PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
مهدی جان من از وقتی این برنامه را اجرا کردم راحت بازی R.U.S.E را راحت از روی هارد دیسک جارجی LACIE 500mb با فرمت 32 بدون هیچ مشکلی بازی کردم
R.U.S.E هم از هارد داخلی هم از هارد خارحی به راحتی اجرا میشه. همونطور که مهدی هم گفت این برنامه هیچ ارتباطی با فرمت هارد نداره.

مهدی جان من از وقتی این برنامه را اجرا کردم راحت بازی R.U.S.E را راحت از روی هارد دیسک جارجی LACIE 500mb با فرمت 32 بدون هیچ مشکلی بازی کردم

تنها کارش همین است که گفته :

Browse to the location that you store your PS3 backups (does not have to be LAUN12345/GAMEZ anymore!)

The app will now exit to the XMB, and you *should* see the game where the Blu Ray Game usually is

HEAVY RAIN از هارد اکسترنال اجرا میشه؟
داداش اجرا میشه اما قبلش باید یه کار کوچولو کنی اگر بازیش داری بزار تو دستگاه بعد وارد بازی شو از طریق خود بلوری بعد اینیستال اجباری که داره از رویه خود بازی انجام بده بعد از بازی بیا بیرون و دستگاه خاموش کن حالا با دانگلت دستگاه بوت کن بعد بازی بریز داخل هارد اکسترنال بعد اجراش کن راحت انجام میشه اگر اینستال اول بازی از رویه بلوری انجام ندی بخوای از رویه هارد اکسترنال بازی کنی بازی تو لودینگ اول گیر میکنه و دستگاه هنگ میکنه باید ریستش کنی
اقا جایه سوالش اینجا نیست اینجا فقط اخبار هک قرار میگیره اما از اونجا که این مشکل من خودم داشتم بعد 3 ساعت کشفش کردم چکار کنم خواستم بهت بگم که شما اذیت نشی
اما دوسته عزیز اگر مشکل تو اجرا بازیا داری تو تاپیکش بپرس جون اینجا فقط ماله اخبار هک

دوستان امیدوارم این تاپیک جوابگوی تمامی سوالات شما بوده باشه. همونطور که قول دادم یک آموزش ساده و کلی رو قرار دادم.

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=34203

کسانی که با اجرای بازی های حاوی فایل ِ بالاتر از 4 گیگ مشکل دارن، به پست آخر در لینک بالا مراجعه کنند.

آخرین ویرایش:
تو سایت ps3news یک خبر قرار گرفته در باره اینکه شخصی به نام Marcan که برای wii برنامه میسازه تونسته برای fw 3.41 یک PS3 Linux Bootloader درست کنه که روی اسلیم هم جواب میده.... ولی هنوز لینکی برای دانلود قرار نگرفته. اسم این bootloader هم AsbestOS هست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or