واقعا لذت بخش ه آچیومنت های این بازی همه آچیومنتاش آفلاینه
من 810 تا رفتم
می خوام 1000 تایش کنم کسی هست کمکم کنه؟
سلام
من نگاه کردم دیدم واسه انتخاب شخصیت مرسر تو بازی باید 5 تا events رو کامل کنی . میخواستم بدونم این events ها چی هستن چجوری باید انجامشون داد ؟
سلام.
Eventها برای بخش آنلاین بازی هست. اگه بازی رو اصل خریده باشی یا کد آنلاینشو داشته باشی میتونی با وارد کردن کد یه سری Challenge ها و کارهایی رو انجام بدی که Skin ـه الکس مرسر باز میشه.
بدون کد امکان دسترسی به این Eventها و Skin ـه مرسر وجود نداره. متاسفانه هیچ گونه Trial ی هم نداره که بتونی مدت کمی بدون کد بازی کنی.
نمیشه سیو یه نفر ور پیدا کنیم که این event هارو رفته باشه و از اون استفاده کنیم ؟
خیر. جدا از اینکه کلا شک دارم بشه از سیو یه نفر دیگه تو بازیا استفاده کرد، فکر میکنم این آیتم برای Profile باز میشه نه چیزی که بشه با سیو ذخیره ش کرد. یعنی یه نفر باید با پروفایلش تو لایو این Event ها رو بازی کرده باشه تا براش آنلاک بشه.
بالاخره بازی رو تمم کردم با 745 اچیومنت . فقط تو 3 تا اچیومنت مشکل دارم : 1 - 20 ثانیه روی هوا بمون ..... نمی دونم اصلا باید چی کار کرد2 - نیم مایل صرف دویدن روی دیوار ، پریدن و شیرجه زدن بکن 3 - 10 نفر یا بیشتر رو با black hole بکش . من نمی دونم black hole چیه .... اگه میشه راهنماییم کنید .
black hole دومین قدرتیه که برات باز میشه همون که اجسام رو به طرف دشمن میکشهباید با black hole 10 نفر رو بکشی
خب منم بازی تمام کردم عالی بود یعنی حرف نداشت .اچیومنتاشم کامل کردم اچیومنتایه خوبی بود از بازی لذت بردم.خب فقط 3 تا اچیومنت مونده . یکیش که بازی روی درجه هارد ..... یکیش این که هلر رو فول آپگرید کنید و اون حمله black hole .
من هر کاری می کنم نمیشه .....
راجع به فول آپگرید کردن هلر هم بپرسم که چجوری فول اپگریدش کنم .. همه ی جعبه سیاه ها و تیم ها و ... رو پیدا کردم ولی راهی برای EP گرفتن دیگه ندارم . کسی راهی مداره ؟
من در اواخر بازی به مشکل برخوردم
زمانی که یک در فلزی و بسیار مقاوم روبروی شما قرار می گیرد به شما میگه باید این در رو از بین ببرید ولی من با سلاح،تانک و هلی کوپتر امتحان کردم و نشد(red zone)
اگر شما این قسمت رو به پایان رسوندید لطفا راهنمایی کنید