(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدا کنه واسه پلاس چیزای خوبو بدن مث legacy of kain,mgs 1,re1,sonic,............نه چیزای به درد نخور.;)
یه چنتا فول گیم این نسل هم باشه بدم نمیاد.
سالاد.؟؟نوشابه.؟؟نون اضافه.؟؟چیزی نمی خوای.؟؟:dاسب پیشکش رو که دندون نمی شمارن شما بزار وصل بشه به خدا من هیچی نمی خوام فقط وصل شه که دارم دیوانه میشم.

• Like
Reactions: ALit214
سالاد.؟؟نوشابه.؟؟نون اضافه.؟؟چیزی نمی خوای.؟؟:dاسب پیشکش رو که دندون نمی شمارن شما بزار وصل بشه به خدا من هیچی نمی خوام فقط وصل شه که دارم دیوانه میشم.
اره خدایی حالا وصل بشه .....در ضمن با توجه به این که تو همین یه هفته ای که psn قطع بود سونی ضرر هم دیده با این حال داره کاربراشو راضی نگه میداره

آقا ds2 دیگه چیه؟ ببخشید من یکم تازه کارم. :d.
.
همونجور که دوست عزیزمون گفت ds2 همون dead space2 هستش البته آنلاینش یه ذره خسته کنندس اما از لحاظ سرور به جرات میگم روی دستش هیچ بازی ای نیست
آخه گیم پلی pes11 خیلی بهتر از fifa11 هست
دوسته عزیز مواظب باش یهو فنهای فیفا نفهمن این حرفو زدی ها:))
ببین عزیز فیفا 100% گیم پلی اش بهتر از pes هستش البته یه ذره سخته باید تمرین کنی از لحاظ سرور هم که قابل مقایسه نیستن باهم

از لحاظ سرور هم که قابل مقایسه نیستن باهم
من تو عيد جفتشو بازي ميكردم خيلي اختلاف بود بين آنلاين Fifa تا Pes . واقعا آنلاين فيفا بهتره .
10 نفر با هم بازي ميكرديم مشكلي هم نبود . ( البته Pes اصلا اينو نداره ، از خوب و بدش گذشتيم )

همونجور که دوست عزیزمون گفت ds2 همون dead space2 هستش البته آنلاینش یه ذره خسته کنندس اما از لحاظ سرور به جرات میگم روی دستش هیچ بازی ای نیست

ببین عزیز فیفا 100% گیم پلی اش بهتر از pes هستش البته یه ذره سخته باید تمرین کنی از لحاظ سرور هم که قابل مقایسه نیستن باهم

من تو عيد جفتشو بازي ميكردم خيلي اختلاف بود بين آنلاين Fifa تا Pes . واقعا آنلاين فيفا بهتره .
10 نفر با هم بازي ميكرديم مشكلي هم نبود . ( البته Pes اصلا اينو نداره ، از خوب و بدش گذشتيم )

به امضای من دقت کنین فکر کنم حله!!!!

نکنه شما یکی از سهامداران سونی هستید که این حرف رو میزنید یا اینکه سونی به شما حقوق میده که اینقدر سوپر فن تشریف دارید.من به هیچ وجه نه با سونی و نه با هیچ کس دیگه مشکلی ندارم ولی شما فرض کنید که من با سونی مشکل دارم این به شما ربطی داره؟هر کسی میتونه عقیده خودشو ازادانه توی فروم بگه.اگر هم در مورد یک بازیه معلوم الحال حرفی میزنم به خودم ربط داره.شما میتونید پستهای منو نخونید.بذار یه چیزو بهت بگم خیالت راحت بشه. هر وقت که ایران توی نقشه مارکتینگ سونی به حساب اومد شما بیا سنگ سونی رو به سینه بزن و ازش طرفداری کن.
نارنجی: نکنه...؟؟؟/:)/:)
قرمز:....:-*b-)
سبز::>:>exactly!!

جانم؟
متاسفانه غیر از پستای بینهایت جالب و متفکرانت، فکر میکنم درگیری شخصیتی هم داری! والا از این کمپانیهای بازیسازی حداقل چیزی به من یکی نرسیده شاید شما....
Get a life

Get a life???:|:|/:)/:)
جدا از قضیه درگیریه شخصیتی... Get a life??/:)/:)
چقدر خوب بود همه فارسی(زبون مادریشون) رو صحبت میکردن.
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
الان تنها چیزی که مهمه باز شدن PSN و رفع مشکلات log in و اینجور چیزاست. این پلاس ملاسم نوش جون همه;;):x
بیاید انقدر به هم دیگه گیر ندیم. آفرین!!!
من از ناظم و ناظم های عزیز و مدیریت محترم معزرت میخوام:">

آخرین ویرایش:

من کنسول ایکس‌باکس هم دارم و فیفا۱۱ رو توی ایکس‌باکس بازی کردم به نظرم جفتشون خوبه ولی‌ برای آنلاین اینجوری که شما میگین باید برم فیفا۱۱ رو بخرم.
سرور بازیmedal of honer هم که مزخرف بود ‌همش لگ داشتم.
سرور socom4چطوره؟ نمی‌خوام باز برم بخرمش بد نشه راحت آنلاین بازی‌ کرد مجبور بشم بفروشمش؟

من کنسول ایکس‌باکس هم دارم و فیفا۱۱ رو توی ایکس‌باکس بازی کردم به نظرم جفتشون خوبه ولی‌ برای آنلاین اینجوری که شما میگین باید برم فیفا۱۱ رو بخرم.
سرور socom4چطوره؟ نمی‌خوام باز برم بخرمش بد نشه راحت آنلاین بازی‌ کرد مجبور بشم بفروشمش؟
سلام یکی از دوستان چک کرده بود و میگفت سرورهای socom4 خیلی خوب هست و مانند سرورهای bad company 2 راحت میشه بازی کرد !

اتفاقا من اگه هر بازی مشکل دار برام میشد ولی medal of honor خوب بود چون کلا کیفیت بازیهای خود EA خوب هست

PSN News :
PSN will be back tomorrow the 3rd of may for the rest of the world.

Japan is back now.

The store and some functions may not be back yet but online mutiplayer will be back tomorrow.

فردا در سراسر جهان psn راه میوفته دوباره و الان در japan راه افتاده
فروشگاه و بعضی چیزا ممکنه نه اما بازی انلاین فردا بر میگرده

پیش به سوی metal gear solid online :d کف کردم خدایی mgo خونم اومده پایین ...

PSN News :
PSN will be back tomorrow the 3rd of may for the rest of the world.

Japan is back now.

The store and some functions may not be back yet but online mutiplayer will be back tomorrow.

فردا در سراسر جهان psn راه میوفته دوباره و الان در japan راه افتاده
فروشگاه و بعضی چیزا ممکنه نه اما بازی انلاین فردا بر میگرده

پیش به سوی metal gear solid online :d کف کردم خدایی mgo خونم اومده پایین ...
منبع رو میشه بگید؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or