PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
من خوندم که این USB فلش، که باعث باز شدن قفل PS3 میشه با قیمت 170 داره پیش فروش میشه. واکنش سونی چی بوده؟ اصلا نمی خوان واسه سایت OzModChips که داره این USB رو پیش فروش میکنه شکایت بکنن؟

گفتم این تیکه رو بذارم که کنایه خیلی باحالیه!!!

Watch Sony remove USB support now

کنایه از برداشتن OtherOS و Linux

من خوندم که این USB فلش، که باعث باز شدن قفل PS3 میشه با قیمت 170 داره پیش فروش میشه. واکنش سونی چی بوده؟ اصلا نمی خوان واسه سایت OzModChips که داره این USB رو پیش فروش میکنه شکایت بکنن؟

درسته.
هنوز واكنشي نشون نداده.

به نظرم این USB ها در صورت ورود به بازار راحت هک میشه و میشه به صورت رایگان هر کاربری این USB رو درست کنه.فکر نکنم بشه آنچنان قفل امنیتی روی یه USB گذاشت.

پست دوم یک ویرایش، دوتا نکته، به همراه چند تصویر جدیدتر در UPDATE 1 قرار گرفت (با رنگ قرمز مشخص کردم)

در این مرحله باید Backup Manager PS3 رو از سایت دانلود کرده و در یک USB Flash سازگار شده با FAT32 کپی کنید و به یکی از USB Port های کنسول وصل کنید، سپس در منوی داشبورد کنسول به "Install Package Files" رفته و فایل Manager.pkg رو برروی کنسول نصب کنید، نصب بسیار سریع هست
آقا خلیل یعنی الان با این روش میتونیم بازی نصب کنیم؟ و بعد بازی کنیم؟

یعنی الان اون رو دانلود کنیم بریزیم تو فلش میتونیم بازی رو کپی کنیم و بازی کنیم ؟

آقا خلیل یعنی الان با این روش میتونیم بازی نصب کنیم؟ و بعد بازی کنیم؟
dishdish

ادامه مراحله ی قبل بعد از Boot شدن USB PS jailbreak هست که باید فایل Manager.pkg رو نصب کنید.

درنهایت اون قسمتی که نقل کردید، مراحلی هست که تحت داشتن USB PS jailbreak قابل اجرا هست، که باید این وسیله رو داشته باشید (مجدد پست اول رو بخونید)

آقا خلیل معذرت میخوام که اینجا میپرسم.(آخه تمام راه های ارتباطی تون رو بستین)
امکان داره که بعدا یه روش مجانی برای هکش بیاد؟آیا بازیها بر روی DVD9هم رایت میشن؟
اگه جواب بای بالا 100در 100بله هست دیگه باید برم یه PS3بگیرم.:d

dishdish

ادامه مراحله ی قبل بعد از Boot شدن USB PS jailbreak هست که باید فایل Manager.pkg رو نصب کنید.

درنهایت اون قسمتی که نقل کردید، مراحلی هست که تحت داشتن USB PS jailbreak قابل اجرا هست، که باید این وسیله رو داشته باشید (مجدد پست اول رو بخونید)

اخه مشکل اینه که این فایل Manager.pkg روی ps3 با اون روش که گفته شده اجرا نمیشه مشکل چی هست نمیدونم:-/

من هم امتحان کردم هم فایل قبلیه و هم این جدید و هم با هم

کار نمیکنه نمیدونم چرا دقیقا از روی کلیپش هم انجام دادم

شاید این فایل رو دادن بیرون و میدونن کار نمیکنه به این دلیل که بگن فقط فلش های ما قابلیت اجرا رو دارند

خلیل خان یعنی برای تست هم باید خوده محصول رو داشته باشیم ؟؟؟

آقا خلیل معذرت میخوام که اینجا میپرسم.(آخه تمام راه های ارتباطی تون رو بستین)
امکان داره که بعدا یه روش مجانی برای هکش بیاد؟آیا بازیها بر روی DVD9هم رایت میشن؟
اگه جواب بای بالا 100در 100بله هست دیگه باید برم یه PS3بگیرم.:d

در مورد راههای ارتباطی فعلاً یک کاریش میکنم!

در مورد استفاده از بازی های کپی DVD-R وقتی وارد Backup Manager میشید، عنوان بازی رو شناسایی میکنه ولی موقع کپی کردن خطا میده (این چیزی بود که فعلاً در مورد DVD-R دیدم)
اصلا موضوع DVD-R رو فراموش کنید، فکر نکنم اصلا بشه چنین کارهایی کرد!
When a game copy burned to a DVD-R is inserted and the Backup Launcher is run consecutively, it will detect the title of play when you want to copy you get the error code: 1234

یک چیزی هم برای بلوری هست

When a game copy burned on a BD-R is inserted and the Backup Launcher is executed after, it will return to the XBM

برای جابجایی بازی شما میتونید از هارد USB استفاده کنید، برای خرید عجله نکنید، ولی پول جمع کنید!! (:

اخه مشکل اینه که این فایل Manager.pkg روی ps3 با اون روش که گفته شده اجرا نمیشه مشکل چی هست نمیدونم:-/

خلیل خان یعنی برای تست هم باید خوده محصول رو داشته باشیم ؟؟؟

کار نمیکنه نمیدونم چرا دقیقا از روی کلیپش هم انجام دادم

مشکل کاملاً واضح است، نیاز به USB PS jailbreak دارید....پست دوم رو با دقت بخونید

آخرین ویرایش:
مشکل کاملاً واضح است، نیاز به USB PS jailbreak دارید....پست دوم رو با دقت بخونید

خوب پس میخواسته ملت چی را تست کنند؟ اگه USB PS jailbreak را داشته باشیم که دیگه تست لازم نداریم... کپی خور میکردیم حالش رو میبردیم من فکر کردم میشه یه تست کوچولو انجام داد/:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or