شایعه PS Vita احتمالا باندل PS4 با مجموع قیمت $500 خواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
vita1.jpg

شایع است که کنسول دستی PS Vita به همراه PS4 به صورت باندل عرضه خواهد شد.
یک منبع ناشناس از Machinima اعلام کرده است که Sony سعی دارد دو کنسول PlayStation 4 و PlayStation Vita را با هم به قیمت 500 دلار عرضه کند.
کمپانی Sony اعلام کرده بود که PS Vita می تواند به عنوان Remote Play در PlayStation 4 ایفای نقش کند به استثنای بازی هایی که به PS Eye نیاز دارند.
طی خبر زیر کنسول PS VITA هم اکنون عملکرد خوبی ندارد :
http://forum.bazicenter.com/thread80380/
شما چه فکر می کنید؟
VG247

من چیزی نمیدونم در این موارد ! شما اینجوری گفتی خواستم ببینم واقعیه یا حدس زدین ؟!
تنها چیزی که خوندم تو یه خبر البته آنالیز بود این بود که سونی رو هر PS4 سی و پنج دلار و رو هر XB1 دو سه دلار سود میکنه ! :دی
من فکر میکنم این 35 دلار هم میشه پول ناهار کارگرا :دی
در کل هر دو شرکت زیان میدن ولی فکر نمیکنم در حد ـه PS3 باشه که 4 5 سال ضرر بده !

باندل میکنن که مشتری ترغیب بشه به خرید. مایکرو کینکتش رو جدا میندازه 400 دلار فک کنم، یعد با کنسولش میندازه 500 دلار. چرا سونی کنسول دستیش رو با کنسول نسل بعد 500 دلار نده؟ بده من با کله می خرم این باندل رو.

اگر این کار رو کرد من از کشتی مایکروسافت بدون جلیقه شنا می پرم پایین میام طرف کشتی سونی. ولی مگه می کنه این کار رو :|

حالا اومدیم طرفتون بچه بازی در نیارین، یه کم مهربون تر بشینین ما هم جا شیم. :دی

روی کنسول مشخص ِ که ضرر می دن و اصلاً سود اصلی این شرکتا روی کنسول نیست، بلکه روی بازی های آنلاین و سهمی که از فروش بازی ها می گیرن، وگرنه فکر کنم روی PS3 سونی از فروش هر کدوم حدود 40-50 دلار ضرر می کرد، اما خب این ضررها وقتی کنسولها خوب به فروش برن از اون طرف کم کم می رسن به نقطه ای که ضرر کنسول ها از بین میره و شروع میشه به سود دهی، اتفاقی که الان برای PS3 در حال رخ دادن ِ
پس سونی اگه باندل ویتا رو هم برای PS4 راه بندازه قصد داره تا ویتا رو هم از ضرر دادن خارج کنه و اینم یه ریسک ِ واسه خودش ! حالا قیمتش مهم نیست ولی سونی این ریسک رو بالاخره می کنه

تازه شم حالا بیاد ایران این باندل، ویتا رو از روش ور میدن میذارن تو نایلون جدا می فروشنش. اگر هم سونی این کار رو بکنه، مغازه دارای ما به صورت خودجوش با این مسئله مبارزه می کنن :دی

روی کنسول مشخص ِ که ضرر می دن و اصلاً سود اصلی این شرکتا روی کنسول نیست، بلکه روی بازی های آنلاین و سهمی که از فروش بازی ها می گیرن، وگرنه فکر کنم روی PS3 سونی از فروش هر کدوم حدود 40-50 دلار ضرر می کرد، اما خب این ضررها وقتی کنسولها خوب به فروش برن از اون طرف کم کم می رسن به نقطه ای که ضرر کنسول ها از بین میره و شروع میشه به سود دهی، اتفاقی که الان برای PS3 در حال رخ دادن ِ
پس سونی اگه باندل ویتا رو هم برای PS4 راه بندازه قصد داره تا ویتا رو هم از ضرر دادن خارج کنه و اینم یه ریسک ِ واسه خودش ! حالا قیمتش مهم نیست ولی سونی این ریسک رو بالاخره می کنه

کدوم ریسک امید جان این کار سختی نیست که نتونه بکنه ببین ویتا به چه روزی افتاده شده ریموت کنسول نسل بعد سونی

کلا باندال محدود توزیع میشه ایرانم بیاد به قول دوستمون ور میدارن یا به قیمت خونه آقاشون میفروشن :دی
کلا در هر شرایطی به درد ما نمیخوره :دی

این که خیلی بعیده ولی بهترین باندلی که میتونه بده اینه :

PS4 + PS Eye + PS Vita = 600 ... این معقولتره
600 تا که خیلی چیز خاصی هم نیستش و کلا تخفیفی روش نیست:دی(50$ کلا) چون اینجور که بنظر میرسه احتمال زیاد تو GC قرار تو اروپا هم شاهد Price cut باشیم که امیدوارم راست باشه و اگه اینجوری بشه باندل رو 550$ بدن عالیه و تکش هم هرکی خواست بخره بشه 200 و 250 دلار بسته به 3g و اینا.

البته یه گزینه دیگه هم میتونه باشه و اونم حضور Knack تو این باندل هست چون گیم پلی ویتاش رو هم با Remote Play نشون دادن و میتونند با 600$ همه اینا رو آخر سال باهم بدن به ملت و ببیند شاهد چه فروش عجیب غریبی خواهند بود:دی اگه این کارو تو کریسمس بکنه بنظرم بازار منفجر میشه:دی

باندل میکنن که مشتری ترغیب بشه به خرید. مایکرو کینکتش رو جدا میندازه 400 دلار فک کنم، یعد با کنسولش میندازه 500 دلار. چرا سونی کنسول دستیش رو با کنسول نسل بعد 500 دلار نده؟ بده من با کله می خرم این باندل رو.
اون کینکت 400 دلاری dev-kit + SDK هست، واسه گیمر ها هم نیست برن بخرن وصل کنن PC بازی کنن. اینو قاطی این موضوع نکن چون ربطی به هم ندارن.

اووووووووووووووف. اگه راست باشه که رفت تو سبد خرید.

آخه مگه میشه ضرر بده روی پلی4؟ دوستان قبلا میگفتن سر پلی3 داره ضرر میده. الانم میگن سر پلی4 داره ضرر میده. مگه حلیمه؟ فیلم هندیه؟ سونی مغز خر که نخورده بیاد ضرر بده رو کنسولاش. مطمون باشید به اندازه کافی سود میکنه. اگه قرار به این همه ضرر بود که تا الان سونی نابود شده بود.

تازه شم حالا بیاد ایران این باندل، ویتا رو از روش ور میدن میذارن تو نایلون جدا می فروشنش. اگر هم سونی این کار رو بکنه، مغازه دارای ما به صورت خودجوش با این مسئله مبارزه می کنن :دی
اینش مهم نیس :d
همین که ویتا فروشش بره بالا و بازی های بیشترو بهتری روش بیاد خودش جای شکر داره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or