من وقتی میخام NEAR رو اپدیت کنم میگه به WI-FI وصل نیست در حالی که وصله.....
چی کار کنم؟
لطفا کمک کنید ...
من وقتی میخام NEAR رو اپدیت کنم میگه به WI-FI وصل نیست در حالی که وصله.....
چی کار کنم؟
سلاملطفا کمک کنید ...
درودسلام
اگر بخوام در ویتا 1 اکانت رجین 2 بسازم چجوری هست ( یک اکانت رجین 1 دارم)
اگر reset factory کنم و اکانت پاک بشه بازی هایی که خریدم از روی ویتا پاک میشه؟ چه اتفاقی کلا میفته اگر این کارو بکنم؟؟
چه کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون
نه.....سلام
اون Wifi که بهش وصلی رو پاک کن دوباره وصل شو ببین تاثیری داره ؟ تو Update نباید اصولا مشکلی باشه !
مشکل خاصی هست ... ایا تا به حال سعی کردی به WIFI دیگه ای وصل بشی و امتحان کنی ؟؟نه.....
نشد
مشکل خاصی هست ... ایا تا به حال سعی کردی به WIFI دیگه ای وصل بشی و امتحان کنی ؟؟
بد نیست این راه رو امتحان کنی .
کلا وقتی مشکل ازConnection هست ریست WIFI و دستگاه و یا پاک کردن Access Point رو میشه توصیه کرد ولی مشکل شما حل نشد... میتونی FActory reset کنی . ایا به 1/81 اپدیت کردین شما ؟
بله به 1.81 اپ کردم....
بازم نشد.....
ولی تا حالا به وای فای دیگه ای وصل نشدم و امتحان نکردم
یعنی چی واسه منم ارور میده یعنی برم بیرون خون به وایر لس وصل شم؟مشکلت اینه که تو خونه این کار رو انجام میدی باید بری به یه فضای باز مثل کاری که با GPS میکنید.
یعنی چی واسه منم ارور میده یعنی برم بیرون خون به وایر لس وصل شم؟
با 3g هم نمیشه البته تو خونه
اخی یکی هم مشکلم پیدا شد.....یعنی چی واسه منم ارور میده یعنی برم بیرون خون به وایر لس وصل شم؟
با 3g هم نمیشه البته تو خونه
در مورد سوال اول کلا فعلا نشدنیه!!!چطور میشه زبان فارسی را روی ویتا اورد ؟
الان مایی که میریم اینترنت و میریم سایت فارسی کلمات جدا جدا نوشته میشه . رفتم قسمت تنظیمات زبان نه زبان فارسی بود و نه عربی ! خب الان من باید چیکار کنم ؟
بالاخره همین امروز گرفتیم یکی راهنمایی کنه خوب میشه
درضمن بازی های free هم برای دانلود داره ؟
مشکلی نداره . بازیهایی که انلاین پس رو ندارن میشه انلاین زد رو هر ریجنی . مثلا من ریجن اکانتم 4 هست اما Mortal kombat خودم ریجن 2 هست و انلاین میشه زد چون Online pass نداره.سلام می خواستم بدونم اگر اکانتت rig1 باشه ولی بازیت rig2 باشه و online pass نه خواد می شه online بازی کرد؟