ahmad766667
کاربر سایت
واقعا نظرتون گویا و کامل بود.Ps vita
ویتا کنسول قدرت مند و خوبی بود که سونی ازش حمایت کافی رو نکرد و این کنسول شکست خورد .
بنده موقع عرضه این کنسول رو تهیه کردم
و راضی هم بودم از بازی هاش ولی به مرور زمان که سونی حمایتش رو از این کنسول کم کرد بنده هم دلسرد شدم . با این حال اگر سونی باز هم به فکر عرضه ی کنسول دستی جدیدی بیفته حتما اونو تهیه میکنم.
الان هم اگر نینتندو سوییچ انقدر بازی هاش کم نبود یکی می خریدم. اگر بازی های بیشتر براش بیاد شاید یکی تهیه کردم.آره واقعا حیف شد , پیتانسل زیادی داشت این کنسول که از بین رفت
اشتباه سونی این بود که شعارش سر عرضه این کنسول : کنسول دستی در دستان شماست
وقتی کسی بخواد کنسول خونگی بازی کنه میره همون کنسول خونگی میخره بازی میکنه - بازیا ها کنسول ها دستی با بازی ها کنسول خونگی متفاوت هستن
رو کنسول ها دستی بازی هایی مثل Tearaway - لیتل بیگ پلن - locoroco - پتپون - ماریو کارت و ........ جواب میده نه کالاف دیوتی و ......
الان بازار نگاه کن اسمارت فون ها انقدر محبوب شدن که فروش کنسول ها دستی و حتی خونگی به دشت کم شده - حالا همین بازی ها اسمارت فونی بازیا شاد و مفرح و ......... هستن
مثلا بازی mario kart ds حدود 23 میلیون خورده ای نسخه فروخت - هیچوقت فروزا و ..... رو کنسول دستی به فروش 4 میلیونیم نمیرسن
سونی باید بازی ها که بدرد کنسول ها دستی میخوره انحصاری زیاد تولید و عرضه کنه - سونی بهترین استودیو بازی سازی تو دنیا در خدمت داره باید از پتانسیل اونا استفاده کنه
البته نینتندو چه سونی چه ...... کنسول جدید دستی بدن من زمان لانچ نمیخرم فقط 1 بار خریدم بس بود
میزارم بگذره بازی هاش بیان کپی خور شه - قیمت افت کنه بعد میخرم
الان هم اگر نینتندو سوییچ انقدر بازی هاش کم نبود یکی می خریدم. اگر بازی های بیشتر براش بیاد شاید یکی تهیه کردم.
فقط ps vita خوبه , 3ds اصلا خوب نیست ارزش خرید نداره
مثلا این بازی killzone کنسول ps vita ه
اصلا زیبایی و عظمت و زیبایی ازش میریزه
حالا سوالم اینه حتی یه بازی شوتر fps اصلی رو 3ds هست؟ نه نیست
چون خودم 3ds داشتم اصلا خوب و جالب نیست
حتی ps vita به نظر من از نینتندو سوییچ بهتره
امکان داره همچین انحصاری هایی مثل کیلزون - آنچارتد - د لست آف آس و ......... برا سوییچ بیاد؟ نه هرگز
این شاهکار ها بی بدیل فقط مختص کنسول ها سونیه - نه بازی ها کارتونی نینتندو
این عکس ببینید یه بازی ایندی ساده وسطح پایین ps vita رنگ بندی و کیفیت کنسول و بازی خلی بیشتر از نینتندو سوییچ به چشم میاد ( با اینکه نینتندو سوییچ سال بعد از ps vita عرضه شده )
بَبَبَبَبَبَبَبَع (مثل مهران مدیری توی دوربین تعجب میکرد)
خدای من این احسان نیست عوضش کردن.
البته من خودم طرفدار ویتا هستم چون هم سبکها بیشتر بازی داره هم اینکه اگر هکی باشه و دسترسی به بازیهای سگاو میکرو و PSP و PS1 داشته باشی عملا یک کنسول خونگی همراه میشه.
ولی احسان ، رِترو باز ، هوادار نینتندو شمع فوت میکرد تو 3DS و دوست ارزونی و دشمن اشرافیت واو....
آنچارتد و نیدفور اسپید و لگو نینجاها و نینجا گایدن مورتال کومبات و استریت فایترXتیکن ویتا هم بازی کن تجربه های خوبی هستن معنا کنسول خونگی دستی و اگر با بازی تعاملی حال میکنی
بازی کارتی هاش (واقعیت افزوده)
بازی tearaway
murasaki baby
little deviants
رو حتما بازی کن.
دیدم یه فن ps متولد شده اومدم تبریک بگم.
کاشکی توی ps4 یه بازی سوم شخص شوتر باحال داشتیم رو gears pf war کم میکرد.
اول نسل امیدمون به اردر بود که سونی سریع پشتشو خالی کرد عوض اینکه بیاد نقصهاشو برطرف بکنه بازی رو برند بکنه کلا کاسه کوزه رو شکوند.