جالب بود من نظرات خودم رو براي خريد ويتا و دلايلي كه ويتا خريدم رو مطرح كردم شما از روي احساسات ادامه دادي:
1 من بيشتر عناويني چون DOA Killzone FIFA14 Assassin's Creed Unit 13 Uncharted برام جالب بود كه همه رو الان خريداري كردم محض اطلاع اگر علاقه داري از سلايق و انگيزه هاي شخصي و خصوصي افراد سر در بياريد
2 بله خوش دسته نه پس 3DS درب دار خوش دسته؟ اصلا تاحالا كنسولي ديدي از كودكي تاحالا درب دار باشه؟ نگو ....نگو.. بيشتر دخترونه به نظر مياد به ياد جعبه كرم پودر مي افتم بعد عرق كردن يك پديده جسماني هست نه من دكترم نه شما ممكن من عرق نكنم شما بكنيد همه مگه يكسانند؟ حتما با 3DS دست عرق نميكنه بگذريم كلا شما يك چيزي پروندي ديگه بيخيال
3 شما همون DOA كه گفتم رو ببين تا 60 fps هست و عينا همون PS3 ديگه چي ميخوايند؟ حالا بحث اينجا درازه من نميگم بگم ميره تا صفحه بعد...
4 نميدونم چرا عناوين نينتندو را عنوان ميكنيد؟ 1 بار گفتم اگر سنم كم بود ميرفتم همون 3DS رو بگيرم تا ماريو بازي كنم نظرات كاملا شخصي و خصوصي است من زماني كه ويتا گرفتم واقف بودم عناوين نينتندو را نخواهم داشت و براي همين اصلا نميخواستم ان عناوين را....باز نظر شخصي هست در افراد.البته تو 3DS هم عناوين خوبي هست من رد نميكنم ولي چون كنترلر ان از نظر من ضعيف است بدليل نبود انالوگ استيك و شولدرها پس من هم رد كردم چون لذت دسته بازي توش نيست
5 حرف شما درست من تاييد و قبولت دارم
6 نه من ايفون دارم و از قديميترين بچه هاي گيم باز ايفونم و بررسي و مرور بازيهاشو ميكنم هنوز هم ايفون خوب هست اما من گرافيكي بالاتر و كنترل بهتر و فيزيكي ميخواستم حتي از تاچ ويتا هم متنفرم و اصلا ازش جهت بازي استفاده نميكنم گرافيك ويتا در حد PS3 و PS4 هست من كنسول جدي ميخواستم عذر ميخوام نه اسباب بازي با بازيهاي ....بگذريم افراد متفاوتند ولي 3DS به نظر من براي سن 25 و 30 سال به بالا زياد خوش فرم نيست البته نظرات و عقيده ها فرق دارند ولي بدم هم نمياد
ضمنا تعداد بازيهاي ويتا در حال گسترش و فراتر از 3DS ميشه و داره ميشه ميگي نه نگاه كن:
انتشار بازيهاي بازيهاي ويتا در سال 2014 تاكنون 12 مورد
انتشار بازيهاي 3DS در سال 2014 تاكنون 6 مورد
منبع:
2014 in video gaming - Wikipedia, the free encyclopedia
بازم ليست دارم ولي بحث زياد داغ ميشه ...