PS3 داران تبریز

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سرعت اینترنت شما چنده که آنلاین میزنید/؟
از کدوم شرکت تو تبریز گرفتید؟
با محدودیت یا بدون محدودیت؟
پینگتون چنده معمولا؟
از همارا سیستم .... 512 کلاسیک(6 گیگ 3 ماه 29500 تومن) یا turbo( 6 گیگ 3 ماه 49500 تومن) تابستون پینگش 190 200 بود ولی حالا 230 240 هست .... صبا نت هم خوبه ....

من قصد خرید ps3 دست دو دارم میخواستم بدونم چی بگیرم؟ و موقع خرید به چی هواسم باشه تا دستگاه تعمیری نباشه
پیشاپیش ممنونمb-)

من قصد خرید ps3 دست دو دارم میخواستم بدونم چی بگیرم؟ و موقع خرید به چی هواسم باشه تا دستگاه تعمیری نباشه
پیشاپیش ممنونمb-)
اول کار بهت میگم تا جایی که برات مقدوره آک بگیر و سمت دست دوم نرو.اگه دست دوم هم میخری اول بپرس که باهاش ارجینال بازی شده یا کپی کردن اون کنسولی رو بگیر که کپی خور کرده باشن چون لنزش کمتر کار کرده.پشت دسته رو هم نگاه کن که اون قسمت بار کدش واضح باشه چون دسته ای که زیاد بااش بازی شده باشه اون قسمت واضح نیست(خودت نگاه کنی می فهمی حرفمو)
دستگاه رو چک کن که پلمپش باز نشده باشه(البته احتمالش هست که باز کرده باشن واسه تعویض هارد ولی دستگاهی که باز نشده باشه مطمن تره)

---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 AM ارسال شده بود ----------

دم همه همشهریا گرم بابا یکم تاپیکو بیارینش بالا.دوستان لطفا portable id هاشونو اینجا بزارین ببینم وضع شون چه طوره!

آخرین ویرایش:
بابا تبریزی های گل چرا این تاپیک رونق نداره چرا کسی بازی هاشو معرفی نمیکنه تا با هم عوض کنیم خواهشا بیاید همکاریمون رو بیشتر کنیم.دمتون گرم
دوستان من خودم هرکی بازیهای heavy rain & gran turismo 5 رو داره ازش میخرم.

آخرین ویرایش:
من خریدار یه کنسول پی اس 3 کارکرده هستم. به قیمت خوبی میخرم فریمر باید 3.55 باشه .اسلیم و هار حداقل 120 تا 250
اهواز هستم از کل خوزستان حضوری ولی اگه کسی از شهرستان هست هزینه پست با خودش.تا 350 هزار تومن هم حاضرم پول بدم
با تشکر
09393245360

بابا تبریزی های گل چرا این تاپیک رونق نداره چرا کسی بازی هاشو معرفی نمیکنه تا با هم عوض کنیم خواهشا بیاید همکاریمون رو بیشتر کنیم.دمتون گرم
دوستان من خودم هرکی بازیهای heavy rain & gran turismo 5 رو داره ازش میخرم.
داداشم من بازی Vanquish و GOW3 و Killzone 2 ,3 رو دارم به علاوه Infamus که خوب خیلی خیلی قدیمیه.کلا اریج بازی میکنیم ولی خیلی وقته بازی نمی کنم نمی رسم بخاطر درسا!

عزیزان تبریزی کسی نیست بیاد Peace Walkerبزنیم با هم؟؟؟
دوستان اگه کسی PSN میاد ایدی شو بزاره اینجا بیشتر با هم آشنا شیم واقعا تاپیکو خوابوندین

سلام همشهری های گل:d

الان PS3 آک رو چند میدن تو پاساژ چهل ستون؟؟

منم PS3 داشتم اما اگه یادتون باشه تقریبا 1 سال پیش بمدت 4-3 ماه اصلا گیمی هک نشد برا PS3 و منم رفتم XB360 خریدم و 1 هفته بعدش 5 تا گیم جدید هک شدند الانم همه گیما مثل 360 هک میشه و میاد. ( شانس نداریم که:d )

- - -ویرایش - - -

سرعت اینترنت شما چنده که آنلاین میزنید/؟
از کدوم شرکت تو تبریز گرفتید؟
با محدودیت یا بدون محدودیت؟
پینگتون چنده معمولا؟

داداش بهترین پینگ رو در کل ایران مکس نت میده. با اروپا زیر 100 ، نوسان هم زیاد نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or