™Meysam کاربر سایت Jun 10, 2011 #77 نوشته شده توسط Trico: من که دیگه سنم از درس خوندن گذشته شما بخونید مثه من معتاد نشید:d بیشتر... توکه ترکوندیش:d شیمیدان هر جور از بغل نگات میکنم بهت نمیاد معتاد باشی
نوشته شده توسط Trico: من که دیگه سنم از درس خوندن گذشته شما بخونید مثه من معتاد نشید:d بیشتر... توکه ترکوندیش:d شیمیدان هر جور از بغل نگات میکنم بهت نمیاد معتاد باشی
kan'aan کاربر سایت Jun 10, 2011 #78 گیگ اضافی سی فروش نارید ؟ منم ایی بازیا پی اس ان چطور بیرم !!! راسی چطورید ؟ نیسم :d نیستو :d Reactions: ™Meysam
™Meysam کاربر سایت Jun 11, 2011 #79 نوشته شده توسط kan'aan: گیگ اضافی سی فروش نارید ؟ منم ایی بازیا پی اس ان چطور بیرم !!! راسی چطورید ؟ نیسم :d نیستو :d بیشتر... بالای 20 گیگ می خوای :dما هستیم تو نیستی (فارسی رو پاس بداریم ) Reactions: kan'aan
نوشته شده توسط kan'aan: گیگ اضافی سی فروش نارید ؟ منم ایی بازیا پی اس ان چطور بیرم !!! راسی چطورید ؟ نیسم :d نیستو :d بیشتر... بالای 20 گیگ می خوای :dما هستیم تو نیستی (فارسی رو پاس بداریم )
kan'aan کاربر سایت Jun 11, 2011 #80 نوشته شده توسط meysam_8070: بالای 20 گیگ می خوای :dما هستیم تو نیستی (فارسی رو پاس بداریم ) بیشتر... بیا و فارس بچه خوشگل ؟ :d ولا میها 10 گیگ بسونم سی ایی بازی و آپدیتاشو !!! 5 تا بازیَ ارزشش دارَ
نوشته شده توسط meysam_8070: بالای 20 گیگ می خوای :dما هستیم تو نیستی (فارسی رو پاس بداریم ) بیشتر... بیا و فارس بچه خوشگل ؟ :d ولا میها 10 گیگ بسونم سی ایی بازی و آپدیتاشو !!! 5 تا بازیَ ارزشش دارَ
M mrkxxxxxxxxxx کاربر سایت Jun 24, 2011 #81 مژده مژده سلام یک آیدی PS3 با امتیاز 72 بازی آنلاین UN2 با قیمت مناسب به فروش می رسد !!! نام ایدی پرهام.......... هست !!!! تماس : 09376115631:d MRK
مژده مژده سلام یک آیدی PS3 با امتیاز 72 بازی آنلاین UN2 با قیمت مناسب به فروش می رسد !!! نام ایدی پرهام.......... هست !!!! تماس : 09376115631:d MRK
™Meysam کاربر سایت Jun 25, 2011 #82 نوشته شده توسط mrkxxxxxxxxxx: سلام یک آیدی PS3 با امتیاز 72 بازی آنلاین UN2 با قیمت مناسب به فروش می رسد !!! نام ایدی پرهام.......... هست !!!! تماس : 09376115631:d MRK بیشتر... تازه به دوران رسیده اخرین بارت باشه از این پست ها میدی b-)هر کس ندونه چیز قول شکستی
نوشته شده توسط mrkxxxxxxxxxx: سلام یک آیدی PS3 با امتیاز 72 بازی آنلاین UN2 با قیمت مناسب به فروش می رسد !!! نام ایدی پرهام.......... هست !!!! تماس : 09376115631:d MRK بیشتر... تازه به دوران رسیده اخرین بارت باشه از این پست ها میدی b-)هر کس ندونه چیز قول شکستی
kan'aan کاربر سایت Jun 27, 2011 #83 بچو ساکتید !!! یه حرکتی ، یه تعریفی ، یه دَنگی ! خَوَرِ جدیدی نی ؟
mamad.fn کاربر سایت Jul 14, 2011 #85 سلام دوستان و همشهریهای عزیز منم یه چند ماهی میشه ps3 دارم دنبال بازی کپی میگردم اگه کسی قصد فروش داشت خریدارم دم همتون گرم....@};-@};-@};-@};-
سلام دوستان و همشهریهای عزیز منم یه چند ماهی میشه ps3 دارم دنبال بازی کپی میگردم اگه کسی قصد فروش داشت خریدارم دم همتون گرم....@};-@};-@};-@};-
satamirosat کاربر سایت Jul 20, 2011 #87 سلام بچوووووو حالتو خواااااااا یه حرکتی بکیت نیستو بازی کپی هم داریم 1 ترا بایتش 60 تومن داداش :groupwave:
سلام بچوووووو حالتو خواااااااا یه حرکتی بکیت نیستو بازی کپی هم داریم 1 ترا بایتش 60 تومن داداش :groupwave:
mamad.fn کاربر سایت Jul 20, 2011 #88 نوشته شده توسط satamirosat: حالتو خواااااااا یه حرکتی بکیت نیستو بازی کپی هم داریم 1 ترا بایتش 60 تومن داداش :groupwave: بیشتر... آقا دمت گرم یه آدرسی نشونی چیزی بده بیام بگیرم ازت هر چند 1 تراش 20 تومنه!!!@};-@};-@};-@};-@};-
نوشته شده توسط satamirosat: حالتو خواااااااا یه حرکتی بکیت نیستو بازی کپی هم داریم 1 ترا بایتش 60 تومن داداش :groupwave: بیشتر... آقا دمت گرم یه آدرسی نشونی چیزی بده بیام بگیرم ازت هر چند 1 تراش 20 تومنه!!!@};-@};-@};-@};-@};-
™Meysam کاربر سایت Jul 21, 2011 #89 اقا سینا کاسبی تو بور جای هنی:d تو هنی دست ده ای مامله کردنت ورناشتیه هیچ نیست های کجا
Trico کاربر سایت Jul 26, 2011 #90 یه نکته اینجا بگم : دوستانی که تازه میان توی بازیسنتر و اهل خرم آباد هستن اگه اکانت PSN دارن لطف بکنن بذارن تا بقیه بچه ها هم ادد کنن تا با هم بیشتر آشناشیم ممنونم
یه نکته اینجا بگم : دوستانی که تازه میان توی بازیسنتر و اهل خرم آباد هستن اگه اکانت PSN دارن لطف بکنن بذارن تا بقیه بچه ها هم ادد کنن تا با هم بیشتر آشناشیم ممنونم