ps3 داران بندرعباس

خوب چرا سیگما خودش نمیاره که بریزه؟تو پیش سیگما رفتی؟کدوم نسخشو دارن؟نسخه کامل یا فشرده؟نسخه فشردش بهتره چون نیازی به پچ نداره و فقط 3d روحذف کردن مثل نسخه ای که سایت دانلودها برای دانلود گذاشته

خوب چرا سیگما خودش نمیاره که بریزه؟تو پیش سیگما رفتی؟کدوم نسخشو دارن؟نسخه کامل یا فشرده؟نسخه فشردش بهتره چون نیازی به پچ نداره و فقط 3d روحذف کردن مثل نسخه ای که سایت دانلودها برای دانلود گذاشته

فرقی نداره بازم میده به همین فروشگاهه...کار خودشونه دیگه.نسخه کاملشه.برعکس اون بهتره چون باگ نداره ...این فشرده گرافیک نداره که حیف نباشه این بازی خفن رو با گرافیک ضایع بازی کرد....من که کاملشو قبول دارم 10 تومن هم ارزشش رو داره خیلی خوبه..اگه میخواستم پول بدم باید 90 تا میدادم حالا 10 تومن زیاده به نظرت.من که کنسولمو میبرم پیششون برام بریزن b-)

بازی بتلفید 3 هم 10 هزار تومن هست؟چرا uncharted 3 رو 10 هزار تومن میفروشن؟قبلا بازی های ps3 رو سیگما 3 هزار تومن میفروخت.

نه فقط بازی انچارتد 10 تومنه که باید روی هارد برات نصب کنن اونم به راحتی نیست.بازی رو روی هارد باز میکنن تا اجرا بشه.زمان میبره همین کار.بتلفیلد و انچارتد رو به من گفتن 15 تومن. خیلی خوبه این دوتا با هم.الان بخوای انچارتد رو از جایی خودت بخری 12 تومنه که اونم با پست میشه 16 و تازه دردسر اجراشم هست.

حالا 15 تا 2 تا بازی به نظرت گرونه؟من که راضی هستم.بازیهای دیگشونم 1000 تومنه که این خیلی ارزونتر از جاهای دیگست.

من یه بار پیش بیژن رفتم کیل زون رو 20 تومن برام ریخت باورم نمیشد.بازی رو الان این فروشگاهه خداییش خیلی خوب میده . تضمین هم کرده واسه اجراش اینجور که خودش میگفت خودشونم دارن بازی میکنن بدون هیچ مشکلی پس دیگه حرفی درش نیست.

یعنی واسه این بازی 10 تومن نمیخوای بدی؟من اصرار کردم گفتم 4 شنبه گفتن بهم نمیشه چون سفارشاتمون زیاده و چند نفر دیگه هم میخوان این بازیها رو پس همون 5 شنبه بیار کنسولتو برات اوکی میکنم.

اگه ببینم کارشون درست بود دیگه از همینا خرید میکنم با اون ارشیو شاخشون کسی حرفی برا گفتن نداره.اگه هک جدید هم بیاد اینا خیلی بازیهای جدید دارن.

در مورد یه دانگل هم صحبت کرد گفت که بازیهای جدید مث پس 12 و فیفا 12 و خیلی دیگه رو اجرا میکنه.به نظرم یه تماس تلفنی خودت بگیری همه چی رو بهت میگن

منظرت از اینکه بازی رو روی هارد باز میکنن چیه؟یعنی هارد خودت ps3 رو باز میکنن؟یعنی دسگاه رو باز میکنن؟سیگما یا بیژن این بازی هارو ندارن؟

منظرت از اینکه بازی رو روی هارد باز میکنن چیه؟یعنی هارد خودت ps3 رو باز میکنن؟یعنی دسگاه رو باز میکنن؟سیگما یا بیژن این بازی هارو ندارن؟

نه بابا دستگاه رو کاری ندارن.یه چند تا فایل توی بازی رو باز میکنن مسیرشو عوض میکنن یه جا دیگه که اجرا بشه.به سیگما بدی هم به همینا میده فرقی نداره.بِیژن که کلاه برداره تازشم نداره داشته باشه هم تیغت میزنه درسته.

بت 3 رو که کسی نداره کلا من که گفتم پیشنهادمم همینا هستن که کارشون درسته.هم خرما میخوای هم خدا؟؟؟ارزشش بیشتر خیالت راحت مخصوصا بازی انچارتد که خداست :x

نه بابا دستگاه رو کاری ندارن.یه چند تا فایل توی بازی رو باز میکنن مسیرشو عوض میکنن یه جا دیگه که اجرا بشه.به سیگما بدی هم به همینا میده فرقی نداره.بِیژن که کلاه برداره تازشم نداره داشته باشه هم تیغت میزنه درسته.

بت 3 رو که کسی نداره کلا من که گفتم پیشنهادمم همینا هستن که کارشون درسته.هم خرما میخوای هم خدا؟؟؟ارزشش بیشتر خیالت راحت مخصوصا بازی انچارتد که خداست :x
سلام دوست عزیز این فروشگاه که میگی کجاس ؟؟؟؟
بعد کارای هک و اینا هم انجام میده؟؟؟

سلام دوست عزیز این فروشگاه که میگی کجاس ؟؟؟؟
بعد کارای هک و اینا هم انجام میده؟؟؟

www.gameshopbnd.com

اره تماس بگیر برات انجام میدن.تو کارشون تک هستن.بالاخره تو بندر هم یه همچین فروشگاههایی پیدا شد.در مورد دانگل 2 هم بپرس ببین چی بهت میگه...فک کنم میخوان بیارن که اگه اینجوری باشه دیگه میشه بیشتر بازیهای کپی جدید رو بازی کرد

من پولش برام مهم نیست که همش میگی خیلی می ارزه.از کجا میدونی سیگما نداره و میاره میده به این یارو؟برای اینکه بازی رو بریزه باید 1 روز ps3 رو بزاریم پیشش یا همون موقع uncharted 3 رو برام میریزه؟

من پولش برام مهم نیست که همش میگی خیلی می ارزه.از کجا میدونی سیگما نداره و میاره میده به این یارو؟برای اینکه بازی رو بریزه باید 1 روز ps3 رو بزاریم پیشش یا همون موقع uncharted 3 رو برام میریزه؟

از خودشون پرسیدم.حرف از 54 گیگه که چیز کمی نیست تازشم اول 45 تا کپی میکنن روی هارد و بعدش اون فایلها رو باز میکنن حجمش میره تا 54 گیگ که خودش حداقل 3.4 ساعت طول میکشه.من نمیگم پول نداری میگم ارزش بازی به این خوفی خیلی بیشتر از اینه دوست عزیز

منظورت از فریز شدن چیه؟اگه تو بازی فریز بشه کنسول خراب میشه؟میگن تو چپتر 9و 11 هنگ میکنه که با یه کار ساده میشه مشکل رو حل کرد این یارو این مشکل رو بلده حل کنه؟

سلام

دوستانی که بازی انچارتد و بت رو میخوان میتونن 5 شنبه به ادرس مغازه بیان.

دوست عزیزی هم که پرسیده در مورد فریز>>> واسه کنسول مشکلی ایجاد نمیشه فقط دیگه بازی رو نمیتونید اجرا کنید...بازی که براتون نصب میکنیم 100 تضمین میکنیم که مشکلی نداره و میتونید به راحتی بازی رو اجرا کنید .بازم تاکید میکنم که 5 شنبه کنسولتون رو بیارید چون کار فروشگاه زیاده و نمیرسیم بخوایم هر روز انجام بدیم و نیاز به زمان داره برای هر کنسول.

M.A

با سلام!!
دوست عزیز شما کارهای هک هم انجام میدین ؟؟
الان خبری از این دانگل هم هست توی بندرعباس یا نه ؟؟؟؟

بله.توی بندرعباس نیست.احتمال داره خودمون بیاریم البته دوبی نیست باید از اکشورهای اروپایی تهیه کرد.اسمش کبرا هستش و 3.7 رو ج میده.قیمتش 39 دلاره.گرونه ولی ارزششو داره.ما هم هر بازی جدیدی که بیاد برای 3.5 دان میکنیم.

بله.توی بندرعباس نیست.احتمال داره خودمون بیاریم البته دوبی نیست باید از اکشورهای اروپایی تهیه کرد.اسمش کبرا هستش و 3.7 رو ج میده.قیمتش 39 دلاره.گرونه ولی ارزششو داره.ما هم هر بازی جدیدی که بیاد برای 3.5 دان میکنیم.
سلام عزیز
اسم دانگل کبرا نی کبرا یه دانگله با قابلیت اجرای بازی های ps2 , psp برا 3.41 اون دانگلی که مد نظر شماست true blueـه و اصلا ارزش هم نداره به علت این که تنها بازی رو از روی بلوری اجرا می کنه و باید بازیرو رو بلوری رایت زد که 2 تا مشکل پیش می آد 1-گران بودن بلوری خام 2-کم یاب بودن بلوری رایتر (اونایی که بازی رایت می زنن dvd رایتر دارند) الان که دیگه تیم دوپلکس داره eboot اکثر بازی های جدیدو میده بیرون نیازی به این دانگل نی در ضمن بازی uncharted3 هم هنوز برا این دانگل نیومده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or