بعد شما هر وقت که با کامپیوتر به اینترنت وصل باشی ، اگه PS3 رو روشن کنی ، اتوماتیک PS3 هم میتونه از اینترنت استفاده کنه .
این تو سایت بازی نما پیدا کردم............
در اونجا بر روی LAN مورد نظر که PS3 رو بهش وصل کردی رایت کلیک کن و Enable رو بزن .
حالا توی همون جا بر روی Dialup Connection که ساختی رایت کلیک کن به Properties برو .
در Properties به قسمت Advanced برو و در اونجا از قسمت Internet Connection Sharing گزینه Allow Other Network User To Connect ....
من اصلا نفهمیدم....میگه برو روی LAN مورد نظر که PS3 وصل کردی.......
این جمله معنیش چیه؟؟؟!!!

ببین منظورش همون کارت شبکس!
lan هم میشه شبکه محلی!

از همه معذرت میخوام من چون نمیتونم گفتگوی جدید ایجاد کنم اینجا سوال میکنم من دو ماه بیشgig ps3 40 خریدم رو کارتونش یدونه کارت چسبیده بود من کارت نگاه نکردم الان اتفاقی کارت نگاه کردم دیدیم روش زده playstation network بعد گفته بود ارزشش (HK$10)هستش روشم نوشته تا31 دسامبر اعتبار داره من کارایی رو که توش گفته بود انجام دادم تو account خودم تو playstation network هم رفتم ولی اونجایی که تو کارت جایی که گفته کد 12رقمی رو وارد کنید عبارتش بود ولی جای کود نبود در ضمن من تو account ادرس امریکارو زدم و فعال ولی روی این کارته که توضیح داده نوشته selekt hong kong andyour language وبعدم نوشته چجوری کد وارد کنید حالا از دوستان خواهش میکنم کمک کنند بگن با این کارت چی کار میشه کرد روش نوشته دمو تریلر میشه دانلود و چون یکی از دوستان گفته بود برای اسیا home رایگان نیست و از این اعتبارها میخواد میخوام ببینم میشه با کارت فردا برم کافینت home دانلود کنم بریزم روی فلش بعد بریزم توی دستگاه چون فقط تا فردا اعتبار داره یا فقط باید باps3 دانلود کرد اگه بخواهم دانلود کنم باید اکانت جدید بسازم که ادرس هنگ کنگ بدم یا نه فقط از دوستان خواهش میکنم سریع کمک کنند چون فقط تا فردا وقت داره سریعتر کمک کنید و اینکه ایا home صددرصد باید اعتبار داشته باشی یا نه کمک کنید

home فقط از طریق ps دانلود میشه!
برای اون کد هم id ات رو که ساختی میری تو playstation store اون بالا سمت راست 3 تا عکسه که یکیش برای کد وارد کردنه!
کد رو میزنی و wallet یا همون کیف پولت پر میشه!

home فقط از طریق ps دانلود میشه!
برای اون کد هم id ات رو که ساختی میری تو playstation store اون بالا سمت راست 3 تا عکسه که یکیش برای کد وارد کردنه!
کد رو میزنی و wallet یا همون کیف پولت پر میشه!
محمد جان دستت درد نکنه فقط یه سوال باید باخود ps کانکت بشیم وبعد بریم playstation storeیا باpcهم میشه چون من از سایت اسیا با pcرفتم نبود اون گزینه ایکه شما گفتی نبود بازم ازت تشکر میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or