PS3 داران کرج

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان کسی از کرج هست بدونه از کجا میشه بازیهای کپی گرفت ؟ نگین آرش این همه بازی کپی هستش میگه هیچ چیز کپی نمیشه فقط اورجینال !!!!! مجتبی خودمون هم راهش خیلی دوره :دی گمش هم کردم نیست :دی

دوستان کسی از کرج هست بدونه از کجا میشه بازیهای کپی گرفت ؟ نگین آرش این همه بازی کپی هستش میگه هیچ چیز کپی نمیشه فقط اورجینال !!!!! مجتبی خودمون هم راهش خیلی دوره :دی گمش هم کردم نیست :دی
باو پست کن برای داوود.تهرانه ها اما کارش بیسته.

دوستان کسی از کرج هست بدونه از کجا میشه بازیهای کپی گرفت ؟ نگین آرش این همه بازی کپی هستش میگه هیچ چیز کپی نمیشه فقط اورجینال !!!!! مجتبی خودمون هم راهش خیلی دوره :biggrin1: گمش هم کردم نیست
بیا شرکت پیشه خودم هرچی دارم برات بریزم

باو پست کن برای داوود.تهرانه ها اما کارش بیسته.
فدات بشم دوست عزیز :دی من کلا از سرکار میام بازی نکنم حالتم کج و ماوج میشه :دی سرگرمی ظهر و گاهی وقتها عصرمه وگرنه حتما عملی میکردم
بیا شرکت پیشه خودم هرچی دارم برات بریزم
مزاحم نمیشم راضی نیستم به زحمت دوست من !:x

اورجىنال داداش گلم اىدى psn هم اگه دارى بده

---------- نوشته در 11:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 AM ارسال شده بود ----------

gow saga رو چند گرفتى منم دقىقا مثل تو شدم

خرید هارد اکسترال usb 3.0 باری ps3

سلام
من یه هارد اسکترنال usb 3.0 میخوام بخرم واسه ps3 که بازیهارو بریم توش واسه بکاب؟
1.سوال اینه اگه هاردو usb3.0 بزنم به ps3 که usb 2.0 داره میشناسه؟
2.یه سوال دیگم اینه که ps3 usb 2.0 داره هاردو usb 3.0 سازگارهی داره با usb 2?
فلشم که میزنم به سیستمم usb 3.0 داره میشناسه سازگاری داره میخواستم ببینم اگه بخرم هاردو میشه استفاده کرد یا نه؟
ممنون

بعضی از هاردهای usb 3 رو با یه کلک میشه بهش وصل کنی ، (اول تا نصفه سوکت رو بکنی تو بعد کامل ) ولی بعضیهاش رو حتی اگر هاب هم بخری نمیشه.
من خودم usb 3 دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or