Dreadlord
کاربر سایت
الآن رسیدم به همون باسی که روی کشتیه،این آخرشه؟
آره. زیاد هم سخت نیست.
الآن رسیدم به همون باسی که روی کشتیه،این آخرشه؟

بنظرم اگه بخوان prototype 2 بسازن دیگه بازیه مسخره ای میشه
چون این بازی هر چی داشت تو همین شماره نشون داد(چه گیم پلی و چه داستان) و ساختن ادامه واسه این بازی فقط تکرار مکرراته
بنظرم اگه بخوان prototype 2 بسازن دیگه بازیه مسخره ای میشه
چون این بازی هر چی داشت تو همین شماره نشون داد(چه گیم پلی و چه داستان) و ساختن ادامه واسه این بازی فقط تکرار مکرراته
خوب برادر عزیز اگه اینطور بود که دیگه هیچ بازی نباید میساختن!!
مثلاً GEARS 2 بی معنی بود با این حساب،نه؟
یا قسمت های مختلف MGS که هر بار داستانش یه جوری کش دار میشد...
اگه نمی خواستن ادامه بدن آخرشو مشکوک تموم نمی کردن...
به هر حال شواهد(داستان و فروش خوب)حاکی از ادامه دار بودن این بازین...
نه اینکه هیچ بازی نباید ادامه داشته باشه.بازی باید انقدر گیم پلی خوب و داستان قوی و ادامه دار(نه هر ادامه داری!) داشته باشه که ارزش ساخت ادامه رو داشته.خیلی از بازی ها ادامه براش ساخته شده که کاملا بدرد نخور بوده مثل godfather
حتی بازی مثل fear که شماره اولش هم گیم پلی عالی و هم داستان فوق العاده ای داشت(که اصل داستان تو همون 1 تموم شد) و با ابهام هم تموم شد ولی شماره 2 چی شد؟
gears که اصلا داستانی نداره.همین الان میتونن شماره سوم رو بسازن و داستانش هم این باشه که دوباره لوکاست ها با کندن حفره از زمین بیرون اومدن!
و موفقیتی که گیرز بدست اورد تو همون شماره اول بود.این که مشخصه دیگه, نه؟
داستان mgs رو که اصلا نمیشه با اینا مقایسه کرد.اینو اصلا با بقیه جدا کن..
داستان اصلی prototype هم مربوط به پیدایش این ویروس و گذشته الکس بود که همه این معلوم شد.یعنی اصل داستان دیگه تموم شد! و ساختن ادامه موفق برای این بازی دشوار میشه
البته تو این نسل که همه چیز پولی شده یعنی بازی هرچقدر هم مزخرف باشه ولی اگه فروش کنه(مثل kane&lynch) شماره دوم هم براش ساخته میشه
آقا یعنی واقعا کسی نیست که بدونه برای چی اجرا نمی شه.توی دستگاه یکی از رفیقام گذاشتم کار کرد.تو رو خدا کمک!سلام دوستان
من پروتوتایپم اجرا نمیشه و موقعی که دیسک رو توی دستگاه می گذارم فقط یک لوگوی ایکس باکس نشون می ده که انگار فیلمه و میشه جلو عقبش کرد.لطفا کمکم کمید و بگید چی کار کنم.
شما باید Firmware دستگاهتون رو آپدیت کنید.آقا یعنی واقعا کسی نیست که بدونه برای چی اجرا نمی شه.توی دستگاه یکی از رفیقام گذاشتم کار کرد.تو رو خدا کمک!
میشه کمک کنی چه جوری باید آپدیت کنم.چون من در ایران زندگی نمی کنم.آیا این امکان وجود داره که خودم آپدیت کنم؟تشکر فراوانشما باید Firmware دستگاهتون رو آپدیت کنید.
یعنی بازیتون اورجیناله ؟ :confused:میشه کمک کنی چه جوری باید آپدیت کنم.چون من در ایران زندگی نمی کنم.آیا این امکان وجود داره که خودم آپدیت کنم؟تشکر فراوان

نه اوریجینال نیست از ایران برام فرستادند.ایکس باکسم هم کپی خوره ولی نمی دونم فریمورم چنده و چه جوری میشه فهمید یا آپدیت کرد.یعنی بازیتون اورجیناله ؟ :confused:
اگر اورجیناله که مشکل از بازی ...![]()
توجه کردین اصلا آبجکت ها بعضیاشون چقدر اهدافشونن مسخره بود! یه تانک پیدا کن منو از اینجا ببر بیرون!این یارو خودش 50 تا تانک رو حریفه اون موقع می گه فقط با تانک میشه از اینجا فرار کنیم! lolخدا وکیل یه ذره روی بخش هنری گرافیک کار می کردن این بازی پتانسیل تبدیل شدن به Franchise های بزرگ(GEARS و GOW)رو داره...
هرچند که همین الآنم فروشش کاملاً طبق برنامه های Activision بود و اگه اتفاق خاصی نیفته نهایتاً بین 2 تا 4 ماه آینده 1 میلیون رو رد میکنه...
خلاصه توی این چندماه اخیر این بازی بیشتر از بقیه بهم حال داد که دلیل اصلیش هم مال داستان پردازی قوی بود...