PS3 داران اهواز

سلام
يه سوالي داشتم من يه كنسول ديگه مي خوام بخرم البته فعلا ايكس دارم و مي خوام يه ps3 بگيرم ولي ديگه مايه ندارم كه مانيتور ديگه بخرم ميشه هر دو كنسول را به يه مانيتور شير كرد؟البته مانيتور من دو تا ورودي hdmiداره؟ با شير كردن كيفيت تصوير نمياد پايين؟ لوازم جانبي چي مي خواد؟يه توضيح مختصري اگه در اين رابطه بدين ممنون ميشم

دوست عزیز نوشتی مانیتور من دو تا hdmi داره و ؟ , حالا اگه منظورت اینه که دو تا داره که برو حالشو ببر . و کیفیت هم تغییری نمیکنه , اگه هم دو تا فیش نداره باید زحمت جابجا کردن فیش ها رو هر موقع خواستی عوض کنی بکشی !
لوازم جانبی هم یه فیش hdmi میخوای از 8 تومن تا برو بالا و دیگر هیچ

البته تویه کارتون یه دسته بیشتر نیست, اگه هم خواستی دسته بگیری با ابدیت بالای 1.41 تست کن که قلابی نباشه . اگه قلابی باشه دو چراغ میشه
اگه با دوستان آنلاین میزنی یه هدست که اصل سونی 60 میشه خرید
بازی هم که میشه مثه ما اورجینال بخری یا مثه خیلی ها کپی خور کنی
و میشه با یه سینما خانگی هم سیستم دالبی راه انداخت و دیگر هیچ

• Like
Reactions: pro gamer89
دوست عزیز نوشتی مانیتور من دو تا hdmi داره و ؟ , حالا اگه منظورت اینه که دو تا داره که برو حالشو ببر . و کیفیت هم تغییری نمیکنه , اگه هم دو تا فیش نداره باید زحمت جابجا کردن فیش ها رو هر موقع خواستی عوض کنی بکشی !
لوازم جانبی هم یه فیش hdmi میخوای از 8 تومن تا برو بالا و دیگر هیچ

البته تویه کارتون یه دسته بیشتر نیست, اگه هم خواستی دسته بگیری با ابدیت بالای 1.41 تست کن که قلابی نباشه . اگه قلابی باشه دو چراغ میشه
اگه با دوستان آنلاین میزنی یه هدست که اصل سونی 60 میشه خرید
بازی هم که میشه مثه ما اورجینال بخری یا مثه خیلی ها کپی خور کنی
و میشه با یه سینما خانگی هم سیستم دالبی راه انداخت و دیگر هیچ

یه چیزی رو جا انداختی داداش 3D اگه این کارو بکنه اونوقت میشه ودیگر هیچ:d

بابا آدم حوصلش سر میره , خیلی طول میکشه , تازه از گمرک رد شدنش هم با خداست , این برادران که دمشون گرم چیزی رو سالم رد نمیکنن ! تازه اگر خوش شانس هم باشی تو یه 2 هفته واست بیارن وگر نه میره تو یکی دو ماه .[/QUOTE]
15 تا 20 روز معمولا اکثر بازیا رو گمرک کاری نداره این طور هم نیست که شما میگین

سلام من یه مانیتور ایتگ (etig ) دارم ولی وقتی با کابل hdmi وصلش می کنم تو بازی هایی مثل fifa11 یا kill zone 2 یه چیزی شبیه نویز یا یه موج هر چند وقت یک بار تو مانیتور پیدا می شه کمکم کنید

سلام من یه مانیتور ایتگ (etig ) دارم ولی وقتی با کابل hdmi وصلش می کنم تو بازی هایی مثل fifa11 یا kill zone 2 یه چیزی شبیه نویز یا یه موج هر چند وقت یک بار تو مانیتور پیدا می شه کمکم کنید

از کابل مرغوب استفاده کن رفیق

دوستان من میخوام یه ps3 slim 120 بگیرم ، الان چنده ؟ کجا میفروشه ؟ جایی هست که کپی خورش هم بکنه و بازیهایی که میخوام رو برام بریزه ؟
با این شماره تماس بگیرید
2220175 فروشگاه محسن
کپی خور با دانگل یا بدون دانگلش به انتخاب خودتونه.

اره هزینه اولیش بالاتره ولی هزینه ماهیانش پایین تره و نسبت به سرعتش به صرفه تره.
تازه این سرعتی که من نشون دادم مال روزه شب ها که خلوته تقریبا 2برابر میشه... :d

خوب ما هم رفتی سوال کردیم رفاتک و گفت نه اقا ما 512 را میدم ماهی 52 تومان و اونم نامحدود

فکر کنم شما یک اشنایی داری که با اون سرعت استفاده میکنی:d:((:((:((:((

خرید pes2011 orginal for PC

سلام به همشهری های اهوازی....هر کی ساکر2011 اورجینال(کرک نشده)برای کامپیوتر داره من خریدارم
اینم شماره ام : 09358336533

15 تا 20 روز معمولا اکثر بازیا رو گمرک کاری نداره این طور هم نیست که شما میگین
والا یکی از دوستان یه بازی PS3 سفارش داده بود از آمازون ولی خب همین الانشم تو گمرک مونده :D

سلام دوستان ، برای خرید PS3 ( slim( از اهواز کجا ها معرفی میکنین ؟ ( قیمت خوب بدن ) لطفا ادرس دقیق باشه ( یعنی اگه میگید نخل ، اسم مغازه رو هم بدید )

مرسی .

راستی من میخوام بگیرم و هک هم میکنم ، به نظرتون واسه ی اولین باز چند تا بازی بگیرم و اگه میشه اسماش رو هم برام بنویسین . مرسی

آخرین ویرایش:
بازيهاي ps3

سلام بازيهايي كه من براي ps3دارم
1-متال گير4
2-رزيستنس1
3-رزيستنس2
4آنچارتد1
5-آنچارتد2
6-خداي جنگ3
7-سوكر2010
8-سوكر2011
9-gtaiv