Prototype : Xbox360 Thread

خوب شما تموم side quest ها رو میری. من که فعلا حالشو ندارم.:biggrin1:
راستی بازی تموم شه میشه بازم side quest هاشو رفت؟
بعد یه چیز دیگه. احساس نمیکنید بازی یه مقدار سخته؟:biggrin1: مخصوصا این آخراش.
البته من فقط برای Upgrade کردن Side Quest ها رو میرم:biggrin1:ولی بازم میرم دیگه...
آره هروقت که یه ماموریت جدید میگیرم 1000 تا سلام و صلوات میفرستم که رد شم برم بعدی...

دیگه دارم نابود میشم!!
خوابو خوراکم با این بازی نابود شده!!
خیلی حال میکنم باهاش...
راستش من به Redfaction بیشتر از این بازی اعتقاد داشتم ولی بعد از بازی کردن دوتا نتیجه ی عکس گرفتم،با اینکه ذاتاً عاشق بازی های Shooter هستم ولی به نظرم این بازی خیلی بهتر از Redfactionه...

بازم سلام:biggrin1:
چندتا Upgrade دیگه باز کردم فکر کنم دیگه اینارو که بگیرم Alex قدرتش تکمیل میشه یعنی دیگه Upgrade ها تموم میشن...
این جدیدا که باز شده قیمتشون اکثراً بین 700.000 تا 1.000.000ه هنوز یکی رو هم نگرفتم ولی تقریباً پولم نزدیک به 800.000 شده...

بازی تموم شد چه مسخره هم تموم شد:sick:واقعا هیچ جایی حس نکردم خیلی سخته (رو نرمال میرفتم)به جز Boss آخر بقیه بیشتر از این که سخت باشن طول می کشیدن!حالا ه خاطره هم بگم من این باس آخر رو حدود 30 ثانیه مونده بود از وقتم نا امید بودم 20% هم مونده بود بمیره رفتم چند تا اتک دادم به طرز عجیبی زیاد از Health اش کم کرد بعد Stun شد (این جا 18-17 ثانیه مونده بود) وقتی Stun هم تموم شد 10-9 ثانیه مونده بود قلبم داشت از جا در میومد و از آخر...بدون اغراق میگم تو هیچ بازی دیگه ای هم این طور نشده بود دقیقا وقتی گفت یک ثانیه مونده و میخواست دمو رو نشون بده اتک من بهش خورد و من هم خوشحال شدم:biggrin1:ولی بازی قشنگی بود اما داستانش و دمو هاش در سطح باقالی:laughing:

PS2 ؟:eek:
اون تخریب پذیری رو اصلا PS2 میتونه پردازش کنه؟!
گرافیک بازی هم نسبت به وسعتش قابل قبول بود.
آره خدا وکیل!!
مخصوصاً گرافیک و کارگردانی هنری بازی(نور پردازی و زوایای دوربین)خیلی بهم حال داد...
پرس شدن ماشین های زیر تانک هم جالب بود:biggrin1:
کلاً بعضی از تصاویر Slow Motion (فقط بعضی هاشون!)جالب بودن...

واقعاً ذله شدم!!
این آخراش دیگه داره شورشو از سختی در میاره...
ولی Alex خیلی گراز شده...
میگم،وقتی تمام Memory Web ها رو پر کنی اتفاق خاصی میفته؟یا یه چیز دیگه اینکه اصلاً Hive ها قابل نابود کردن هستند یا هرچی خرابشون کنی باز درست میشن نه؟
فکر کنم از اول بازی تا حالا 200 تاشو خراب کرده باشم:biggrin1:

میگم،وقتی تمام Memory Web ها رو پر کنی اتفاق خاصی میفته
20 تا Gamerscore میده.:biggrin1:
تیکه های داستانیش هم برات روشن میکنه دیگه که چیز خاصی هم نداشت.:-"
========================
خداییش خیلی سخت اچیومنت میده بازی. بازی رو یه بار تموم کردم 225 تا داد!
یکی از اچیومنتهاش اینه که بازی رو بدون مردن تموم کنی.:eek: اونم همش 60 تا !
باس آخرش هم به نظر من زیاد سخت نبود. من بار دوم رد کردم. اون باسی که :
از زمین اومد بیرون خیلی اعصاب خورد کن بود چون همش هانتر و جک و جونور ریخته بود دورش.
ولی در کل بازیه خوبی بود.

20 تا Gamerscore میده.:biggrin1:
سلام:biggrin1:
البته من کلاً مراحل رو بخاطر اچیومنت نمیرم ولی خوب 20 تا هم 20 تاست دیگه:biggrin1:
الآن 28 تا از 31 ماموریت رو رد کردم،آخرین ماموریت همون بود که با تانک یه ماشینو اسکرت میکنی تا برسه به یه موحطه...
بعد هم که Elizabeth Greene رو تو قالب یه هیولا نابود میکنی...فکر کردم ماموریت آخره بعد رفتم نگاه کردم دیدم 4 تا دیگه مونده:biggrin1:
میگم،اون دوست دختر سابقشو توی آسانسور نفله:biggrin1: کرد؟آخه کل Scientist ها رو Consume کردم بعد جاشو نشونم داد(اسمش Karen Parker بود اگه اشتباه نکنم)بعد رفتم تو دفترش Alex تبدیل شد به یکی از فرماندهان Black Watch بعدشم گولش زد و با هم رفتن توی آسانسور و بعد...
یعنی مرد؟

باس مرحله اخر رو باید چه طور بکشی همون که از زمین در میاد

اون باس مرحله آخر نیست ولی آخرای بازی ...
شما باید با تانک (با تانک راحت تره )بزنیش تا خط های زیر جونش تموم شه بعد بازم بهتر با تانک اون قسمتی که بعد از تموم شدن خط ها میاد بیرون رو بزنی تا جونش کم بشه ... چند بار که اینکارو بکنی میمیره ... ;)

سلام دوستان
من پروتوتایپم اجرا نمیشه و موقعی که دیسک رو توی دستگاه می گذارم فقط یک لوگوی ایکس باکس نشون می ده که انگار فیلمه و میشه جلو عقبش کرد.لطفا کمکم کمید و بگید چی کار کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or