PS Vita 2000 معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
image19.png

کمپانی سونی مدل جدید کنسول دستی PS Vita را معرفی کرد.
این کنسول که PS Vita 2000 نام دارد ، نسبت به مدل قبلی 20% باریکتر و 15% سبک تر است. همچنین صفحه نمایش آن از OLED به LCD تغییر پیدا کرده است که همین مورد باعث افزایش عمر باتری تا 1 ساعت بیشتر می شود. این کنسول به همراه 1GB کارت حافظه داخلی نیز خواهد آمد. کمپانی سونی همچنین اعلام کرده است که قیمت کارت های حافظه PS Vita در ژاپن 40 درصد ارزانتر خواهد شد. با خرید این کنسول در روز اول نیز می توان صاحب یک عدد کارت حافظه 64GB نیز شد.
Vita 2000 در ماه اکتبر و به قیمت 18980 ین عرضه خواهد شد.

600x-1

600x-1

600x-1

VG247

آخرین ویرایش:
واقعا داری صفحه ی retina رو با این یکی میکنی :-o

مگه شما در مورد این lcd جدید اطلاع دارین ??? که مقایسه کردن این دوتا براتون اینقدر عجیبه

یه جوری دارین مینویسین یه لحظه فکر کردم در مورد محصولات نینتندو صحبت می کنین , که یه نسلی از دنیا عقبن و هنوز از نعمت multi touch بی بهرن=))

یه جوری دارین مینویسین یه لحظه فکر کردم در مورد محصولات نینتندو صحبت می کنین , که یه نسلی از دنیا عقبن و هنوز از نعمت multi touch بی بهرن=))
والا همین صفحه لمسی معمولیش هم خیلی قابل قبول هست.
------------
طراحیش واقعا عالی هست,فقط یک مشکلی داره,اون اسپیکر ها و دوربین طراحیش فاجعه هست.
امیدوارم که خوش دست تر هم شده باشه چون به زور به ویتا عادت کردم.

من چقدر بد شانسم :|

ویتا خریدم 1 هفته بعدش دقیقا یه هفته بعد سونی 50 دلار ارزونش کرد الانم که مدل جدیدش رو معرفی کرد :|

فردا هم میگه همه ویتا قبلیا رو باید تو جوب انداخت

- - -ویرایش - - -

یه سری از دوستان هم در رابطه با قیمتش سوالی تو ذهنشون اومده بود که همچین اختلاف قیمتی هم نداره اما درست نیست

چون قیمتش تو ژاپن 190 دلار در میاد وگرنه تو اروپا و آمریکا خیلیی ارزون تر میشه چون اصولا همه چیز تو ژاپن با قیمت وحشتناک بالایی به فروش میرسه

نمايشكرعوض شده جون ‏OLEDكرونتره.مصرف باتريش تووب كردي بيشتره..وسامسونك براسوني صفحه روميساخت ولي سوني ميخواد وابستكيش روبه سامسونك كمتركنه وبااستفاده از ‏LCDميخوادبيشترباشركت هاي زابني مثل شارب همكاري كنه

صفحه ویتا درسته وضوح و روشنایی ایفون ۵ نداره اما هم درجه سیاهیش خیلی بهتره هم غلظت رنگ و گرم بودنش.
هردو رو دارم که میگم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اینها میخوان با زدن از سرو ته کنسول ضرر تولیدش رو کمتر کنن
به نظرم مشکل ویتا بازی هست نه تغییر قیافه..!

ولی در کل این رنگهای مختلفش رو دوست دارم مخصوصا اون قرمز یواشِ

خیلی باحاله ، ولی اگه مثل PSP پیش بره ، شاید Go هم بیاد :d
من که امیدوارم سونی دیگه همچین کاری نکنه .

-------
همین که پنل جلویی تماما براق نیست و فقط قسمت نمایشگر براقه خودش تغییر خیلی مثبتیه ، ولی اگه چند دهم اینچ lcd ـش رو بزرگتر میکردن بهتر میبود .

آیا میدانستید پنل OLED و led همان LCD هست و فقط در مصرف برق و لامپشان تفاوت دارند؟ آیا فکر میکنید چون OLED اسم جذابتری دارد پس حتما از تمام LCD ها بهتر است؟
آیا میدانستید در بعضی کشورها LED را lcd with led backlight میخوانند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or