داــــ آآآآآش کجا با 5تومن بازی عوض میکنن به ما هم بگو.....اصلا نباید از مغازه دار خرید و فروش کنید...تا حداقل 20 تومن براش سود نداشته باشه کارتو راه نمیندازه.............بچه ها بجای اینکه برین 5 ت بدین بازی تعویض کنین بیاین بین خودمون بازی رد و بدل کنیم بعد به هم بس بدیم
بچه های فردیس دارن.............دوستان کرجی کسی بازی های جدید رو که کپی خور شدن داره؟؟؟؟
مثل resistance 3
خوب خودت وا کن. النگوهات نشکنه!!!باوو یه تعمیر کار معرفی کنید که بتونه PS3 FATرو باز کنه....!! پیش اون پاساژ دانشکده ایه رفتم گفت ما PS3کار نمیکنیم گفت اصلا خراب نمیشه که بازش کنیم تا حالا باز نکردم..من میخوام بدم یکی باز کنه رنگ کنم.!!!!!!!!!
80 تا پیج داره وا 25 تومن فقط پول پیچ گوشتیشهخوب خودت وا کن. النگوهات نشکنه!!!
آره دادش داره میپیچونه آرش روزی 5 تا دستگاه می فروشه بازی کلی بازی خوب پول در میاره بچه خوبی هست ؟ نوش جونش خوب می کنه ... شماها
80 تا پیج داره وا 25 تومن فقط پول پیچ گوشتیشه
من آرشو تو همه زمینه ها قبول دارم ... ps3 ... x360 ...بازی های xbox ....وسایل جانبی ...مرد موئمن ب ارش توهین نکن
اولا شما مشکل داری ببر یه جای دیگه چون اقا ارش دوست نداره این کار بکنه ( الان میای میگی تو اصلا چیزی حالیت میشه در جوابت : نه )
ب قول خودت مگه فقط ارش تو کار 3 ـه؟ معلومه که نه ببر یه جای دیگه ما که قبولش داریم منو بگیره بزنه هم بازم قبولش دارم