batman0
کاربر سایت
دوست عزیز یا شما اصلا 3ds ندیدی یا اصلا نمیدونید که بغیر از گرافیک بازی گیم پلی هم برای یه بازی نیاز هستنمودار مقایسه ی فروش DS و PSP در دوسال نخست:
مگه PSP تو دو سال اول عرضه اش یعنی 2004 و 2005 چه عناوینی بزرگتر و بهتر از یه GTA ، دوتا MGS Acid و دوتا NFS داشت که باعث پیروزیش شد ؟
بنظر من درسته که الان فروش DS بیشتر هستش اما ویتا فاصله ی خیلی کمی تا پیروزی تو این رقابت داره، برای مثال یه بازی مثل Bioshock (که هروقت یاد کنسل شدنش می اُفتم جیگرم آتیش میگیره) می تونه ورق رو به نفع ویتا برگردونه یا یه MGS یه GTA ! الان خیلیا منتظر همچین عناوینی روی ویتا هستند تا واسه اشون بهونه ای باشه برای خرید ویتا، نمی دونم تو کله ی سونی چی میگذره ! اما وقتی سونی می تونه به این راحتی حریفش رو کله پا کنه مطمئنا دست روی دست نخواهد گذاشت. اینطور نیست ؟
به هرحال باید خیلی ژاپنی باز باشی تا بتونی استایل 3DS، گرافیک مفتضح و اون صفحه نمایشش رو تحمل کنی یا این نقایص به چشمت نیاد، من که به همین گرافیک بازی های ویتاشم به زور راضی ام! یعنی دوست دارم در آینده بهتر شه،ضمنا عاشق استایل و کنترل ویژه اش و همینطور صفحه نمایش مطلوب و با کیفیتشم هستم + ویتا هم بازی ژاپنی RPG کم نداره اونم با گرافیک، کنترل و کیفیت بهتر.
دوست عزیز یا شما اصلا 3ds ندیدی یا اصلا نمیدونید که بغیر از گرافیک بازی گیم پلی هم برای یه بازی نیاز هست
دوما شما که خیلی انتظار از کنسول دستی دارید به نظرم اصلا سراغش نرید بهتره چون توی این نسل به نظر من از نظر گرافیک خیلی خوبه و 3ds هم از نظر گیم پلی بعضی بازیها
البته به نظر من یه کنسول خوب باید 2 تا مزیت رو داشته باشه
به نظرم بیاند 3ds و ویتا رو با هم ادغام کنن یه کنسول دستی عالی میشه:d
تازه شما خبر نداری کنسول پرتابل بعدی سونی هم از الان شکست خورده ـست !ویتا یه کنسول مردست
بله ویتا اصلا فاصله ی کمی نداره برای موفقیت حدود 35 میلیون تاکنون :-bمنظور کلی من فاصله ی کم ویتا تا پیروزی تو این رقابته، بقیه اش سلیقه امو گفتم که جای بحثم نداره. گیم پلی هرچی باشه من کنترل، اورنوگومی،کیفیت صفحه نمایش و تنوع کم ژانرهای بازی هاشو نمی پسندم.
اگر گفتم از گرافیک ویتا هم به زور راضی ام بخاطر اینه که از این سخت افزار توان پردازشی و گرافیکی بیشتریو انتظار دارم وگرنه گرافیکش حرف نداره مخصوصا تو این چندتا از بازی های اخیرش.
منظور کلی من فاصله ی کم ویتا تا پیروزی تو این رقابته، بقیه اش سلیقه امو گفتم که جای بحثم نداره. گیم پلی هرچی باشه من کنترل، اورنوگومی،کیفیت صفحه نمایش و تنوع کم ژانرهای بازی هاشو نمی پسندم.
اگر گفتم از گرافیک ویتا هم به زور راضی ام بخاطر اینه که از این سخت افزار توان پردازشی و گرافیکی بیشتریو انتظار دارم وگرنه گرافیکش حرف نداره مخصوصا تو این چندتا از بازی های اخیرش.
دوست عزیز کسی منکر این نیست که این بازیها خوب هست
ولی یک گیمر حرفه ای نمیتونه فقط با چند عنوان سر کنه
ميبينم طرفداران دو اتشه هر دو گروه دارند از شرايط فروش جهانى بگير تا بازيها صحبت مى كنند
من همين هفته پيش ميخواستم يكى از دو را بگيرم كه اخر ويتا را انتخاب كردم ان هم انتخابى توسط خودم نه انتخاب و آمار و..
ويتا گرفتم چون به سنم بخوره وقتى كه 3DS رو ميبينم انگار يك اسباب بازى رو ديدم
ويتا گرفتم چون فرم در دست گرفتنش تو دست و كنترلهاى انالوگش و شولدرهاش حس يك كنسول واقعى رو ميده
ويتا گرفتم چون گرافيك بازيهاش همانند PS3 و حتى PS4 ميمونه به خصوص با اين ويژگى جديد cross play انتظار بازيهايى يكسان و توامان و همزمان براى كنسولهاى سونى پيشبينى ميشه
ويتا گرفتم تا از لذت تجربه و بازى با بازيها و نامهاى بزرگ لذت ببرم نامهايى كه ميدونم سونى بيشتر از نينتندو برامون مياره و هر نام معادل 10 تا نام شايد براى نينتندو ميشه
ويتا گرفتم چون كنسولى ميخواستم قدرتمند با مدت استفاده مناسب و باطرى مناسب
ويتا گرفتم بخاطر گرافيك قوى و عالى و گرنه ايفون ٥ دارم ان هم بازيهاش خوبه مگه چشه؟ بازيهاى ايفون رو هم زياد ميخرم و استفاده ميكنم