خوب چرا سیگما خودش نمیاره که بریزه؟تو پیش سیگما رفتی؟کدوم نسخشو دارن؟نسخه کامل یا فشرده؟نسخه فشردش بهتره چون نیازی به پچ نداره و فقط 3d روحذف کردن مثل نسخه ای که سایت دانلودها برای دانلود گذاشته
بازی بتلفید 3 هم 10 هزار تومن هست؟چرا uncharted 3 رو 10 هزار تومن میفروشن؟قبلا بازی های ps3 رو سیگما 3 هزار تومن میفروخت.
منظرت از اینکه بازی رو روی هارد باز میکنن چیه؟یعنی هارد خودت ps3 رو باز میکنن؟یعنی دسگاه رو باز میکنن؟سیگما یا بیژن این بازی هارو ندارن؟
سلام دوست عزیز این فروشگاه که میگی کجاس ؟؟؟؟نه بابا دستگاه رو کاری ندارن.یه چند تا فایل توی بازی رو باز میکنن مسیرشو عوض میکنن یه جا دیگه که اجرا بشه.به سیگما بدی هم به همینا میده فرقی نداره.بِیژن که کلاه برداره تازشم نداره داشته باشه هم تیغت میزنه درسته.
بت 3 رو که کسی نداره کلا من که گفتم پیشنهادمم همینا هستن که کارشون درسته.هم خرما میخوای هم خدا؟؟؟ارزشش بیشتر خیالت راحت مخصوصا بازی انچارتد که خداست
سلام دوست عزیز این فروشگاه که میگی کجاس ؟؟؟؟
بعد کارای هک و اینا هم انجام میده؟؟؟
من پولش برام مهم نیست که همش میگی خیلی می ارزه.از کجا میدونی سیگما نداره و میاره میده به این یارو؟برای اینکه بازی رو بریزه باید 1 روز ps3 رو بزاریم پیشش یا همون موقع uncharted 3 رو برام میریزه؟
با سلام!!
دوست عزیز شما کارهای هک هم انجام میدین ؟؟
الان خبری از این دانگل هم هست توی بندرعباس یا نه ؟؟؟؟
سلام عزیزبله.توی بندرعباس نیست.احتمال داره خودمون بیاریم البته دوبی نیست باید از اکشورهای اروپایی تهیه کرد.اسمش کبرا هستش و 3.7 رو ج میده.قیمتش 39 دلاره.گرونه ولی ارزششو داره.ما هم هر بازی جدیدی که بیاد برای 3.5 دان میکنیم.