بچه ها بیخود وقت و بنزین تون رو هدر ندید ! مغازشو جمع کرده
بله تایید میشه. چند روز پیش بهش زنگ زدم گفتش تا 1 ماه دیگه سیتی سنتر مهزیار خواهد بود.(زیتون خیابان حجت).
بچه ها بیخود وقت و بنزین تون رو هدر ندید ! مغازشو جمع کرده
1- پاساژ نخل - کامبیز:d البته اطلاعاتت رو بالا ببر که بهت چیزی نندازه هااااا . مشکلی بود درخدمتم .
2- تقریبا 400 -420 ولی شما 320 بگیری بهتره .
سلام بچه ها من یه سوالی داشتم.من تابستان که اهواز بودم با چند تا از بچه ها یه سر رفتم پاساژ نخل یه چند تا مغازه بودند که 360 و PS3 و اینا میفروختن.بعد تعجب میکنم که یکیشون بود که پشت ویترینش بازیهای دسته دوم PS3 رو زده بود و Motorstorm و Ratchet & Clank رو میداد 25 که هیچی ولی بازیهای دیگه ای مثل وگاس 2 و GTA IV هم میداد همه از دم 25 خیلی تعجب کردم!!!
کسی میدونه هنوز هم اونجوریه یا نه؟!:confused:
سلام به همگی.
بکس من مشتری مغازه نخلکم
آقا خداییش کاری ندارم
اما کارسون عااااااااااالیه.من که خیلی باشون حال کردم.قیمتاشونم عالیههههههههههههه
برید 1 سری بزنید این نظر منه.
دوست عزیز لازم به تبلیغ نیست. بچه های اینجا اینقدر کلاه سرشون رفته از لطف مغازه داران پاساژ نخل که دیگه گرگ بازار شدن. خوب میدونن پیش کی برن و خرید کنن. پاساژ نخل که وضیعت ش مشخصه.
سلام به همگی.
بکس من مشتری مغازه نخلکم
آقا خداییش کاری ندارم
اما کارسون عااااااااااالیه.من که خیلی باشون حال کردم.قیمتاشونم عالیههههههههههههه
برید 1 سری بزنید این نظر منه.
دوستان کسی فیلم بلوری داره بهم قرض بده اگر فیلمش 3بعدی باشه که خیلی خوبه
یکی از دوستان پلی3 گرفته در بر دنبال فیلم 3 بعدی میگرده اگر کسی داره امانت بده تا فقط امتحان کنیم و بعدش بهش بر میگردونم
ممنونم دوستان