شایعه PS Vita احتمالا باندل PS4 با مجموع قیمت $500 خواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
vita1.jpg

شایع است که کنسول دستی PS Vita به همراه PS4 به صورت باندل عرضه خواهد شد.
یک منبع ناشناس از Machinima اعلام کرده است که Sony سعی دارد دو کنسول PlayStation 4 و PlayStation Vita را با هم به قیمت 500 دلار عرضه کند.
کمپانی Sony اعلام کرده بود که PS Vita می تواند به عنوان Remote Play در PlayStation 4 ایفای نقش کند به استثنای بازی هایی که به PS Eye نیاز دارند.
طی خبر زیر کنسول PS VITA هم اکنون عملکرد خوبی ندارد :
http://forum.bazicenter.com/thread80380/
شما چه فکر می کنید؟
VG247

به نظرم سونی حاضره ضرر بده ولی اعتبارش نیاد پایین
الان مشخصه این عدم فروش PSV داره بد جوری اعتماد مشتری ها رو از سونی صلب میکنه و این قیمت گذاری PS4 هم که قطعا به همراه ضرر برای سونی هست فقط به خاطر اینکه بلای ویتا به سروش نیاد..

حرکت خوبی هست ولی یه واقعیت هم هست تا سونی از Vita حمایت نکنه این کار ارزشی نداره، وقتی بازیی خوبی برای دستگاه نیاد اومدن ویتا تو PS4 هیچ سودی نخواهد داشت. نه خود ویتا و نه بازی هایی مثل MK , Ninja Gaiden Sigma و Resistance فروش خوبی نداشتن. سونی باید به فکر چاره باشه اگر هم می‌خواد این حرکت رو بزنه

Just Rumer, BUT Sweet Rumer

74876271869336834259.gif

داداش لینک دانلود کلیپ اصلیش رو داری ؟ :d ( جیم کری و ... )
اگه داری ترو خدا از پیام خصوصی دریغ نکن . :-s:d
ممنون .
این خبر 93 درصد فیکه . سونی این نسل نیومده واسه ضرر . ویتا میتونه با چند تا بازی خوب و کاهش قیمت بازیهاش فروش خوبی داشته باشه اما این که بیای مفت بدی دست مردم اصلا عاقلانه نیست .

مردم دیگه چی میخوایید یک کنسول دستی + کنسول نسل بعد فقط 500 دلار !
ولی :
در مقابل یک کنسول بازی + دوربین برای .... به قیمت 500 دلار !
خودتون تصمیم بگیرید !
اصلا نمیخواد فکر کنید معلومه گزینه ی اول !
شما این شایعه رو تایید کردید؟:d

حرکت خوبی هست ولی یه واقعیت هم هست تا سونی از Vita حمایت نکنه این کار ارزشی نداره، وقتی بازیی خوبی برای دستگاه نیاد اومدن ویتا تو PS4 هیچ سودی نخواهد داشت. نه خود ویتا و نه بازی هایی مثل MK , Ninja Gaiden Sigma و Resistance فروش خوبی نداشتن. سونی باید به فکر چاره باشه اگر هم می‌خواد این حرکت رو بزنه

این حرکت می تونه خود به خود وضع پشتیبانی ویتا رو متحول کنه...
البته منم فکر میکنم ۵۰۰ دلار امکان نداره.

شما فکر میکنی 4 هزینه تموم شده ـش چه قدره ؟

من چیزی نمیدونم در این موارد ! شما اینجوری گفتی خواستم ببینم واقعیه یا حدس زدین ؟!
تنها چیزی که خوندم تو یه خبر البته آنالیز بود این بود که سونی رو هر PS4 سی و پنج دلار و رو هر XB1 دو سه دلار سود میکنه ! :دی

من فکر میکنم این 35 دلار هم میشه پول ناهار کارگرا :دی
در کل هر دو شرکت زیان میدن ولی فکر نمیکنم در حد ـه PS3 باشه که 4 5 سال ضرر بده !

نمیدونم دیگه از این چیزاش سر در نمیارم :دی

آخرین ویرایش:
تاپیک بقلی هم گفتم امکان این قیمت واقعا خیلی خیلی کمه و در حد 1% هستش چون هیچ شرکت و مسئول عاقلی یکهو نمیاد یه جنس 250$ رو 100$ بده دست مردم و بنظرم این شایعه اگه قیمتی معادل 550$ بود رو من به شخصه راحت تر باور می کردم چون نینتندو هم برای 3DS بعد از یک سال از انتشارش 80$ کاهش قیمت در نظر گرفت و چیز بعیدی نیست که سونی هم 100$ کم بکنه ازش تا یه فروش عالی رو تجربه کن اما اینکه یکهو از نصف هم قیمت کنسولت رو بیشتر بشکونی بیشتر شبیه خودکشی و به قول جاپونی های عزیز هاراکیری هستش:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or