باید روترت یا مودم وایرلس باشه /یعنی با ADSL و یا سیم کارت انترنت دار نمی شود
با سیم کارت هم میشه اما اونطور که بچه ها میگن سرعت بسیار پایین هستش.
باید روترت یا مودم وایرلس باشه /یعنی با ADSL و یا سیم کارت انترنت دار نمی شود
bluetooth صرفا برای وصل کردن هندزفری اینها طراحی شده .....یک سوال دیگه bluetooth PS vita چگونه کار می کنه.
یعنی چگونه میشود یک موزیک رو به وصیله ی bluetooth یک موبایل ریخت توی PS vita
حتما سرعت نتت پایین هست:یه دو سه روزی هست ویتا م به اینترنت وصل میشه ولی به psn وصل نمیشه لطفا اگه میدونید بگید چیکار کنم؟
کلا این چند روز psn مشکل داره (شایدم ما مشکل داشته باشیم!) ما که ps3 داریم به زور میریم.:یه دو سه روزی هست ویتا م به اینترنت وصل میشه ولی به psn وصل نمیشه لطفا اگه میدونید بگید چیکار کنم؟
اگه رو یه دستگاه ویتا یه اکانت PSN ساخته شده باشه میشه بازم روش یکی دیگه ساخت؟
بله کلا فقط در یک زمان با یک اکانت کار میکنه .... برای عوض کردن اکانت هم باید FActory reset کرد ...اگه رو یه دستگاه ویتا یه اکانت PSN ساخته شده باشه میشه بازم روش یکی دیگه ساخت؟
اجازه ساخت هیچ پروفایلی داده نمیشه ... فقط یک اکانت و یک اسممنظورت 2 تا اکانت PSNـــه ؟ 2 تا اکانت که فکر نکنم ! اما میتونی چند تا پروفایل برای یه اکانت بسازی .
چه اروری در هنگام نصب میده ؟سلام دوستان یه سوال داشتم این music pack که رو ps store هستو چیجوری میشه نصب کرد من دانلودشون کردم ولی نصبشون نمی کنه؟
به نظره من دانلود رو پاکش کن و دوباره دانلود کن ... احتمال باگ نرم افزاری هست .هیچ اروری نمی ده ولی همینطور که تو downloud list هست نوشته waiting to install ولی install نمی شه تنها کاری هم که میتونم بکنم اینه که کنسلش کنم.