F.G-GAME قصد دارد مجموع کنفرانس ها و گزارش های در e3-2011 را بر روی dvd9 اماده کند و روزه بعد از نمایشگاه چهار شنبه3/18 به شکل پست و تاریخ 3/28 به فرشگاه های نام برده شده تحویل داده میشود کسانی که به نمایشگاها علاقه دارند میتوانند با موضوع نمایشگاه پست خصوصی بدهند تا به انها اطلاعات بعدی داده شود
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان تمام نمایشگاه ها با کیفیت HD + تریلر بازیاها
اماده شده.
دوستانی که پیام خصوصی دادن باید مشخصات خود رو هم بزارن
سلام به اهوازی های عزیز
می خواستم اگه میشه بگید قیمت ps الان چنده و قیمت بازیهاش چطور هست؟
هک شده بگیرم یانه و اینکه از کجا بگیرم؟
کسی خبر نداره ورزن3.60 کی کپی خور میشه؟؟؟؟
چند تا نکته میگم که خدای نا کرده ، سرت کلاه نره . چون خیلی نامردن. فکر کردن مردم بلا نسبت هالو هستند !
1- اصلا فت یا همونی که بهش میگن بازرگ یا چاق ، نگیر. چون اینا یی که تو بازارن ، همشون مشکل دار بودن .
2- اینم بدون که فت حافظش نهایتش باید تا 80 گیگ باشه ، وگر نه باز شده و این چیزا .
3- پس فقط اسلیم .
4- به نظر من 160 گیگ نخر . چون یکم گرون میدن !. 320 بگیر. بهتره .
5- باندل نگیر. مثلا میگه این خودش بازی کیلزون 3 توشه و نیازی دیگه به خرید بازی اوریجینال نداره . و این چیزا نیست . اصلا باندل نگیر.
6- اطلاعاتت رو در مورد پی اس 3 و تشکیلاتش بالا ببر . تا نتونه چیزی بهت بندازه .
7- راستی . بده همون خودش واست هکش کنه . چون ممکنه یه ورژنی بهت بده که هک نشه . پس در موقعه خرید حتما بده واست هکش کنه .
چیز دیگه یادم نیست الان . اگه سوالی بود در خدمتم .!
من بهت پیشنهاد میکنم ، که با این وضع اینترنت ، حتی اگه با دیش باشه ، انلاین حال نمیده ، چون کسایی که توی مثلا کره جنوبی هستند ، سرعتشون ما فوق فضاست ! پس ما در برابر اونا هیچیم .خیلی ممنونم دوست عزیز فقط اگه میشه بگو قیمت بازیها حدودا چند هست ؟
چون نمیخوام هکش کنم به خاطر آنلاین بازی کردن و آپدیت
با سپاس
سلام
بازی ها برای اجرا شدن باید ریجن شون با ریجن دستگاه یکی باشه یا نه؟
با سپاس