PS3 داران تبریز

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یوهااااااا سلام بر دوستان اذری زبان گلم
من امیرم 19 ساله از سرعین
منم یه ps3 slim 320 g خریدم یوهااااااااااااااااا:d
تازه خریدم واقعا ps3 خیلی باحاله باحالتر از xbox >:d<

کی میدونه بازی اورجینال به غیر از 40 ستون میشه از کجا پیدا کرد تو 40 ستون بازی اورجینال نیست جالبه اگرم هست مال قبل از کپی خور شدن..............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.من یه دونه killzone 2 دارم که می خوام با GOD OF WAR 3 تعویض کنم روش سر هم میدم.هر کی خواست برام PM بده.خودشم تبریز حضوری :>

آخرین ویرایش:
با سلام. انصافا عجب تاپیک خلوتیه. 2 هفته به خاطر خرید PS3 تو 40 ستون علاف بودم. دقیقا وضع اینجا و 40 ستون شبیه همه. سوت و کور. البته برا سونی
خدمت اون دسته از دوستان هم که دنبال اریحینال میگردن بگم که : گشتم نبود. نگرد نیست.

من موندم بچه ها آخه به نظرتون میشه تو تبریز بازی اریج خرید؟!؟!؟بابا فروشنده خودش از تهران سفارش میده! سود خودشو میکشه روش بعدش میده دست شما!
از همین فروشگاه های که معتبر هستن مثه میثم و سونی و نیما خرید کنین خیلی بهتره با تیپاکس واسه تون میفرسته نهایتا ۵ تومن با قیمت تهران فرق داره.

---------- نوشته در 09:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:11 AM ارسال شده بود ----------

salam aziz
man gow collection ro daram age bekhay ba uncharted 2 avazesh mikonam
pm bede

man gow collection ro daram age bekhay mifrushamesh

harki bazi mikhad esmesho benevise age tu list bud beheshun migam
دوست عزیز لطفا قوانین سایت رو رعایت کنین و با زبان پارسی بنویسین!!

دوستان کسی آنچارتد خریده ؟!!؟؟!!؟من خیلی تو کفشم
اگه بگیرم کسی هست اینجا بیاد co-op تموم کنیم بازی رو!!؟!!
چرا این جا قد خلوته!؟؟!
اره خیلی خلوته.... مثل اینکه تو تبریز کسی ps3 آنلاین نمیزنه ....
آنچارتد هم شاید 2 3 هفته دیگه بگیرم .... اگه بگیرم آنلاین میزنیم با هم ....

آقا تو تبریز جایی هست ps3 کرایه بده ؟ یا از دوستای عزیز کسی هست ؟ فقط 3 هفته لازمش دارم توافقی پول هم میدم واسه 3 هفته . از بابت کنسول هم خیالتون راحت هرجوری تحویل دادین همونجوری تحویل میگیرین . اگه از دوستای گله همینجا باشه که عالی ولی اگه نیست یه جایی رو معرفی کنین که کرایه بده پی اس 3 رو . ضروریه . ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or