PS3 داران اهواز

اره منم با نظرت موافعم
منم از شاتل گرفتم سرویس 2 مگ دانلود هم 300 تا 200 هست
خلاصه هر وقت کم میارم ترافیک میخرم و خلاص خیلی عالیه شاتل فقط روزهاش عالیه نه شب هاش

اره منم با نظرت موافعم
منم از شاتل گرفتم سرویس 2 مگ دانلود هم 300 تا 200 هست
خلاصه هر وقت کم میارم ترافیک میخرم و خلاص خیلی عالیه شاتل فقط روزهاش عالیه نه شب هاش

یه چیزی که هست شانسم اینجا دخیله . چرا ؟
به این دلیل که این شرکتا نمیگن که اینترنتی که به شما میدیم شر میشه . !! در صورتی که مثلا اینترنت من بین حداقل 3 نفر دیگه تقسیم شده (چیزی بود که از زیره زبونشون کشیدم ) . الان اگه زنگ بزنید بپرسید احتمالا تکذیب میکنن. ولی خوب هست !
حالا شانس اینجا به کار میاد که کسایی که با من شر کردن شبا زیاد از اینترنتشون استفاده نمیکنن و من همون سرعت دانلود 110 رو دارم . ولی اگه 3 تا مثه خودم به پست همدیگه بخورن اینترنت واسشون عذاب میشه . البته برداشت خودم بود:d

یه چیزی که هست شانسم اینجا دخیله . چرا ؟
به این دلیل که این شرکتا نمیگن که اینترنتی که به شما میدیم شر میشه . !! در صورتی که مثلا اینترنت من بین حداقل 3 نفر دیگه تقسیم شده (چیزی بود که از زیره زبونشون کشیدم ) . الان اگه زنگ بزنید بپرسید احتمالا تکذیب میکنن. ولی خوب هست !
حالا شانس اینجا به کار میاد که کسایی که با من شر کردن شبا زیاد از اینترنتشون استفاده نمیکنن و من همون سرعت دانلود 110 رو دارم . ولی اگه 3 تا مثه خودم به پست همدیگه بخورن اینترنت واسشون عذاب میشه . البته برداشت خودم بود:d

هان اره دقیقا همین طور
البته خودشون اگر انصاف داشته باشند میتوانند با کسانی شیرمان کنند که شبها نباشنذ
این شانس حساب میشه

از رفاتک میگیرم
خوب شما که رفاتک میگیری پینگت خوبه بعد واریرلسه یا adsl هان کدامشون
بعد قیمت چمد تومان میدی ماهانه:-/

مودم وایرلس دارم.ماهی 55 تومن میدم.
انوقت بدونه نامه شرکت رفتی گرفتی یا با نامه
بچه ها اگر یادتان باشه توی اهواز یک نمایشگاه باز شده بود ماله کامپیوتر و اونجا من یک شرکتی دیدم به اسمه اسیا نت و اونها میگفتند که بدون نامه ما اینترنت 2 مگ میدیم یکمی شک کردم برای همین نگرفتم خواستم بدونم حقیقت داشت ایا کسی ازش گرفته یا نه

انوقت بدونه نامه شرکت رفتی گرفتی یا با نامه
بچه ها اگر یادتان باشه توی اهواز یک نمایشگاه باز شده بود ماله کامپیوتر و اونجا من یک شرکتی دیدم به اسمه اسیا نت و اونها میگفتند که بدون نامه ما اینترنت 2 مگ میدیم یکمی شک کردم برای همین نگرفتم خواستم بدونم حقیقت داشت ایا کسی ازش گرفته یا نه
نه من بدونه نامه شرکت میگیرم.اخه نت من 256 هست :d

عجیبه خیلی عجیبه
و خوشبحالت
اخه نمیدونم هزینه اولیه واریرلس بیشتره یکمی برای من صرف نمیکنه وصل کنم همین adsl برای من بهتره
حالاببینم تا اخر چی میشه

عجیبه خیلی عجیبه
و خوشبحالت
اخه نمیدونم هزینه اولیه واریرلس بیشتره یکمی برای من صرف نمیکنه وصل کنم همین adsl برای من بهتره
حالاببینم تا اخر چی میشه
اره هزینه اولیش بالاتره ولی هزینه ماهیانش پایین تره و نسبت به سرعتش به صرفه تره.
تازه این سرعتی که من نشون دادم مال روزه شب ها که خلوته تقریبا 2برابر میشه... :d

سلام
يه سوالي داشتم من يه كنسول ديگه مي خوام بخرم البته فعلا ايكس دارم و مي خوام يه ps3 بگيرم ولي ديگه مايه ندارم كه مانيتور ديگه بخرم ميشه هر دو كنسول را به يه مانيتور شير كرد؟البته مانيتور من دو تا ورودي hdmiداره؟ با شير كردن كيفيت تصوير نمياد پايين؟ لوازم جانبي چي مي خواد؟يه توضيح مختصري اگه در اين رابطه بدين ممنون ميشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or