Prototype 2 | Xbox 360

واقعا لذت بخش ه آچیومنت های این بازی همه آچیومنتاش آفلاینه
من 810 تا رفتم
می خوام 1000 تایش کنم کسی هست کمکم کنه؟

کاری نداره داداش. مثه هلو 1000تایی میشه. هر کدوم رو که نگرفتی و مشکل داری بگو تا راهنماییت کنم.

سلام
من نگاه کردم دیدم واسه انتخاب شخصیت مرسر تو بازی باید 5 تا events رو کامل کنی . میخواستم بدونم این events ها چی هستن چجوری باید انجامشون داد ؟

سلام
من نگاه کردم دیدم واسه انتخاب شخصیت مرسر تو بازی باید 5 تا events رو کامل کنی . میخواستم بدونم این events ها چی هستن چجوری باید انجامشون داد ؟

سلام.
Eventها برای بخش آنلاین بازی هست. اگه بازی رو اصل خریده باشی یا کد آنلاینشو داشته باشی میتونی با وارد کردن کد یه سری Challenge ها و کارهایی رو انجام بدی که Skin ـه الکس مرسر باز میشه.
بدون کد امکان دسترسی به این Eventها و Skin ـه مرسر وجود نداره. متاسفانه هیچ گونه Trial ی هم نداره که بتونی مدت کمی بدون کد بازی کنی.

سلام.
Eventها برای بخش آنلاین بازی هست. اگه بازی رو اصل خریده باشی یا کد آنلاینشو داشته باشی میتونی با وارد کردن کد یه سری Challenge ها و کارهایی رو انجام بدی که Skin ـه الکس مرسر باز میشه.
بدون کد امکان دسترسی به این Eventها و Skin ـه مرسر وجود نداره. متاسفانه هیچ گونه Trial ی هم نداره که بتونی مدت کمی بدون کد بازی کنی.

نمیشه سیو یه نفر ور پیدا کنیم که این event هارو رفته باشه و از اون استفاده کنیم ؟

نمیشه سیو یه نفر ور پیدا کنیم که این event هارو رفته باشه و از اون استفاده کنیم ؟

خیر. جدا از اینکه کلا شک دارم بشه از سیو یه نفر دیگه تو بازیا استفاده کرد، فکر میکنم این آیتم برای Profile باز میشه نه چیزی که بشه با سیو ذخیره ش کرد. یعنی یه نفر باید با پروفایلش تو لایو این Event ها رو بازی کرده باشه تا براش آنلاک بشه.

خیر. جدا از اینکه کلا شک دارم بشه از سیو یه نفر دیگه تو بازیا استفاده کرد، فکر میکنم این آیتم برای Profile باز میشه نه چیزی که بشه با سیو ذخیره ش کرد. یعنی یه نفر باید با پروفایلش تو لایو این Event ها رو بازی کرده باشه تا براش آنلاک بشه.

با برنامه horizon میشه جفت این کارا رو انجام داد
یعنی میشه از سیو و پروفایل یه نفر دیگه تو کنسول خودت استفاده کنی .

بالاخره بازی رو تمم کردم با 745 اچیومنت . فقط تو 3 تا اچیومنت مشکل دارم :
1 - 20 ثانیه روی هوا بمون ..... نمی دونم اصلا باید چی کار کرد
2 - نیم مایل صرف دویدن روی دیوار ، پریدن و شیرجه زدن بکن
3 - 10 نفر یا بیشتر رو با black hole بکش . من نمی دونم black hole چیه ....
اگه میشه راهنماییم کنید .

بالاخره بازی رو تمم کردم با 745 اچیومنت . فقط تو 3 تا اچیومنت مشکل دارم : 1 - 20 ثانیه روی هوا بمون ..... نمی دونم اصلا باید چی کار کرد2 - نیم مایل صرف دویدن روی دیوار ، پریدن و شیرجه زدن بکن 3 - 10 نفر یا بیشتر رو با black hole بکش . من نمی دونم black hole چیه .... اگه میشه راهنماییم کنید .

26ثانیه رو هوا! برای این آچیومت باید Movement حداقل3 تا آپدیت باشه تا بتونی تو هوا 3 بار Air dash کنیباید بری روی بالاترین ساختمون شهر تو Red Zone تقریبا میشه شرق نقشه . مشخصه اونجا

این آچیومنتم کاری نداره! فقط باید رو دیوار شاخمون ها راه بری گلیچ کنی و air dash یه مقدار طول میکشه تا باز شه اسونه

black hole دومین قدرتیه که برات باز میشه همون که اجسام رو به طرف دشمن میکشهباید با black hole 10 نفر رو بکشی

آخرین ویرایش:
شزاهثرثئثدف

خب فقط 3 تا اچیومنت مونده . یکیش که بازی روی درجه هارد ..... یکیش این که هلر رو فول آپگرید کنید و اون حمله black hole .

black hole دومین قدرتیه که برات باز میشه همون که اجسام رو به طرف دشمن میکشهباید با black hole 10 نفر رو بکشی

من هر کاری می کنم نمیشه .....
راجع به فول آپگرید کردن هلر هم بپرسم که چجوری فول اپگریدش کنم .. همه ی جعبه سیاه ها و تیم ها و ... رو پیدا کردم ولی راهی برای EP گرفتن دیگه ندارم . کسی راهی مداره ؟

خب فقط 3 تا اچیومنت مونده . یکیش که بازی روی درجه هارد ..... یکیش این که هلر رو فول آپگرید کنید و اون حمله black hole .

من هر کاری می کنم نمیشه .....
راجع به فول آپگرید کردن هلر هم بپرسم که چجوری فول اپگریدش کنم .. همه ی جعبه سیاه ها و تیم ها و ... رو پیدا کردم ولی راهی برای EP گرفتن دیگه ندارم . کسی راهی مداره ؟
خب منم بازی تمام کردم عالی بود یعنی حرف نداشت .اچیومنتاشم کامل کردم اچیومنتایه خوبی بود از بازی لذت بردم.
ببین دوسته عزیز برایه black hole دو تا کار میتونی بکنی یا در نقشه yellow به سمته جنوبه شرقیش بری جاییه که تو منطقه تعداد ادما زیاده بعد بشمارشون تعدادشون به 10 تا برسه بعد با اون قدرته دومی که بهت میده دکمه مورده نظری که قدرتت روش هست نگه دار تا 10 نفر اینجوری بکشی یا میتونی بری به نقشه redو بعد قسمتی که زامبی زیاد داره برو اونجا و واسطا که دورت اهاته کنند بعد تعدادشون به 10 تا یا بیشتر رسید وسطشون همون کار تکرار کنه کاری نداره.
برایه کامل کردن اپگرید heller اگر بازه اول تمامه مراحل بری مراحله جانبیم بری اون بلک باکسارم و .... جمع کنی نحایتش تا 19 لول اپگرید میشه برایه منکه اینجوری شد.کاری که میتونی انجام بدی از بازی quit کنی و رویه گزینه new game + درجه سختی انتخاب کن از اونجا که میگی هاردشم نگرفتی درجه هارد انتخاب کن از اول با تمام اپگریدات میاد ادامه میدی تا نصفه بازی ها بری اچیومنته تمام اپگریدار میگیری و تا اخرش بری اچیومنت هارد میگیریو بازی 1000 میکنی.
موفق باشی

آخرین ویرایش:
من در اواخر بازی به مشکل برخوردم
زمانی که یک در فلزی و بسیار مقاوم روبروی شما قرار می گیرد به شما میگه باید این در رو از بین ببرید ولی من با سلاح،تانک و هلی کوپتر امتحان کردم و نشد(red zone)
اگر شما این قسمت رو به پایان رسوندید لطفا راهنمایی کنید

من در اواخر بازی به مشکل برخوردم
زمانی که یک در فلزی و بسیار مقاوم روبروی شما قرار می گیرد به شما میگه باید این در رو از بین ببرید ولی من با سلاح،تانک و هلی کوپتر امتحان کردم و نشد(red zone)
اگر شما این قسمت رو به پایان رسوندید لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز باید دکمه lb بگیری و یکی از سلاحات مشت انتخاب کنی و با مشت به در بزنی که یه دمو نشون میده میگه باید هیولا ظاهر کنی بهشون دستور بدی تا به در حمله کنن و در بشکنند

بچه ها یه سوال من همو اوایل بد جور گیر کردم اونجا که میگه باید با استفاده از LS باید یه یارویی به اسم دکتر نمیدونم چیو پیدا کنی جریان چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or