PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
اجرای بازیهای PS3 بدون داشتن 1 دیسک ارجینال بزودی محقق خواهد شد

index.php

شخصی به نام Hermes در سایت Elotrolado.net مدعی شده که با مطالعه بر روی درایو و تغیرات در Eboot توانسته کاری کند که بازی ها بدون دیسک ارجینال اجرا شوند این در صورتی هست که در الان برای اجرای بازی ها باید 1 دیسک ارجینال داشته باشید او نیز فایل هایی نیز در سایت خود نیز قرار داده خیلی ها نوید یک Back up Manager کاستوم را میدادند حال باید منتظر ماند تا ببینیم آیا این مطلب به وقوع می پیوندد یا خیر

منبع: ps3-hack

سلام یک آپدیت جدید اومده برای AT90USB key 1287 که نوشته این قابلیت رو داره که بدون داشتن دیسک ارجینال بازی ها رو اجرا کنه لینک دانلود شم اینه
http://www.ps3-hacks.com/downloads/psgroove-hermes.rar

اینم متن اصلی

Description:
Hermes' modified version of PSGroove's payload that enables backup support without any disc present in the drive. It also adds the ability to launch EBOOT.BIN files from the /app_home/PS3_GAME menu option.

یکی تست کنه به بقیه هم اطلاع بده

من ظهر تست کردم و یه پست هم دادم ولی پاک شد ....
کار میکنه. من نسخه کامپایل شده برای AT90USB162 رو تست کردم و جواب داد.

من ظهر تست کردم و یه پست هم دادم ولی پاک شد ....
کار میکنه. من نسخه کامپایل شده برای AT90USB162 رو تست کردم و جواب داد.
پس یعنی واقعا کار میکنه میتونی نسخه Teensy2.0 رو هم برامون پیدا کنی ممنون میشم>:d<

• Like
Reactions: Bianconeri
عزيز يعني ميشه با اي سي at90usb 162 هم بدون ديسك ارجينال بازي هارو اجرا كرد؟اگه ميشه براي teensy 1.0 هم بزارين تست كنم اگه جواب ميده تا بازي رو بفروشم:d

عزيز يعني ميشه با اي سي at90usb 162 هم بدون ديسك ارجينال بازي هارو اجرا كرد؟اگه ميشه براي teensy 1.0 هم بزارين تست كنم اگه جواب ميده تا بازي رو بفروشم:d
دوستان اجرای بدون دیسک هنوز به طور کامل انجام نشده.
50% قضیه اجازه اجرا بدون دیسک هست که این فایل هگز انجام میده. فایل کامپایل شدشم تو اون یکی تاپیک گذاشتم.
50% بقیه کار رو بکآپ منیجر باید انجام بده که Load کردن بازی هست. بکآپ منیجر اصلی به طور پیش فرض قبل Load کردن دیسک رو چک میکنه (اون موقع امکان بدون دیسک نبود هنوز) و اگر نباشه ادامه نمیده.حالا باید منیجر Patch شده بیاد که فقط این گیر رو نده.
البته بعضی از بازیها بعد از خارج شدن از منیجر از منوی Home APP قابل اجرا هستن که تعدادشون زیاد نیست و هنوز به طور کامل برای همه بازی ها قابل انجام نیست.
احتمال خیلی زیاد تا فردا صبح Patch شده منیجر هم میاد. به هر حال اینکار انجام شده و نرم افزارش مونده که اون هم مشکل بزرگی حساب نمیشه.
تو اون یکی تاپیک فایل Teensy 1.0 رو گذاشتم که برای بردهای AT90USB162 هستش که اکثر بچه ها این برد رو دارن. بقیشم خواستید بگید میزارم.
آپدیت :
برادرا تا ما این پست رو مینوشتیم این بکآپ منیجر Patch شده هم اومد. احتمالا دیگه ردیفه ، بریم تست کنیم :
لینک خبر :
http://www.ps3hax.net/2010/09/backup-manager-v2-patch-released-nobluray-support/
لینک فایل هگزشم بزارم همینجا تا کامل شه :
http://rapidshare.com/files/420594240/psgroove_noBL_Teensy_1.0.hex.html
لینک منیجر 2 برای بدون دیسک لود کردن بازی ها :
http://rapidshare.com/files/420655145/manager2.pkg
لینک FLIP برای آپدیت بردهای AT90USB :
http://rapidshare.com/files/420656944/Flip_Installer-3.4.1.exe
توجه کنید که بعد این آپدیتها آیکون بازی رو تو مسیر apphome/ps3game خواهید دید.
الان که تست کردم کار نکرد حالا تا فردا....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m0jtaba
Sony Computer Entertainment LLC
09,21,2010

Warning: Counterfeit and Unlicensed PlayStation®3 Wireless Controller(Recommendation: use only genuine PlayStation®3 Wireless Controller)

Counterfeit PlayStation®3 Wireless Controllers, which are practically identical in appearance to genuine PlayStation®3 Wireless Controllers, have been discovered in the market. SCEA advises consumers to be cautious when buying PlayStation®3 Wireless Controllers from uncertain sources as the quality, reliability and safety of counterfeit products is uncertain, and in some cases, may be dangerous. It is possible that some counterfeit product may ignite or explode, resulting in injury or damage to the user, your PlayStation®3 computer entertainment system, or other property. Moreover, SCEA does not support continued functionality of counterfeit or unlicensed controllers in system software updates and these devices may cease to function in the future because of system software updates.

SCE and its affiliated companies disclaim all liability for any loss or damage suffered by you or any third party through the use of counterfeit or unlicensed products.
We appreciate your understanding and continued support.

Sony Computer Entertainment America LLC Customer Service
گفتم که بدونید!!!

گفتم که بدونید!!!

ربطی به این جا نداره، گفته که کنترل تقلبی توی بازار اومده و مواظب باشید از کجا میخرید، ساپورتی هم برای این کنترلها از طرف سونی وجود نداره.

ربطی به این جا نداره، گفته که کنترل تقلبی توی بازار اومده و مواظب باشید از کجا میخرید، ساپورتی هم برای این کنترلها از طرف سونی وجود نداره.
بله درسته. ولی این مورد باعث شده که یه عده دارن حدس میزنن که سونی با فرمویر 3.5 ساپورت usb برای کنترلرهای 3rd party رو برداره. البته همونطور که شما گفتید خود سونی فقط به کنترلرهای تقلبی اشاره کرده و ان مطلب هم تازگی نداره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or