Al!reza کاربر سایت Mar 18, 2013 #31 نوشته شده توسط Little John: من دارمش !! خوبه حال میده تو مترو بیشتر حال میده بیشتر... رو ویتا ؟ میشه یه عکس بندازی ببینیم ؟ راستی پایان داره بازی ؟ 5 دلار ؟
نوشته شده توسط Little John: من دارمش !! خوبه حال میده تو مترو بیشتر حال میده بیشتر... رو ویتا ؟ میشه یه عکس بندازی ببینیم ؟ راستی پایان داره بازی ؟ 5 دلار ؟
Little John کاربر سایت Mar 18, 2013 #32 رو PS3 خریده بودم حالا ریختمش رو ویتا اگه تمومش کردی به منم بگو ! :-b
Al!reza کاربر سایت Mar 18, 2013 #33 نوشته شده توسط Little John: رو PS3 خریده بودم حالا ریختمش رو ویتا اگه تمومش کردی به منم بگو ! :-b بیشتر... عکس نمیتونی بگیری ؟ کنترلش چه جوریه ؟
نوشته شده توسط Little John: رو PS3 خریده بودم حالا ریختمش رو ویتا اگه تمومش کردی به منم بگو ! :-b بیشتر... عکس نمیتونی بگیری ؟ کنترلش چه جوریه ؟
jam0joor کاربر سایت Mar 18, 2013 #35 بازی فقط کرش بش!! یه زمانی انقدر اینو بازی میکردم بابام میدید اعصابش خورد میشد میگفت یا بازی نکن یا یه بازی دیگه بزار!!!!!!!!!!!!!!!!111
بازی فقط کرش بش!! یه زمانی انقدر اینو بازی میکردم بابام میدید اعصابش خورد میشد میگفت یا بازی نکن یا یه بازی دیگه بزار!!!!!!!!!!!!!!!!111
djmatteocalu کاربر سایت Mar 19, 2013 #37 DRIVER / CRASH / SPIDERMAN / DUCK / DINO / 98 / و ............ خیلی های دیگه فقط بازی می کرم اسمشون رو هم نمی دونستم حیف که دیگه هیچ وقت بازی نمی کنم یادش بخیر
DRIVER / CRASH / SPIDERMAN / DUCK / DINO / 98 / و ............ خیلی های دیگه فقط بازی می کرم اسمشون رو هم نمی دونستم حیف که دیگه هیچ وقت بازی نمی کنم یادش بخیر
MOHS4N کاربر سایت Apr 14, 2013 #38 من Harvest Moon : Back to Nature رو خریدم.ولی دوست دارم Tomb Raider های PS1 هم بخرم . چون هنوز اونارو بازی نکردم.
من Harvest Moon : Back to Nature رو خریدم.ولی دوست دارم Tomb Raider های PS1 هم بخرم . چون هنوز اونارو بازی نکردم.
bewin کاربر سایت Jul 21, 2013 #39 Tomb Raider های PS1 خیلی چرتن پیشنهاد میکنم یه بار بازی کنین نری $ بدی