rezashh
کاربر سایت
آره اونا کارشون خیلی درسته , آدمهای خوبی هم هستن , منصفن ! زیاد سرت کلاه نمیزارن مثه مغازه های دیگه !! 2تا برادرن , جفتشونم کچلن , البته وسطه سرشون :biggrin1:
یکشونم خیلی تپله

آره اونا کارشون خیلی درسته , آدمهای خوبی هم هستن , منصفن ! زیاد سرت کلاه نمیزارن مثه مغازه های دیگه !! 2تا برادرن , جفتشونم کچلن , البته وسطه سرشون :biggrin1:

سلام واقعا براى ps3 و ps3دا ران کرج متاسفم تاپىک رو از گل درآوردم گرىم در اومده شما از کجا بازى مى گىرىن آرش که بازى هاى باز شده رو هم قىمت پلمپش مىده west هم که جاشو عوض کرده هرچى بش مى گم بازى ps3 بىار مىگه باشه مىرم پىشش مى گه هنوز نىاوردم ترو خدا ps3 داران مرکز استان البرز کمک کنىد!
من شنیدم آرش بازیها رو با 5 تومن عوض میکنه درسته؟(متوسط رو گفتم)
من قصد خریدps3 دارم ولی بچه ها گفتن از کرج نگیر برو ازتهران بگیر.شما خودت کنسول رو از کجا گرفتی؟
من خودم از لباف خریدم آرش اسه تعویض خوبه ولی واسه خرید نه شما می تونی بازی هاتو از لباف بخری بعد با آرش تعویض کنی واسه تعویض هم بازی های هم قیمت 5 نومن میگیره شاید بهترین فروشنده بازی تو کرج آرش باشه!
فروشگاه سونیک هم هست ولی بازی کم میاره
آرش تنها مشکلش بالا تر گفتن قیمت یکم بیشتر از تهران اینم مشکل شهرستان البته بازی های باز وگرنه بیشتر یازی ها رو داره و از هر بازی 3 یا 4 تا
ممنون از کمکت دوست عزیز.راستی فروشگاه نیما تو لباف خوبه دیگه؟خودت از کدوم فروشگاه گرفتی؟
.
.
.
ایول ارش هم یه خیابون بالاتر از خونمونه:thanks:
باسلام خدمت دوستان
اگه میشه آدرسه مغازه آرش رو بزارین اینجا فقط گفتین سر خیابونمونه یا یه خیابون بالاترمونه و.............
سلام منم کرج هستم بازیهامو از توپخونه میخرم برای تعویضم با بچه های سایت قرار میزارم تعویض میکنم . کرج هیچ جای خوبی برای PS3 نداره .