آخه عزیز من شما فکر کنم نمیدونی تو چه سالی داری زندگی میکنی یعنی چی برو CG ببین الان دارن با کیفیت CG شایدم بالاتر بازی می سازن
بابا جان چرا اینقدر نینتندو رو با ویتا مقایسه میکنید آخه اصلا در حد مقایسه هم نیستند نمی خوام توهین باشه ولی نینتندو فقط افراد سن پایین رو هدف گرفته
برید ببینید چندتا بازی بادرجه M داره
ویتا یک دستگاه قابل حمل با امکانات فراتر از انتظار و هم راستا با دهه خود هست اینکه الان بازی خاصی براش نمیبینید
دلیل بر این نیست که کنسول مرده س الان سونی داره رویه PS4 کار میکنه تا به انتظارات خودش تا آخر امسال برسه و رویه xbox رو کم کنه
من به شما قول میدم تا سال آینده که یکم PS4 جا افتاد شاهد بازی هایی برای ویتا خواهید داشت که نینتندو خوابش هم نمیبینه یعنی با حضور
Unreal Engine 4 , cryengine , انجین های پیشرفته امروزی دیگه برای نینتندو راهی نمی میمونه
سلام.ببین رفیق یه واقعیت هایی وجود داره که وقتی بهش نگاه کنیم دیگه نمیشه با رو کم کردن اون ها رو از بین برد.
واقعیت فعلی اینه که ویتا شکست خورده در برابر 3ds و این شکست پر واضح هست که در چه زمینه ای هست.کسی منکر سخت افزار قوی ویتا نمیشه ولی آیا شما میتونی منکر خلاقیت های همین کنسول 3ds بشی؟آیا تا به حال تنوع کنترلهای موجود در بازی های 3ds رو بهش فکر کردی؟؟؟
شما مقایسه اشتباهی داشتی چون فکر میکنم اصلا تا به حال کنسول های نینتندو رو نداشتی و دلیل هم دارم براش،هر کسی جمله زیر رو گفت مطمئن باشید فقط چهارتا ویدیو از بازی های نینتندو دیده یا ده دقیقه خونه رفیقش بازی کرده:
نینتندو فقط افراد سن پایین رو هدف گرفته...
ببین رفیق شما کنسول گرفتی که باهاش بازی کنی نه اینکه آمار قدرت سخت افزارش رو به این و اون بدی و ویتا بسیار ضعیف عمل کرده در این زمینه و حتی بازیهای اخی هم که به نظر شما داده تا کنون نمیشه گفت شاهکار بودن...
اینو میگم چون خودم قبل از 3ds کنسول ویتا رو داشتم ولی به زور 10 15 تا بازی قابل تحمل پیدا کردم روش که از این بین شاید دو سه تاش خوب بود.اما شش ماه پس از فروش ویتا 3ds گرفتم و همون روزی که گرفتم 12 13 تا بازی در حد شاهکار گذاشتم تو لیست که تو روزهای آینده بازی کنم و یک لحظه کنسولم بیکار نبود.
خیلی ها رو میشناسم که اومدن سمت کنسولهایی مثل 3ds و wii و wiiu و این عدم رضایت از وضع فعلی رو نشون میده...
من خودم حتی کنسول PS4 رو همدارم و 65 بازی براش گرفتم تا کنون ولی به جرات میتونم بگم تو این همه بازی فقط یک بازی به نظرم قشنگ بود که اونم مولتی پلتفرم بود و بازی MIDDLE EARTH بود و مابقی بازی ها خیلی معمولی بودن...
سخت افزار PS4 هم قویه،بازی THE ORDER هم ته گرافیکه ولی دو روزه تمومش میکنیم و بعدش دیگه نمیخواهیم طرفش بریم.البته روی PS4 بازی های خوبی مثل TLOU و GTA هم هستند ولی من اینارو برای نسل جدید حساب نمیکنم.
به هر حال فقط سخت افزار قوی و گرافیک نمیتونه چیزی رو نشون بده و این صحبت های من هم دلیلی بر ضعف گرافیکی کنسول های نینتندو نمیشه چون واقعا گرافیک ها خوب کار شده...
در این تاپیک هم بی شک 3DS انتخاب میشهچون خودم هر دو رو تجربه کردم.