PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 (پست اول حتماً خوانده شود - Update 6)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Police _ 110

ハリール
مدیر انجمن
قوانین حاکم بر تاپیک
تاپیک های مربوط به اخبار هک PS3 تاکنون همیشه در سایت بازی سنتر موجب زحمات و بار اضافی بر دوش تیم مدیریت سایت بوده است. لذا در این داستان جدید و این تاپیک سعی شده قوانین شدیدتری نسبت به قبل برای نظم روند تاپیک قرار گیرد و همچنین خوانندگان و مهمانان سایت از دیدن تاپیک و پست های آن کمتر تاسف بخورند.

در پایان، این تاپیک اختصاص داده شده به اخبار و مطالب مرتبط به هک کنسول PS3، کاربران عزیز لطفاً از دادن هر گونه پست که حاوی نظرهای شخصی، خوشحالی، تاسف، نگرانی، تحقیر، خرید و یا نخریدن و هر گونه مسائل تحلیل های جالب توجه بی پایه و اساس اجتناب کنید.

با کاربرانی که قوانین تاپیک رو نادیده بگیرند و یا باعث بر هم زدن نظم در روند تاپیک شوند، برخورد می شود.

در پایان، پست دوم این تاپیک به اخبار و آخرین اطلاعات از این هک اختصاص داده شده و سعی می شود که مرتب به روز شود.

امیدوارم که با کمک دوستان بتوانیم تا پایان واقعی آخر این داستان، همراه با شما باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
میدونید فرق ما با کسانی مثل تیم جانگ فلشر چیه ؟ اونها یه ذره خلاقیت دارن ولی ما نه !!!
من هم این موضوع رو میدونم. اما تو که این حرف رو میزنی به این فکر کردی که فایل آپدیت یه فایل pup هست که داخلش فایل های آپدیت به صورت pkg هسن.
این دانگل که برای هک کردن ps3 هست چی کار میکنه؟ بوت لودر رو روی usb سوییچ میکنه تا بتونه manager.pkg رو ، روی کنسول نصب کنه.
توی فایل pup یه فایل ورژن هست که کنسول اول اون رو میخونه ، البته به صورت int. بعد یه عملگر مقایسه ای روش انجام میده و اگر ورژن موجود از ورژن نوشته شده در اون فایل کمتر باشه ، فایل های pkg رو نصب میکنه.
حالا اگه من بیام اون فایل manager.pkg رو با فایل pkg آپدیت عوض کنم ، کنسول اون فایل رو نصب میکنه و بدون نیاز به دانگل میتونید همون عملیات رو انجام بدید.
من نمیدونم ، چرا وقتی یه مطلبی عنوان میشه ، همه جبهه گیری میکنند انگار که دشمن خونی هم هستیم. بندازین دور این افکار بچه گانه رو ....

ارمين جان يكي از بچه هاي p30world گفت اين نقشه رو بدم به شما.
ميگفت ميتونه بهت كمك كنه;)
attachment.php

attachment.php

متشکرم. من اون فایلی رو که دوستمون تو صفحه قبل گذاشته بود دانلود کردم. Service Manuals که pdf کامل به همراه Data sheet های برد تمامی مدل های ps3 + psp هست. واقعا باید این pdf رو ببینید تا به عظمت کار سونی پی ببرید.همون طور که چند جا خنده بودم ، مثل اینکه ic استفاده شده ATMEGA هست.

سونی در پاسخ به PS jailbreak، قصد دارد قابلیت GameOS را برای مقابله با piracy (تثکیر غیر قانونی) از سیستم کنسول خود در آپدیت بعدی (v3.50) حذف کند. این موضوع باعث از کار افتادن تمامی PS jailbreak ها و نسخه های Clone (کپی) آن به همراه backup manager در آپدیت بعدی می شود.

بابا این شوخیه :دی شما چرا باور میکنی، اگه GameOS یا همون XMB رو حذف کنه که دیگه هیچی اجرا نمیشه :دی

بابا این شوخیه :دی شما چرا باور میکنی، اگه GameOS یا همون XMB رو حذف کنه که دیگه هیچی اجرا نمیشه :دی

بعضی جاها داشتم این رو میخوندم، گفتند برای طعنه زدن به سونی این کار (متن) رو کردند. (همون شوخی)

تا آپدیت بعدی اگر خبری نشد...صبر میکنیم ببین این ماجرای PSN چی میشه!

P.S
اون شایعه رو بیشتر برای خارج از خبرش نوشتم D:

آخرین ویرایش:
من گفته بودم اگر سونی بازیهای جدید رو با آپدیتی که این دانگل رو خنثی کنه عرضه کنن خیلی بهتره حالا چرا پست من پاک شده یکی بیاد توضیح بده..!

توی سایت ps3 hax نوشته x3Jailbreak واقعی هست وقیمت اون را حدودا 49 یورو هست که به پول ما حدودا 60 تومان میشه که اگه این طور باشه اصلا ارزش نداره چون قیمت اصلش با گارانتی در چین 100 دلار هست که خیلی بیشتر ارزش داره

متشکرم. من اون فایلی رو که دوستمون تو صفحه قبل گذاشته بود دانلود کردم. Service Manuals که pdf کامل به همراه Data sheet های برد تمامی مدل های ps3 + psp هست. واقعا باید این pdf رو ببینید تا به عظمت کار سونی پی ببرید.همون طور که چند جا خنده بودم ، مثل اینکه ic استفاده شده ATMEGA هست.

منم اون فایل رو دانلود کردم . دوستان دیگه هم که از طراحی برد و اینچیزا سر در میارن پیشنهاد میکنم که حتما دانلودش کنن ، واقعاً با دیدنش به عظمت سونی پی میبره آدم.

توی سایت http://www.ps3hax.net/2010/08/ps-jailbreak-code/ کدهای دانگل رو نوشته:-/
دوستان من زياد زبانم قوی نيست و حوصله خوندن اين کامنت ها رو ساعت 3 نصفه شب نداشتم ولی تا جايی که من متوجّه شدم اين فايل Hex فيک هستش و کاربردی نيست .....
يکی که حوصله داره بشينه کامنتهای اينا رو بخونه اگه گفتن عملی هستش من اين فايل رو تو آی سی پروگرام کنم ......
من يه نمونه DIP از مدار ساختم و فقط منتظرم که فايل Hex بيا تا پروگرام کنم .....
البته پروگرامر PIC ندارم و بايد ببرم ساختمون امجد ولی به هر حال اگه فايل Hex کار ميکنه ، بريزم تو IC و تست کنم .....
اونوقت اگه جواب داد بريم تو کار SMD .....

خب مثل اینکه سازنده ها گفتن کار ما غیرقانونی نیست و در psjailbrek هیچ کدی که مشمول قانون copyright بشه نیست و این حکم تا 31 اگوست اعتبار داره اون روز همه چیز مشخص میشه و اینکه سونی داره از تاکتیک ترسوندن(!!!)استفاده میکنه.
PSjailbreakMCconvo21.jpg

تو همه سایت ها این کد ها را زده کسی نمیدونه درسته یا نه

تو کامنتا کسی قطعی تایید نکرده و اکثرا خواستار توضیح بیشتر شدن ولی اکثرا امیدوار بودن و گفته بودن اینا اون کدهای جنجالی سونی هستند. به زودی نتیجش اعلام میشه رو نت.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or