(PS Vita) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام

اگر بخوام در ویتا 1 اکانت رجین 2 بسازم چجوری هست ( یک اکانت رجین 1 دارم)

اگر reset factory کنم و اکانت پاک بشه بازی هایی که خریدم از روی ویتا پاک میشه؟ چه اتفاقی کلا میفته اگر این کارو بکنم؟؟

چه کنم؟؟؟؟؟؟

ممنون

لطفا کمک کنید ...
سلام
اون Wifi که بهش وصلی رو پاک کن دوباره وصل شو ببین تاثیری داره ؟ تو Update نباید اصولا مشکلی باشه !
سلام

اگر بخوام در ویتا 1 اکانت رجین 2 بسازم چجوری هست ( یک اکانت رجین 1 دارم)

اگر reset factory کنم و اکانت پاک بشه بازی هایی که خریدم از روی ویتا پاک میشه؟ چه اتفاقی کلا میفته اگر این کارو بکنم؟؟

چه کنم؟؟؟؟؟؟

ممنون
درود
عزیز شما سوالت رو یک جا مطرح کنی دوستان جواب میدن .
اکانت ریجن 2 باید کشورهای شمال ریجن 2 رو انتخاب کنی
اگر اکانت رو عوض کنی به هر حال بازیهایی که با اون اکانت خریداری شده روی اکانته جدیدت کار نخواهد کرد . بازیهای فیزیکی میاد ... اما در صورت داشتن Online pass اگر با اکانت قبلی رجیستر شده باشه که دیگه قابل استفاده نیست.

چون در تاپیک little big planet جواب نگرفتم با اجازه دوستان اینجا هم میپرسم:-*
دوستان بخش مولتی پلیر بازی رو کجا باید رفت؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چه قدر میگردم پیدا نمیکنم

نه.....
نشد
مشکل خاصی هست ... ایا تا به حال سعی کردی به WIFI دیگه ای وصل بشی و امتحان کنی ؟؟
بد نیست این راه رو امتحان کنی .
کلا وقتی مشکل ازConnection هست ریست WIFI و دستگاه و یا پاک کردن Access Point رو میشه توصیه کرد ولی مشکل شما حل نشد... میتونی FActory reset کنی . ایا به 1/81 اپدیت کردین شما ؟

مشکل خاصی هست ... ایا تا به حال سعی کردی به WIFI دیگه ای وصل بشی و امتحان کنی ؟؟
بد نیست این راه رو امتحان کنی .
کلا وقتی مشکل ازConnection هست ریست WIFI و دستگاه و یا پاک کردن Access Point رو میشه توصیه کرد ولی مشکل شما حل نشد... میتونی FActory reset کنی . ایا به 1/81 اپدیت کردین شما ؟

بله به 1.81 اپ کردم....
بازم نشد.....
ولی تا حالا به وای فای دیگه ای وصل نشدم و امتحان نکردم

یعنی چی واسه منم ارور میده یعنی برم بیرون خون به وایر لس وصل شم؟
با 3g هم نمیشه البته تو خونه

آره دیگه باید دورو ورت دیوار و سقف نباشه تا بتونه شناساییت کنه.واسه همین باید مودمت وایرلس باشه یا اینکه یه دونه usb آداپتور واسه کامپیوترت بگیری

چطور میشه زبان فارسی را روی ویتا اورد ؟
الان مایی که میریم اینترنت و میریم سایت فارسی کلمات جدا جدا نوشته میشه . رفتم قسمت تنظیمات زبان نه زبان فارسی بود و نه عربی ! خب الان من باید چیکار کنم ؟

بالاخره همین امروز گرفتیم :دی یکی راهنمایی کنه خوب میشه :دی

درضمن بازی های free هم برای دانلود داره ؟

چطور میشه زبان فارسی را روی ویتا اورد ؟
الان مایی که میریم اینترنت و میریم سایت فارسی کلمات جدا جدا نوشته میشه . رفتم قسمت تنظیمات زبان نه زبان فارسی بود و نه عربی ! خب الان من باید چیکار کنم ؟

بالاخره همین امروز گرفتیم :دی یکی راهنمایی کنه خوب میشه :دی

درضمن بازی های free هم برای دانلود داره ؟
در مورد سوال اول کلا فعلا نشدنیه!!!
سوال دوم هم بلی داره بستگی به ریجن اکانتت بازیهای متفاوتی هست.

سلام می خواستم بدونم اگر اکانتت rig1 باشه ولی بازیت rig2 باشه و online pass نه خواد می شه online بازی کرد؟
مشکلی نداره . بازیهایی که انلاین پس رو ندارن میشه انلاین زد رو هر ریجنی . مثلا من ریجن اکانتم 4 هست اما Mortal kombat خودم ریجن 2 هست و انلاین میشه زد چون Online pass نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or