PS One GAMES

اقا هیچکسی نیست پاسخ مارو بده

سلام دوست عزیز بسته به عنوان هر بازی قیمت خودش رو داره از 10 دلار تا 6 دلار و در شرایط خاص مثل plus بودن کمتر و یا حتی free. شما باید ببینی کدوم بازیها رو دوست داری بخری اونا رو انتخاب و بعد درباره قیمت اونا و خرید psn کارت تصمیم بگیری. راستی از استور امریکا بخر که به نفعته.

اقا ای چه وضعشه! چرا harvest moon back to nature فقط برا امریکاست!?تو هیچ استوری حتی امارات هم نیستش!
ولی spyro همه جا ریخته:دی
Crash bash اصلا نیست?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دوستان کسی بازی extermation رو میشناسه؟(نمیدونم اسمش درسته یا نه

ما بهش میگفتیم (اکسترمیشن) مال ps2 بوداز سری اول وقتی قیمت کنسول 700000 تومن بود و باید اول سیدی راهنداز میذاشتی بعد خود بازی رو ،یه قطعه هم داشت مثل مموری که باید کنار مموری میذاشتی تا بازیها رو اجرا کنه

داستان بازی هم مربوط به یه تکاور بود که به یه ازمایشگاه تحقیقاتی تو قطب اعزام میشه و وقتی میرسه یه نوع ویروس اونجا پخش شده که همه رو به هیولا تبدیل کرده

بهترین بازی بوده که تا حالا بازی کردم

اگه کسی بازی رو داره یا میدونه از کجا میتونم گیرش بیارم راهنمایی کنه ممنون میشم

اقا هیچکسی نیست پاسخ مارو بده

تو استور آمریکا بازی ها یا 3.99 دلار یا 5.99 دلاره. من خودم Harvest Moon : Back to Nature رو خریدم که دوباره رو PS3 و Vita برم. خوبیش اینه که رو ps3 میری بعد میتونی سیو بازی رو بریزی رو vita با vita بری . :)
این قضیه هم نمیدونم چرا تو استور اروپا یه سری بازی هست که تو آمریکا نیست مثل Driver 1 . :( یا تو آمریکا هست و توی اروپا نیست مثل همین Harvest Moon.

البته 9.99 $ هم هستا
مثل MGS 1

آخ آخ . ببخشید. اشتباه شد. بازی ها یا 5.99 دلار یا 9.99 دلار هستند. یه چند تا هم هستند که برای پلاس یا همون 3 ، 4 دلاره یا مجانی.

---------- نوشته در 03:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:48 AM ارسال شده بود ----------

Tomb Raider 1 هم 9.99 دلاره. D:

منم والا تو زمون پلی وان ترکوندم خیلی از بازیاش رو البته متاسفانه خیلی هاش نیست تو استور از جمله Vigilante / Twisted Metal 4 / Duke Nukem Time To Kill/ Doom/ Soul Edge / WWF Attitude
یک سری دیگه هم هست یادم نیست عجب دوره ای داشتیم با اون سیستم اهان یکی دیگه هم یادم اومد Jackie Chan Stuntmaster اینم خیلی باهال بود کلی بازیش کردم اگه یعنی اگر تروفی روش بخوایم در نظر بگیریم یک 5 بار پلاتش کردم

دوستان نظرتون چیه در مورد Harvest Moon روی ویتا ؟:d
چون رزولیشن ـش کوچیکه به نظرم گرافیک یکم بهتر میشه ...
کنترل هم نباید سخت باشه چون میشه با تنضیمات از تاچ هم استفاده کرد
کسی نخریده ـش؟

دوستان نظرتون چیه در مورد Harvest Moon روی ویتا ؟:d
چون رزولیشن ـش کوچیکه به نظرم گرافیک یکم بهتر میشه ...
کنترل هم نباید سخت باشه چون میشه با تنضیمات از تاچ هم استفاده کرد
کسی نخریده ـش؟
من دارمش !! خوبه حال میده
تو مترو بیشتر حال میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or