PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
اینطوری خطر بن شدن به وجود میاد؟من با Ad Hoc که بازی میکنم میترسم میگم نکنه یهو کار نکنه:-s ممنون میشم جواب بدین.

اینطوری خطر بن شدن به وجود میاد؟من با Ad Hoc که بازی میکنم میترسم میگم نکنه یهو کار نکنه:-s ممنون میشم جواب بدین.
هنوز که نیومده کسی اینا رو بدونه:دی
ولی خطر بن شدن فکر نکنم داشته باشه خیالت راحت.
پ.ن:به همه تبریک می گم:دی
خب مگه نميشه اطلاعات داخل usb رو كپي كرد توي يكي ديگه كه نخواد كسي 140 دلار پول بده و ازشون بخره ؟ و اينكه منظورش چيه 1 سال وارانتي روش ميدن ؟
قیمتش حتما میاد پایین...
احتمالا چند تا شرکت دیگه هم یاد می گیرن و این چیپست رو با قیمت پایینتر عرضه می کنن...

آخرین ویرایش:
من که هنوز تو شوکم!
به قول جناب حافظ که می فرماید:
باورم نیست ز بد عهدی ایام هنوز
قصه غصه که در دولت یار آخر شد

یادش به خیر ادبیات پیش-یادش به خیر کنکور:(
خلاصه این کنسول هم از دست برادران غیور هکر جون سالم به در نبرد!:d
حالا جریان این hades team چی میشه؟ باید تخته کنن دیگه؟:-/

آخرین ویرایش:
خب مگه نميشه اطلاعات داخل usb رو كپي كرد توي يكي ديگه كه نخواد كسي 140 دلار پول بده و ازشون بخره ؟ و اينكه منظورش چيه 1 سال وارانتي روش ميدن ؟

PS3 رو هک کردن بعدش با خیال راحت دارن محصولشونم میفروشن پول در میارن؟

الان یه سوال پیش اومد واسم که آیا واقعا سونی نمیتونه شکایت کنه پدرشونو در بیاره؟

MS نتوانست کاری بکنه سونی هم همینطور

چند مدت دیگه صبر کنید قیمت کمتر میشه

یعنی میشه انتظار داشت این مودچیپ هم مثل مودچیپ PS2 بشه؟ و PS3 کارش تموم شه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می کنند: 25
در حال حاضر همه این تاپیک را مطالعه میکنند، شما چطور؟:d

هنوز که نیومده کسی اینا رو بدونه:دی
ولی خطر بن شدن فکر نکنم داشته باشه خیالت راحت.
پ.ن:به همه تبریک می گم:دی

اصلا باهاش نمیشه انلاین شد چه برسه به بن شدن.

بحث رو می تونید تو این تاپیک ادامه بدید. از ارسال پست های اسپم هم خود داری کنید.

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=4820&page=78

حداقل میشه گفت که x360 با usb هک نشد :p جدا از همه این حرفا ، به تمام گیمر های ایرانی تبریک میگم که دیگه نیازی نیست 50 تومن برا یه بازی پیاده بشن . چشم sony و MS کور ، خواستن تو ایران نمایندگی بزنن و بازی هاشون رو با قیمت پایینتری بخاطر وضع مالی ملت بفروشن که حالا ما اینقدر خوشحال نشیم :))
(مایه داراش برن اورجینال بخرن پز بدن ، ما فقیر فقرا میریم ارزون میگیریم ولی همون بازی رو انجام میدیم ، تازه پایان هر 2 نسخه هم یکیه :> )

اينكه منظورش چيه 1 سال وارانتي روش ميدن ؟

یک توضیحی در مورد warranty ـشون بگم....
http://www.ozmodchips.com/ps-jailbreak-worlds-first-ps3-modchip-plug-and-play-p-68.html
Q. Can Sonly block this with firmware updates?

A. Probably. The have have the USb dongle firmware upgradable, but you can never predict the future. This is made to work with 3.41. If you happen to download an install an update which is higher then this then it is your doing. We will not accept stock back as "faulty" if you have upgraded your firmware

در مورد آپدیت Firmware و بلوک کردن این قابلیت توسط سونی سوال کردند...در جواب به طور خلاصه بگم، گفتند که، شاید و این احتمال بعد از اپدیت میتونه وجود داشته باشه ولی هیچگاه آینده قابل پیش بینی نیست. این Tech فعلاً برروی آخرین آپدیت Firmware کار میکنه (3.41) و اگر شما روزی Firmware رو آپدیت کردید مسئولیت با خودتون هست و حق عودت دادن رو ندارید :d

اون یک سال هم حتماً منظورشون برای همین Firmware فعلی هست و چیزی برای ورژن های آینده گفته نشده

یه لحظه صبرله :d
هنوز 100% نگفته که میتونه Firmware ها رو دور بزنه ! این یعنی سونی احتمالا بازم می تونه جلوش رو بگیره !

میشه انقدر اسپم ندید ؟ چند بار گفته بشه ؟ هر کسی که حافظ منافع سونی در ایران یا سردفتر دار جبرییل تو ایران ِ کپی نکنه به همین راحتی. اسپم ندید فقط لطفا !

البته وقتی نشه آنلاین شد و بازی کرد من نمیتونم اسمشو هک بذارم ! کلا کسی هست PS3 یا 360 یا ... رو فقط آفلاین بازی کنه ؟!!

البته وقتی نشه آنلاین شد و بازی کرد من نمیتونم اسمشو هک بذارم ! کلا کسی هست PS3 یا 360 یا ... رو فقط آفلاین بازی کنه ؟!!
آره باووو نیما خیلی ها رو من میشناسم :دی نمونش همین کسری خودمون :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or