PS Vita 2000 معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
image19.png

کمپانی سونی مدل جدید کنسول دستی PS Vita را معرفی کرد.
این کنسول که PS Vita 2000 نام دارد ، نسبت به مدل قبلی 20% باریکتر و 15% سبک تر است. همچنین صفحه نمایش آن از OLED به LCD تغییر پیدا کرده است که همین مورد باعث افزایش عمر باتری تا 1 ساعت بیشتر می شود. این کنسول به همراه 1GB کارت حافظه داخلی نیز خواهد آمد. کمپانی سونی همچنین اعلام کرده است که قیمت کارت های حافظه PS Vita در ژاپن 40 درصد ارزانتر خواهد شد. با خرید این کنسول در روز اول نیز می توان صاحب یک عدد کارت حافظه 64GB نیز شد.
Vita 2000 در ماه اکتبر و به قیمت 18980 ین عرضه خواهد شد.

600x-1

600x-1

600x-1

VG247

آخرین ویرایش:
با یه عکس نمیشه قضاوت کرد باید از نزدیک دید بعد قضاوت کرد .. این همه اختلاف بنظرم ممکن نیست!
دیگه از اون واضح تر چی میخواهید؟ به نظرم بهتره دنبال دقیق تر شدن نباشید که به نظر من بیشتر به عمق فاجعه پی میبرید :d من خودم پی اس ویتا ندارم ولی عاشق اینم که یه دونه داشته باشم :d و به نظرم همون ویتا قبلی خیلی خیلی خوشگلتر بودش. این جدیده فقط ترکیب رنگ های قشنگتری داره همین :d

دیگه از اون واضح تر چی میخواهید؟ به نظرم بهتره دنبال دقیق تر شدن نباشید که به نظر من بیشتر به عمق فاجعه پی میبرید :d من خودم پی اس ویتا ندارم ولی عاشق اینم که یه دونه داشته باشم :d و به نظرم همون ویتا قبلی خیلی خیلی خوشگلتر بودش. این جدیده فقط ترکیب رنگ های قشنگتری داره همین :d
از کجا معلوم عکس دستکاری نشده باشه؟
کم از این داستانها ندیدیم تو فضای مجازی.

از کجا معلوم عکس دستکاری نشده باشه؟
کم از این داستانها ندیدیم تو فضای مجازی.
این برمیگرده به بدبینی شما. به نظر منم که کیفیتش وحشتناک شده بود و اصلا هم دستکاری شده به نظر نمیومد. به نظرم با اون کیفیت دیگه نمیشه بهش گفت ps vita و باید بهش گفت
psp go 2
:d

آخرین ویرایش:
این برمیگرده به بدبینی شما. به نظر منم که کیفیتش وحشتناک شده بود و اصلا هم دستکاری شده به نظر نمیومد. به نظرم با اون کیفیت دیگه نمیشه بهش گفت ps vita و باید بهش گفت
psp go 2
بدبینی چیه عزیز .. بارها و بارها دیدم فن های هر محصولی علیه محصول رقیب از این دست کارها انجام دادن و میدن!
به هر حال سونی که بقالی مش قربون نیست:d یعنی خودشون این مفایسه رو انجام ندادن؟
من فکر نمیکنم همچین افت وحشتناکی رو قبول کرده باشن.
چون ویتا بازار خوبی نداشته و به جای تقویت بنظر شما میان کیفیت صفحه رو منفجر میکنن؟

بدبینی چیه عزیز .. بارها و بارها دیدم فن های هر محصولی علیه محصول رقیب از این دست کارها انجام دادن و میدن!
به هر حال سونی که بقالی مش قربون نیست:d یعنی خودشون این مفایسه رو انجام ندادن؟
من فکر نمیکنم همچین افت وحشتناکی رو قبول کرده باشن.
چون ویتا بازار خوبی نداشته و به جای تقویت بنظر شما میان کیفیت صفحه رو منفجر میکنن؟

اتفاقا سونی این کار رو می کنه
عکس به نظر نمیاد دستگاری شده باشه
سونی برای کم کردن قیمت ps3 خیلی راحت اومد cpu و gpu ای که برای backward compatibility استفاده می شد رو از روی کنسولش کند و به وعده هاش پشت کرد
بعید نیست برای کم کردن قیمت از کیفیت صفحه بزنه چیزی که بدیهیه قیمت تمام شده OLED ها نسبت به LCD ها اختلاف قابل توجهی داره و به نظر سونی برای رقابتی کردن قیمت کیفیت رو فدا کرده

به نظر من ویتای جدید زشت تر شده من همون مدل اولیه رو بیشتر می پسندم یک جاهاییش مثل دکمه select,start خیلی بی ریخت شده :d

psp go 2
منم همین فکر رو میکنم. هم کیفیت متریال بدنه خیلی تو تصاویر بد به نظر میاد هم کیفیت تصویر. ولی از لحاظ ظاهری شکی نیست که مدل اول زیباتر هست. ولی باز باید دید تو عکسای جدیدتر. البته یه عکسی بود که دو تا آنچارتد رو مقایسه کرده که خودم تو یه تاپیک دیگه گزاشتم و اونجا هم یکی از بچه ها گفت که رو ویتای معمولی فلش دوربین زده و تقریبا کیفیتا یه جور به نظر میاد.

خدایا یه پولی بده بریم همون سریه اول رو بخریم تا تو بازار تموم نشده. :d

ممنون ارش .. تفاوت خداییش زیاد نیست بین این دو تا انچارتد .. در کل گفتم سونی نمیاد اون اختلاف وحشتناک رو ایجاد کنه اونم در اون حده فاجعه!

به نظر میرسه توی اون عکسی که آقای آرش گذاشتند تفاوت خیلی کمتره ولی میتونه یه دلیل داشته باشه و اونم این که شاید این بازی چون انحصاری سونی هستش طوری ساختتش که با ویتای جدید هم به خوبی هماهنگ باشه. من زیاد توی این جور چیزا اطلاعات ندارم :d اصلا این چیزی که گفتم امکانش هست :-/

همین ویتای خودمو نگه میدارم احتمالا البته هیچ گونه مشکلی باش ندارم به جز اندازش...
اگه قرار باشه یه اپسیلون از کیفیت صفحه نمایشش کم شه کوچکترشو نمیخوام اقا نمیخوام:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or