PS3 داران کرج

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام یه سوال داشتم.شما بازیهاتون رو از کجا میخرید؟در ضمن فروشگاه ارش (گوهردشت-بین هشتم و نهم) با وست گیم کدومش بهتره ؟معمولا برای تعویض چه قدر میگیرن؟

سلام یه سوال داشتم.شما بازیهاتون رو از کجا میخرید؟در ضمن فروشگاه ارش (گوهردشت-بین هشتم و نهم) با وست گیم کدومش بهتره ؟معمولا برای تعویض چه قدر میگیرن؟
بابا ول کن اون آرشو ! گرون فروشه اون ! اگر جای خوب میخوای آدرسشو برات پ.خ کنم !

والا من که فعلا بازیام رو از محمد علی می گیرم :دی (شوخی)
فروشگاه آرش هم تا حالا نرفتم ولی وست گیم گوهردشت قیمت بازیاش بالاست اما برای کرایه کردن بد نیست.
یه جا دیگه هم تو دانشکده طبقه همکف کنار دستشویی :دی هست که بازی دست دوم زیاد داره و بدک نیست:دی
بابا ول کن اون آرشو ! گرون فروشه اون ! اگر جای خوب میخوای آدرسشو برات پ.خ کنم !
به منم بده :دی
دوستان اگر دوست داشتید و براتون مقدور بود , بگید کجای کرج هستید و بازی هاتونو از کجا تهیه میکنید !! :biggrin1:
قسمت اول که سکرته :دی ولی در مورد بخش دومش باید بگم من تا الان غیر از یه موتور استورم که با کنسولم بود و یه ماه پیش هم ردش کردم-بازی دیگه ای نخریدم :دی
می خوام برای دم عید یه HR بگیرم که فقطم از یکی از دوستام که فروشنده است می خرم :دی
از نظر من مغازه تو کرج فقط برای کرایه کردن خوبه نه خرید :دی

آخرین ویرایش:
قسمت اول که سکرته :دی ولی در مورد بخش دومش باید بگم من تا الان غیر از یه موتور استورم که با کنسولم بود و یه ماه پیش هم ردش کردم-بازی دیگه ای نخریدم :دی
می خوام برای دم عید یه HR بگیرم که فقطم از یکی از دوستام که فروشنده است می خرم :دی
از نظر من مغازه تو کرج فقط برای کرایه کردن خوبه نه خرید :دی
نه بابا , من آشنا دارم قاچاقی میاره مثه آب نبات :biggrin1:
راستی بازی MAG هم بگیر ! تا 2 سال سرگرمت میکنه !! :biggrin1:

مقازه سونیک کارش خیلی درسته هرچی بخوای داره از نو دست دو xbox psp ps3 slim ولی فک نکنم قستی بده اینم شمارش 222,7,405 توی دانشکده مقازه داره:groupwave::gunner:
آره اونا کارشون خیلی درسته , آدمهای خوبی هم هستن , منصفن ! زیاد سرت کلاه نمیزارن مثه مغازه های دیگه !! 2تا برادرن , جفتشونم کچلن , البته وسطه سرشون :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or