PS3 داران خرم آباد

سلام دوستان من تازه مغازه زدم ما بین چهر راه بانک وسبزه میدان پاساژصدف طبقه پایین فروشگاه بازی سنتر انواع کنسول بازی های به روز ارشیو کامل بازی ps3 بیش از 340عنوان وxbox360وpc و لوازم جانبی خواهشن به همه اطلاع رسانی کنید خودتونم تشریف بیارید در خدمتم.ممنون از دوستان اینم شمارمه 09361062400 سجاد سهیلی شاید بعضی از دوستان منو بشناسن.ممنونم دوستان

همین الان اعلام میکنم من بازنشسته شدم من نیستم :d
ولی شما خوش باشید ;)

بازنشته نشدی متاهل شدی :)):))

سلام بچه ها منم هستم.خیلی از بچه ها رو میشناسم ولی الان از ای دی ها نمیتونم تشخیص بدم به هر حال درود به همه.
از طرف بچه های خیر اباد
سلام داداش اگه آیدی PSN خودتم اینجا بذاری ممنون میشم.
از پستهای قبلی فهمیدم بچه خیرآبادی ما ارادت خاص به همشون داریم مخصوصا kratosفرید:x:d

سلام دوستان من تازه مغازه زدم ما بین چهر راه بانک وسبزه میدان پاساژصدف طبقه پایین فروشگاه بازی سنتر انواع کنسول بازی های به روز ارشیو کامل بازی ps3 بیش از 340عنوان وxbox360وpc و لوازم جانبی خواهشن به همه اطلاع رسانی کنید خودتونم تشریف بیارید در خدمتم.ممنون از دوستان اینم شمارمه 09361062400 سجاد سهیلی شاید بعضی از دوستان منو بشناسن.ممنونم دوستان

سلام آقا سجاد شما هم اگه PSN accountداری اینجا بذار همه بچه ها ادد کنن
اطلاع رسانی هم که الان شد دیگه چی میخوای:)

Big Boss Clan

قابل توجه دوستانی که کیلزون3 بازی میکنن
یه clanساختیم فقط بچه های خرم آباد توش هستن هرکسی که کیلزون3 داره یه ندا بده تا به دوست عزیزم علی بگم invite کنه.
راستی تا یادم نرفته اسم کلن هم Big Boss و کلن تگ هم Boss
اگه خوشتون نیومد دیگه بایدببخشید;)
خواستم تاپیک درمورد کلن بزنم گفتم چون همه بچه های خرم آبادن دیگه همینجا عضو بپذیریم بهتره

بچه ها من میخوام کیلزون3 خودمو بفروشم
هرکدوم از شما خواستید بهم بگید.
تانفروختمش یه طوری خبرم کنیدوالبته اگه خواستید.
میدونم ایام عیده سرتون شلوغه ولی اگه از بچه های خرم آبادکسی خواست بهم بگه من میفروشمش راستی
پیشاپیش عید همتون هم مبارک باشه:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or