Mehrdad
کاربر سایت
نه عزیزم ساعت ما که با اونا یکی نیس که روز او نا با ما عوض شهبچه ها الان میخواستم برم psn حالم گرفته شد نمیاد! مگه الان 4 می نیست!
نه عزیزم ساعت ما که با اونا یکی نیس که روز او نا با ما عوض شهبچه ها الان میخواستم برم psn حالم گرفته شد نمیاد! مگه الان 4 می نیست!
یعنی اگر فردا وصل نشه دیگه psn رو باید////................ )x)x)x4 می که فرداست ولی من چشمم آب نمیخوره فردا وصل شه .
شما هم اینقدر بد بین نباش4 می که فرداست ولی من چشمم آب نمیخوره فردا وصل شه .
شما هم اینقدر بد بین نباش
انشاالله که فردا وصل میشه
سونی هرچه قدر هم مشکل داشته باشه فکر نکنم بدقول باشه
دوستان منظور از آبدیت جدید سونی بعد از این مشکلات، آبدیت فریمویر هست یا اینکه بعد از وصل شدن به PSN خودش شروع به آپدیت میکنه!
2 - چطور میشه دوباره از خود PS3 یک اکنت دیگه واسه PSN ساخت ! چون من قبلا عضو شدم ولی چون بچه ها میگن باید رمض رو عوض کرد میخوام یه جدید باز کنم که دیگه خیالم راحت باشه! اصلا گزینه ی SIGN UP وجو نداره !
احتمالا موقع وصل شدن آپدیت وبعد از آپدیت از شما می خواد به خاطر اتفاقات اخیر رمزتونو عوض کنید بطور کاملا اجباری .حتما یه صفحه ای چیزی می یاد بالا برای این کارا دیگه.دوستان منظور از آبدیت جدید سونی بعد از این مشکلات، آبدیت فریمویر هست یا اینکه بعد از وصل شدن به PSN خودش شروع به آپدیت میکنه!
2 - چطور میشه دوباره از خود PS3 یک اکنت دیگه واسه PSN ساخت ! چون من قبلا عضو شدم ولی چون بچه ها میگن باید رمض رو عوض کرد میخوام یه جدید باز کنم که دیگه خیالم راحت باشه! اصلا گزینه ی SIGN UP وجو نداره !
جواب قسمت دوم سوال من رو ندادین! من گفتم چطور میشه دوباره ثبت نام کرد! نه یوزر قبلی؟1- بلی منظور همون هست
۲-باید یه یوزر دیگه واسه ps3 بسازین از قسمت اکانت ها که طبعا تروفی ها و سیو هاتون میپره(میمونه تو یوزر قبلیتون)