ps3 بهتره یا xbox 360 ؟؟؟

من جفتشو داشتم و میتونم دقیق بهت نظر بدم
اگه میخوای فقط بازی کنی و آنلاین برات مهم نیست؟ برو سراغ 360
اگه میخوای بازی کنی و آنلاین برات بازم مهم نیست؟ برو سراغ ps3 هک شده
اگه آنلاین میخوای بازی کنی و هزینه بازی اوریجینال میتونی بدی یدون برو برگرد میگم ps3 چون خیلی خیلی از 360 جلوتره چرا؟ چون آنلاینش مجانی هست ساپورت خوبی داره dlc ها رو راحت تر میتونی بخری و به غیر از بازی با کنسوال میتونی خیلی کار های دیگه انجام بدی فیلم ببینی آهنگ گوش بدی عکس ببینی حتی قابلیت 3d به صورت native تو چند تا از بازی های ps3 هست
اما اگه دوست داری بازی ps3 بری ولی آنلاین نمیخوای و از طرفی هم هزینه بازی ها برات سنگینه هک شدشو بگیر ولی معایبش رو هم به جون بخر چرا؟ چون کنسولت احتمال خرابیش هست کنارش یه هارد اکسترنال نیاز داری که حداقل باید 500 تا باشه هارد خود کنسول رو باید عوض کنی یا حداقل 320 بگیری که چند تا بازی توش جا بشه از طرفی بازی های جدید رو نمیتونی بری و خیلی دلایل اذیت کننده دیگه
------------
پیشنهاد من اینه که همون ps3 اوریجینال بگیری (هک نشده) چون درسته ممکنه دیر به دیر بازی بخری ولی عوض آنلاین داری که خودش دنیاییه واسه خودش

من جفتشو داشتم و میتونم دقیق بهت نظر بدم
اگه میخوای فقط بازی کنی و آنلاین برات مهم نیست؟ برو سراغ 360
اگه میخوای بازی کنی و آنلاین برات بازم مهم نیست؟ برو سراغ ps3 هک شده
اگه آنلاین میخوای بازی کنی و هزینه بازی اوریجینال میتونی بدی یدون برو برگرد میگم ps3 چون خیلی خیلی از 360 جلوتره چرا؟ چون آنلاینش مجانی هست ساپورت خوبی داره dlc ها رو راحت تر میتونی بخری و به غیر از بازی با کنسوال میتونی خیلی کار های دیگه انجام بدی فیلم ببینی آهنگ گوش بدی عکس ببینی حتی قابلیت 3d به صورت native تو چند تا از بازی های ps3 هست
اما اگه دوست داری بازی ps3 بری ولی آنلاین نمیخوای و از طرفی هم هزینه بازی ها برات سنگینه هک شدشو بگیر ولی معایبش رو هم به جون بخر چرا؟ چون کنسولت احتمال خرابیش هست کنارش یه هارد اکسترنال نیاز داری که حداقل باید 500 تا باشه هارد خود کنسول رو باید عوض کنی یا حداقل 320 بگیری که چند تا بازی توش جا بشه از طرفی بازی های جدید رو نمیتونی بری و خیلی دلایل اذیت کننده دیگه
------------
پیشنهاد من اینه که همون ps3 اوریجینال بگیری (هک نشده) چون درسته ممکنه دیر به دیر بازی بخری ولی عوض آنلاین داری که خودش دنیاییه واسه خودش

واسه بازی سرعت اینترنت حداقل باید چه قدر باشه؟

سلام
من خودم قبلا اکس باکس داشتم فروختم پلی3 گرفتم.
دلیل فروختنم اینا بود:
بازی های انحصاری خوب پی اس
مشکل با دسته 360 در بازی هایی مثل مورتال کامبت
آمدن فریمور های جدید درایو(باید دستگاه کلا باز بشه تا اونو روش ریخت)

حالا که پلی3 گرفتم مشکلم اینه:
وقت گیری زیاد برای خرید بازی کپی(یه صبح تا ظهر برای چند تا بازی وقت میگیره)
در بعضی بازی ها با آر1 تیر میزنه در بعضی با آر2

اینا تقریبا مشکلات این دستگاه ها بودن ولی خوب یه خوبی هر دو دستگاه دارن که
پلی3 میشه روش به راحتی بازی های شبکه پی اس ان که براشون فیکس اومده را روش ریخت.(مثل shank و plants vs zombies) اجرا بازی های پلی1 و میکرو
و اکس باکس هم میشه براش به راحتی و سریع بازی تهیه کرد و وقت گیر نیست.

کلا ببین کدوم امکانات برات مهم تره.
در مورد کینکت و موو هم نظری نمیدم چون به نظرم یه وسیله ای هستند که بعد از خرید یه مدت استفاده میشن و بعدش میرن کنار خاک میخورند.

یه سوال : اگه کنسول کپی خور باشه میشه بازی اورجینال روش بازی کرد یا فقط باید باهاش کپی بازی کنی؟

دستگاه کپی خور باشه میشه روش بازی اورجینال قرار داد و بازی کرد. ولی با قرار دادن بازی اورجینال در دستگاه کپی خور نمیشه از مزایای انلاین استفاده کرد چون دستگاه کپی خوره.

من 2 ساله اکس باکس دارم ، خیلی ازش راضیم . و به دوستمون {The Phenom} باید بگم که تو اکس باکس هم میشه فیلم دید ، آهنگ گوش داد ، بازی 3D هم روش میشه انجام داد .

اما به نظر من پلی استیشن 3 از نظر Bluray بودن دیسک های فیلم ها و ... با بازی های انحصاری بهتره .

دسته ی اکس باکس هم خوش فرم و خوش دسته .

با سلام
طرفدار ها ایکباکس حتما بخونند.
من کلوپ دارم هم ایکس باکس و هم پلی 3
تو این 2 سال فقط یه دسته پلی 3 ازم خراب شده و دیگه مشکلی با این کنسول فوق العاده نداشتم.
و اما کنسول ایکس باکس که 2 تا دارم با هارد 120 که به قول معروف مینبردش از این جدید هاست (جاسپر)
یکیش که 3 چراغه شده امدیم درستش کنیم تک چراغه هم بهش اضافه شد و اون یکی بخدا خیلی جالبه یه دفعه روشن کابل اچدی را به تلوزیون اچدی وصل کردم تصویر رفت بردم واسه تعمییر گفته بود 100 خرجشه تا اونجا تست زدیم تصویر امد حالا جالبی کار اینه فقط تصویر اچدی رو هیچ تلوزیون الجی نمیاد یه چیزی مثل بلوک شدنه:)) واسه همین باید یه تعمییر کار پیدا میکردم tv الجی داشته باشه اخه از اون عیبهاس که فقط تو کنسول اشغال ایکسباکس میشه یافت
حالا یکی پیدا بشه بگه چه چیز ایکس باکس خوبه و مزیت داره بجز کینکت که اون خودش یه سخت افزار جانبیه هاااااااااااان

منم مثه شما كلوپ دارم و كاملا باهات موافقم كه PS3 براي كلوپ 100% بهتر از 360 هست
من اوايل 4 دستگاه داشتم دوتا PS3 دوتا هم 360
يكي از 360 ها اينقدر OPEN TRY ميداد ميخاستي بزنه له هش كني
فروختم جاش PS3 گرفتم آخم نگفته
360 هم بد نيست اما سگ جوني و ظرافت و كيفيت PS3 رو به هيچ وجه نداره

من پستهاي قبليتونو نديدم
شما آنلاينم ميخاي بازي كني يا نه؟
بعدم مثلا روز يا هفته اي چقدر ميخاي بازي كني؟

انلاین که نه روزی 5-6 ساعت بازی کنم باهاش:d

راستی قیمت ps3 super slim 250gb چنده؟
کپی خور میشه ایا؟؟

یه 360 اسلیم بگیر برو حالشو ببر ps3 بازیاش خیلی افت فریم دارن.باور نمیکنی برو تو کلوپ assasins 3 رو اول یک ساعت تو 360 بزن بعد یه ساعت تو ps3 بزن.خوبی ps3 فقط چند تا بازی انحصاری که همشون تو دو هفته تموم میشه تازه اینم به کنار که باید 200 تومنم بدی یه هارد اکسترنال بگیری.البته ایکس باکس 250 هارد دار بگیر تا بازیاشو بریزی رو هارد چون این دیسکایی که این مغازه ها فله ای رایت میکنن بعد یک سال پدر چشمو درمیاره یا برو کنسول پک بگیر مثلا پک gears 3 یا halo 4
در ضمن ایکس باکسای اسلیم اگه از ps3 بیشتر عمر نکنن کمتر عمر نمیکنن.واسه باتری دسته یه باتری شارژی duracell بگیر میشه 10 تومن هر سری شارژش کنی یک ماه جواب میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or