PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
مواد لازم برای ساخت

Teensy++ USB Development Board or an AT90USBKEY
standard Mini-B USB cable
tpp_main_1.jpg

AT90USBKEY_sml.jpg

http://github.com/psgroove/psgroove

PSGroove w/o Backup Manager Support

.........
[LTR]Hack your PlayStation 3
August 31, 2010
Open Source PS JailBreak Clone “PSGroove” Available Now!
Posted by greg
Updates at the bottom…

Maybe, it’s a possibility, perhaps, conceivably it could happen next week, but that’s just speculation; in other words, nothing is set in stone. Mathieulh and the crew are working on it and the plan: bring the PS JailBreak code to github so others can contribute. And with that code compiled one could even flash it to a Teensy++ USB Development Board ($24) or an AT90USBKEY ($31). Yessir — a do-it-yourself PS3 hack without breaking the bank — that’s what I’m talking about.

If you’re thinking about the Teensy++ board you may want to act fast. From their website:

Update, Tuesday, Aug 31, 5:41 PM: We have received a higher than usual volume of orders for this item, and we’re working to ship orders as quickly as possible. Current wait time is approximately 2 days. As of Tuesday 5:41PM these boards ARE IN STOCK. We have enough inventory to fill all pending orders! If we do run out due to high demand, we expect to have more available in approximately 2 weeks, and we will fill any backorders in the order they were received. If you want one of these boards, your best bet is to place an order now. Please understand PJRC is a small company and we are currently running about 2 days to fill orders, though we’re hoping to fully catch up soon!

I hope everyone understands too: PS JailBreak isn’t just about backups, in fact, that’s not even its actual purpose. “PS JailBreak” means unsigned code on the PS3, and that means emulators and other real cool shit. We’ll keep you updated — Twitter too.

Update: I just ordered 10 of these Teensy++ boards. One for me and the rest we’re going to give away in an upcoming contest. Check back for that.

Update: Cloned and open-sourced before distributors get their overpriced versions out. That’s right, all the code that makes PS JailBreak what it is, is now up for grabs. Take a look right here. What next? Get yourself a Teensy++ board and get your PS Groove on. Documentation, guides, how-tos, etc. will follow.

From the PS Groove README:

This is the PSGroove, an open-source reimplementation of the psjailbreak exploit for AT90USB and related microcontrollers.

It should work on:

AT90USB162
AT90USB646
AT90USB647
AT90USB1286
AT90USB1287
ATMEGA32U4
…and maybe more.
This software is not intended to enable piracy, and such features have been disabled. This software is intended to allow the execution of unsigned third-party apps and games on the PS3.

Read the full README.

And if you’re not already, get following Mathieulh and RichDevX. Two devs behind PSGroove.

Update: I’ve compiled PS Groove for you — grab it right here. This is the version without Backup Manager support, and it goes untested. When our boards arrive and we’re able to test, we’ll write up a user-friendly tutorial for you.

Update: Someone just emailed in a modified “descriptor.h” that apparently enables Backup Manager support. I’ve compiled that for you too. Again, it goes untested.

Update: I’ve added PS JailBreak’s Backup Manager to our PS3 downloads — it’s the app that allows you to create & load PS3 backups. Install using PS JailBreak or the version of PS Groove that supports it.

Update: If you haven’t already noticed, PJRC is sold out of Teensy++ boards. What did you expect? But! If you have a [hacked] PSP then you’re laughing because Mathieulh has confirmed that this code can, and likely will, be ported to the PSP. Hacking your PS3 with your hacked PSP — who would’ve thought.

Update: No PSP? Didn’t get to order a Teensy++ board early enough? Don’t stress it — because like I said above we ordered 10 and that means we have 9 to giveaway. Want one? Shits real simple… Follow us on Twitter and retweet (RT) this tweet. First 9 to do that and email admin at dashhacks with a dot com confirming your twitter name get ‘em. P.S. Like Dashhacks on Facebook too.

Update: And they’re gone… All 9 Teensy++ boards are claimed. Thanks for playing. If you don’t get a response it means you were too late, sorry.

- source: ps3wiki.lan.st | psgroove (source code @ github)

http://www.ps3-hacks.com/2010/08/31/diy-ps-jailbreak-may-be-available-soon/[/LTR]
آقا این یعنی چی؟ یعنی این دانگله؟ با این میشه PS3 رو هک کرد؟ آسونه خودمون بسازیم؟

این بردها برای تست و آزمایش برنامه ها و درایور های یو اس بی استفاده میشن که اتفاقا من AT90USBKEY فکر کنم 3 تا دارم که مطمئنم دو تاشون سالمن ولی متاسفانه تا دوشنبه نمیتونم تست بزنم (مسافرت کاریم) ولی اولین فرصت این کار رو میکنم.
پ.ن : راستی پاساژ امجد طبقه دوم میتونید گیرش بیارید ، کارکردن باهاشم خیلی سادست،دانشجوها و مهندسای الکترونیک که باید بشناسنش و کار کرده باشن باهاش.
مثل همه ابزار های یو اس بی به کامپیوتر وصل میشه و درایورش رو که از سایت دانلود کردید بهش معرفی میکنید و بعد از اون به راحتی فایل هگزی که دوستان هکرمون آماده کردم رو روش پروگرم میکنید و تمام.
اساسا این ابزار ها به خاطر راحتی در پاک کردن و پروگرم شدنشونه که استفاده میشن ، شما میتونید خیلی سریع فایل های هگز متفاوتی رو روش برنامه ریزی و تست کنید. خیلی کار های جالبتری هم میشه باهاشون کرد که اینجا جاش نیست (مثلا MP3 Player با قابلیت خوندن مموریSD بسازین باهاش و ...)
دوستانی که اطلاعات دارن از به اشتراک گذاشتنش دریغ نکنن ما اینجا نمیخوایم از آب کره بگیریم و بابت چنین کارهایی که خودمون بوجود آورندش نبودیم بازار درست کنیم.
امیدوارم همه بر و بچ BC بتونن خودشون یکی یدونه از اینا جمع و جور کنن و لذتشو ببرن...

آخرین ویرایش:
اینم مشخصات backup manager V1.1
- is NTFS compatible (files over 4GB)
- comes with Backup Manager 1.1 ("more complete" version)
- will work with all past & present firmwares
- will work with PS1/PS2 games
- automatically updatable via your PC
- enables .mkv playback and homebrew lanching (like the XMBC)
- will allow you to play online forever
این شخص هم با ps jailbreak ساخت خودش بازیرو back up و اجرا کرد.
www.youtube.com/watch?v=1C9x62fGa0o
این یکی هم که قبلا
گذاشته بودم
www.youtube.com/watch?v=3YaqY6cPox0

یا خدا!
یه سکته خفیف زدیم اگه واقعا این طوری باشه که دیگه رسما سونی پوکیده. لینک این مشخصات رو از کجا آوردین؟ اگه میشه لطف کنین بدین بریم یه نگاه بندازیم.

چند وقتی بودش که انرژی و وقت برای آپدیت ها رو نداشتم و روز به روز حجم مطالب بیشتر می شد که باعث به تاخیر افتاده آپدیت 7 شد.

بگذریم، موضوعی که الان حسابی بحث اون داغ هست، کدهای Open Source از PSJailbreak که توسط PSGroove پخش شده.

به طور خلاصه فعلاً در این پست بگم که این microcontroller ها که توی خبرها لیست ـشون و عکس هاشون رو مشاهده می کنید، راهی ساده رو پیش روی کاربران قرار داده که بتونند یک PSJailbreak برای خودشون درست کنند.

شما اگر یکی محصولات (AT90UsbKey) کیت ATMEL رو داشته باشید که دارای مشخصات زیر باشه

* AT90USB162
* AT90USB646
* AT90USB647
* AT90USB1286
* AT90USB1287
* ATMEGA32U4

... and maybe more.

بعد از Reset کردن سخت افزاری (فشار دادن دوتا کلید که روی خود برد هست)، می تونید با کمک برنامه های Programmer مثل Atmel Flip فایل های Hex خودتون رو روی AT90USBKEY انتقال بدید.

در نهایت کار تمام هست و AT90USBKEY رو به پورت USB کنسول بزنید و از اون برای اجرای فایل های pkg استفاده کنید، مثل backup manager برای کپی بازی های PS3 در هارد کنسول و یا HDD USB

به غیر از محصولات AT90UsbKey، سری BlackCat USB هم در ورژن 1.2 (و بالاتر) دارای AT90USB162 هست و همچنین از Teensy++، میتونید استفاده کنید.

یک راهنمای کوتاه توی سایت maxconsole برای AT90USBKEY ها قرار داده که میتونید روند کار رو با چند تصویر مشاهده کنید.
http://www.maxconsole.net/content.p...-PSGroove-Getting-Started-With-The-AT90USBKEY

این هم یک آموزش PDF هست روش Programmer کردن AT90USBKEY رو یاد داده (ربطی به کدهای PSGroove نداره)
http://webhome.csc.uvic.ca/~mcheng/466/handouts/AT90USBKey/AT90USBKey_Basic_Programming_Config.pdf

P.S
مشکل شدید با Youtube پیدا کردم، وگرنه چندتا لینک هم قرار میدم
P.SS
در مورد قیمت این محصولات هم یک گشتی که زدم نباید قیمت بالایی داشته باشند، تو مایه های 20 تومن هست

ویرایش
این یکی آموزش کامل تری هست که با گوگل به EN ترجمش کنید
http://www.logic-sunrise.com/dossie...groove-et-le-avrusbkey-datmel-avec-video.html

آخرین ویرایش:
چند وقتی بودش که انرژی و وقت برای آپدیت ها رو نداشتم و روز به روز حجم مطالب بیشتر می شد که باعث به تاخیر افتاده آپدیت 7 شد.

بگذریم، موضوعی که الان حسابی بحث اون داغ هست، کدهای Open Source از PSJailbreak که توسط PSGroove پخش شده.

به طور خلاصه فعلاً در این پست بگم که این microcontroller ها که توی خبرها لیست ـشون و عکس هاشون رو مشاهده می کنید، راهی ساده رو پیش روی کاربران قرار داده که بتونند یک PSJailbreak برای خودشون درست کنند.

شما اگر یکی محصولات (AT90UsbKey) کیت ATMEL رو داشته باشید که دارای مشخصات زیر باشه

* AT90USB162
* AT90USB646
* AT90USB647
* AT90USB1286
* AT90USB1287
* ATMEGA32U4

... and maybe more.

بعد از Reset کردن سخت افزاری (فشار دادن دوتا کلید که روی خود برد هست)، می تونید با کمک برنامه های Programmer مثل Atmel Flip فایل های Hex خودتون رو روی AT90USBKEY انتقال بدید.

در نهایت کار تمام هست و AT90USBKEY رو به پورت USB کنسول بزنید و از اون برای اجرای فایل های pkg استفاده کنید، مثل backup manager برای کپی بازی های PS3 در هارد کنسول و یا HDD USB

به غیر از محصولات AT90UsbKey، سری BlackCat USB هم در ورژن 1.2 دارای AT90USB162 هست و همچنین از Teensy++، میتونید استفاده کنید.

یک راهنمای کوتاه توی سایت maxconsole برای AT90USBKEY ها قرار داده که میتونید روند کار رو با چند تصویر مشاهده کنید.
http://www.maxconsole.net/content.p...-PSGroove-Getting-Started-With-The-AT90USBKEY

این هم یک آموزش PDF هست روش Programmer کردن AT90USBKEY رو یاد داده (ربطی به کدهای PSGroove نداره)
http://webhome.csc.uvic.ca/~mcheng/466/handouts/AT90USBKey/AT90USBKey_Basic_Programming_Config.pdf

P.S
مشکل شدید با Youtube پیدا کردم، وگرنه چندتا لینک هم قرار میدم
P.SS
در مورد قیمت این محصولات هم یک گشتی که زدم نباید قیمت بالایی داشته باشند، تو مایه های 20 تومن هست
آقا یعنی واقعا خیلی سخت نیست من خودم میتونم انجام بدم؟

كسي از بچه ها تا حالا تونسته يه نسخه از روي اين فرمول بسازه ؟

آقا یعنی واقعا خیلی سخت نیست من خودم میتونم انجام بدم؟

بله، کار بسیار ساده هست و با چند کلیک به اتمام میرسه...(میگم که با Youtube مشکل دارم وگرنه چندتا کلیپ از این کار پیدا میکردم)

ولی یک آموزش بسیار عالی در سایت L-S قرار داره که میتونید مراحل کار رو به خوبی مشاهده کنید.
http://www.logic-sunrise.com/dossie...groove-et-le-avrusbkey-datmel-avec-video.html

یک برنامه نیز عرضه شده که در موردش کمی توضیح بدم...

اگر یادتون باشه و در آپدیت های قبلی خوانده باشید، یک راهی رو سایت SOS تست کرده بود برای کپی راحتر و پخش راحتر بازی های PS3 توسط PC
کاربر بعد از دانلود باید با کمک برنامه Winrar و یا UltraISO قایل ISO رو باید Extract میکردن و با قرار دادن Game ID، پوشه رو توی مسیر GAMEZ توی هارد USB کپی میکردند.
الان یک برنامه به اسم PS3 ISO2JB 0.5 توسط Reaver عرضه شده که این مراحله رو به صورت راحتری انجام میده.

1. Run tool
2. Open your backup .iso
3. Make folder called GAMEZ in your external USB HDD
4. Extract ISO in GAMEZ (do not make any subfolders!)
5. Run Backup Manager on PS3 with USB HDD plugged in
6. Play

PS3ISO2JB0.jpg

در پایان نسخه بازی هایی که برای نوشتن Review ارسال میشند، با PSJailbreak در backup manager قابل شناسایی نیستند، شاید در آینده و با آپدیت های بعدی قابل شناسایی بشند.

P.S
موضوع زیاد مهمی نیست، ولی شاید تا حدی باعث یشه که بعضی از بازی ها کمی زدتر از تاریخ رسمی توی شبکه های pirate عرضه (Leak) بشند

یا خدا!
یه سکته خفیف زدیم اگه واقعا این طوری باشه که دیگه رسما سونی پوکیده. لینک این مشخصات رو از کجا آوردین؟ اگه میشه لطف کنین بدین بریم یه نگاه بندازیم.

http://www.ps3hax.net/2010/09/new-psjailbreak-backup-manager-v1-1-details

++++++++++++++++

به احتمال زیاد تا فردا شب همین موقع آپدیت 7 رو بزنم

سونی اپدیت جدیدش رو برای ماه بعد اعلام کرده. در مورد امکاناتی هم که با این اپدیت اضاف میشه پخش فیلم های بلوری سه بعدی عنوان شده! 1 ماه دیگه فرصت هست و بعد همه چی معلوم میشه

تو امكانات جديد back U 1.1 گفته كه بازيهاي PS2 رو هم ساپورت ميكنه
سيستم اجراي بازيهاي ps2 (حداقل بصورت نرم افزاري) حذف شده چطوري ميتونه بازيهاي ps2 رو اجر كنه؟!!
من گيج شدم ؟!
يه سوال : پروسه اجراي بازيها بيشتر روي دوش USB دانگله يا back up manager ؟

آخرین ویرایش:
هنوز معلوم نشده که چجوری می شه بازیهای PS2 رو روی مدلهای غیر از 20 گیگ و 60 گیگ اجرا کرد؟چون فقط مدلهای 20 گیگ و 60 گیگ هستن که بخاطر داشتن امولاتور سخت افزاری می تونن بازی PS2 رو اجرا کنن...اگه بازی های PS2 بخواد با هک شدن PS3 هم روی مدلهای دیگه اجرا شه باز امولاتور می خوان...
بنظرم می شه امیدوار بود که بزودی شبیه ساز کنسولهایی مثل دریم کست،نینتندو 64،گیم کیوب (خدایا یعنی می شه!) برای PS3 بیان!

بله، کار بسیار ساده هست و با چند کلیک به اتمام میرسه...(میگم که با Youtube مشکل دارم وگرنه چندتا کلیپ از این کار پیدا میکردم)

ولی یک آموزش بسیار عالی در سایت L-S قرار داره که میتونید مراحل کار رو به خوبی مشاهده کنید.

یک برنامه نیز عرضه شده که در موردش کمی توضیح بدم...

اگر یادتون باشه و در آپدیت های قبلی خوانده باشید، یک راهی رو سایت SOS تست کرده بود برای کپی راحتر و پخش راحتر بازی های PS3 توسط PC
کاربر بعد از دانلود باید با کمک برنامه Winrar و یا UltraISO قایل ISO رو باید Extract میکردن و با قرار دادن Game ID، پوشه رو توی مسیر GAMEZ توی هارد USB کپی میکردند.
الان یک برنامه به اسم PS3 ISO2JB 0.5 توسط Reaver عرضه شده که این مراحله رو به صورت راحتری انجام میده.

1. Run tool
2. Open your backup .iso
3. Make folder called GAMEZ in your external USB HDD
4. Extract ISO in GAMEZ (do not make any subfolders!)
5. Run Backup Manager on PS3 with USB HDD plugged in
6. Play

PS3ISO2JB0.jpg

در پایان نسخه بازی هایی که برای نوشتن Review ارسال میشند، با PSJailbreak در backup manager قابل شناسایی نیستند، شاید در آینده و با آپدیت های بعدی قابل شناسایی بشند.

P.S
موضوع زیاد مهمی نیست، ولی شاید تا حدی باعث یشه که بعضی از بازی ها کمی زدتر از تاریخ رسمی توی شبکه های pirate عرضه (Leak) بشند

http://www.ps3hax.net/2010/09/new-psjailbreak-backup-manager-v1-1-details

++++++++++++++++

به احتمال زیاد تا فردا شب همین موقع آپدیت 7 رو بزنم
آقا من متوجه نمیشم. یعنی با این میشه بازی ps3 رو ریخت رو هارد؟

دوستان من الان که دارم یوتوب رو میبینم

شونصد نفر دستگاهشون رو کپی خور کردن و راحت بازی ها رو کپی میکنن

کار سونی در حال حاضر تمام شده مگر اینکه با اپدیت جدید کاری بتونه بکنه

که من بعید میدونم

آقا من متوجه نمیشم. یعنی با این میشه بازی ps3 رو ریخت رو هارد؟
دوست من اگه اون کیت رو بفهمی کجا داره دیگه بقیش مثل آب خوردن هست برای هک ps3.
بله با این میشه بازی ریخت رو هارد.
فردا یه آماری میگیرم اگه جایی داشت خبر میدم هر کسی هم که پیدا کرد خبر بده.

سلام.
خسته نباشید دوستان.
بنده از ابتدای پخش خبر هک شدن این کنسول سعی کردم تمامی اخبار را دنبال کنم.
من پلی استیشن 3 ندارم اما در این هفته قصد دارم تا usb jailbreak رو با فایل های عرضه شده توسط PSGroove بسازم.فکر نمی کنم کاری داشته باشه.مگر توی قسمت فلش کردن شاید به مشکل بر بخورم چون رشته بنده برق الکترونیک نیست.
اما فکر نمی کنم کار کنه.
چون در یکی از این انجمن های خارجی دیدم یکی نوشته بود که کار نکرده.(حالا شاید ایشون میکرو کنترلرشون فرق می کرده یا در اجرای مراحل مشکل داشتن)
بعد از ساخت و تست بر روی دستگاه فامیلمون حتما خبرش رو اینجا پست می کنم.
پ.ن:از دوستانی که در امر Programming این چیپ ها چیزی می دون یه سوال داشتم،من فایل Hex دامپ شده از این میکرو کنترلر ها رو که یکی توی یه فرم خارجی گذاشته بود بریزم بهتره یا فایل هایی رو که PSGroove در سایتش گذاشته کمپایل کنم و بریزم؟
اگه مورد دوم بهتره ممنون می شم در مورد نحوه کامپایل کردن و فلش اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره بنده رو راهنمایی کنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or