Multi Platform Project Motor Racing

سازنده
Straight 4
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Unknown
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
بازگشت نسخه جدید اولین ریسینگ شبیه ساز ساخته شده در دنیا یعنی GTR با پسوند Revival توسط تمامی عوامل قبلی در استودیوی تازه تاسیس straight 4 شامل اعضای slightly mad studios و simbin uk با مدیریت Ian Bell

F4C-nGiXcAApuHj.jpg

Game Name: Project motor racing
Genre: Racing Simulator
Platforms: PS5, Xbox series X|S, PC
Release Date: 2025
Studio: Straight 4
Publisher: Unknown
Engine: Unreal Engine 5​

پس از خریداری شدن SMS توسط codemasters و پس از آن خریداری شدن Codemasters توسط EA، سری Project CARS هنگام ساخت pCARS 4 برای همیشه منحل شد و پشت بند آن یان بل و تیمش باری دیگر از EA شدند و با استودیوی simbin uk که پروژه کنسل شده GTR3 را داشت ادغام شدند و استودیوی Straight 4 را تشکیل دادند. همچنین این استودیو همکاری خودش را با Reiza طبق سابق ادامه خواهد داد
  • بازی ادامه مستقیم GTR 2 خواهد بود.
  • تمامی پیست ها و ماشین ها از GTR2 بازخواهند گشت.
  • طبق گفته بل بازی شامل تنوع زیاد کلاس های مختلف و پیست های زیاد خواهد بود.
  • ادامه همکاری با Reiza
  • شامل چرخه کامل شب و روز و آب و هوای پویا
  • وجود گزارش در replay و ارتباط رادیویی با مهندس مسابقه ای به وسیله AI (مشابه چیزی که تو PC با Crewchief داریم ولی اینبار رو کنسول هم پیاده سازی شده)
  • بازی در مرحله Pre Alpha هستش.

با منتشر شدن اطلاعات بیشتر و معرفی رسمی بازی به روز رسانی خواهد شد​

آخرین ویرایش:
Renne sport بهتره ؟
نه اون هم اصلا.
Rennsport یک عدد اسکلت ریسینگ بیشتر نیست.

اما اگه برای ریس آنلاین میخوای روی جفتش میتونی حساب باز کنی.
ولی هروقت محتوای کافی گرفتن و فیکس شدن.

با این قیمتها هیچکدوم نمیصرفن.

منم ملاخورش کردم
اول GTE ها و GT3 ها رو تست کردم
فیزیک و هندلینگ بازی افتضاح.
دوم نمیدونم این مشکل کرکه یا باگ بازیه چرا نمیتونم low force boost رو بالا ببرم؟ میبرمش بالا خودش دوباره میاد رو 0.
بعد این واکنش های مسخره ماشین چیه؟ چرا ماشین تو داون شیفت ها دوست داره پاور اسلاید بزنه؟
یبار همینجوری فرمون خودش سریع ۳۰۰ درجه چرخید. دیوث میخوای دست پلیر رو بشکونی؟ :D
و مهم تر از همه
این یوتیوبرهای دلقک و احمق این همه میرفتن گیمزکام و اکسپو و کوفت و زهر بازی میکردن بعد میومدن عین بز فقط تعریف و تبلیغ میکردن چی بازی میکردن؟ تازه اون موقع وضع بازی بدتره. اون موقع بهترین فیزیک بود الان که لانچ‌ شده همه مردم بهش دسترسی دارن یادتون افتاده بازی پر از ایراده؟
ما که میدونیم اینا جیره خور هستن ولی نمیتونیم ثابت کنیم

Suspicious Dexter Morgan GIF

ولی گرافیک بازی خیلی خوبه
من یادمه این ایان بل زمان پراجکت کارز ۲ اصلا استودیو نمیرفت نمیدونست اونجا چه خبره چی دارن میسازن.
تیم با استعدادی داره هرچی اتیش هست از گور خودش بلند میشه :D
AI بازی هم فاجعه است

دو تا نکته خیلی خوب مثبت دیدم تو بازی ، یکی ـش دوربین Cockpit هست که واقعا اون حس G-Force رو هم تو پیچ و هم توی Down Shift به آدم القا می کنه ، منو یاد Camera ـی FM7 انداخت که همین حالت بود 8->8->8-> ، دوم این که واقعا سرد بودن Tire ها رو میشه حس کرد و بعد از گرم شدنشون Grip منطقی ـی به خودشون می گیرن

• Like
Reactions: m.d.makan
منم ملاخورش کردم
اول GTE ها و GT3 ها رو تست کردم
فیزیک و هندلینگ بازی افتضاح.
دوم نمیدونم این مشکل کرکه یا باگ بازیه چرا نمیتونم low force boost رو بالا ببرم؟ میبرمش بالا خودش دوباره میاد رو 0.
بعد این واکنش های مسخره ماشین چیه؟ چرا ماشین تو داون شیفت ها دوست داره پاور اسلاید بزنه؟
یبار همینجوری فرمون خودش سریع ۳۰۰ درجه چرخید. دیوث میخوای دست پلیر رو بشکونی؟ :D
و مهم تر از همه
این یوتیوبرهای دلقک و احمق این همه میرفتن گیمزکام و اکسپو و کوفت و زهر بازی میکردن بعد میومدن عین بز فقط تعریف و تبلیغ میکردن چی بازی میکردن؟ تازه اون موقع وضع بازی بدتره. اون موقع بهترین فیزیک بود الان که لانچ‌ شده همه مردم بهش دسترسی دارن یادتون افتاده بازی پر از ایراده؟
ما که میدونیم اینا جیره خور هستن ولی نمیتونیم ثابت کنیم

Suspicious Dexter Morgan GIF

ولی گرافیک بازی خیلی خوبه
من یادمه این ایان بل زمان پراجکت کارز ۲ اصلا استودیو نمیرفت نمیدونست اونجا چه خبره چی دارن میسازن.
تیم با استعدادی داره هرچی اتیش هست از گور خودش بلند میشه :D
AI بازی هم فاجعه است
دقیقا مشکل من با GT3ها همینه.
موقع دنده کم کردن ماشین میخواد بکشتت.
چرا آخه؟

این ماشینها رانندگی ساده باهاشون آسونترین کار ممکنه چون اینها رو برای پیرمردها و نوبهای پولدار میسازن که فرصت مسابقه دادن رو داشته باشن.
ولی خب راننده حرفه ای حتما درش تایمهای بهتری میزنه.
ولی دیگه اینطور نیست که موقع یه داون شیفت بخوای آپولو هوا کنی و یه اسب سرکش رو رام کنی.
عجیبه واقعا.
دو تا نکته خیلی خوب مثبت دیدم تو بازی ، یکی ـش دوربین Cockpit هست که واقعا اون حس G-Force رو هم تو پیچ و هم توی Down Shift به آدم القا می کنه ، منو یاد Camera ـی FM7 انداخت که همین حالت بود 8->8->8-> ، دوم این که واقعا سرد بودن Tire ها رو میشه حس کرد و بعد از گرم شدنشون Grip منطقی ـی به خودشون می گیرن
آره اما این ثبات نداره.
تو GT3 ها و هایپرکارها این خیلی خیلی اگزجرست.
برای اینکه درست پیاده شدن این رو ببینی LMU رو تست کن ، اونجا این مورد عالی کار شده.

الان داشتم به اون علی میگفتم.
بعضی از ماشینهاش انصافا خوبن مثل پورشه کاپها و MX5 مثلا اما بعضی ها رو حس میکنم دقایق آخری از NFS Shift ورداشتن انداختن تو بازی.
خلاصه همون استودیوست:D
بازی ملغمه ای از خوبیها و بدیهاست.

• Like
Reactions: A-L-I and Eazy-E
الان رفتم GT های قدیمی رو تست کردم
دوج وایپر و استون مارتین
wtf؟
چرا اینقدر خوبه؟ :D
کنترل کردنشون شبیه AMS2ـه
FFB هم انگار یک نسخه ضعیف تر شده از ریس رومه. خیلی پر جزئیاته ولی سنگینیش کمه. از این لحاظ AMS2 بهتره.
گرافیکش هم حقیقتا پشمام :D
تو عمرم ریسینگ به این جزئیات ندیدم!
جای لاستیک های ماشین رو چمن و گراول، خرده تایرها که از ماشین جدا میشن. اتیش اگزوزها. ناموسا پشمام. گرن توریسمو جلوش لنگ میندازه.
انقدر گیر ندیدن بهش چرا رنگ بندی اونجوریه فلان. سخت افزار کنسول باید این فیزیک هم پردازش کنه ها. همینجوریش از این لحاظ واقعا شاهکاره
پرفورمنسش هم من رو کوالیتی مد، DLSS کوالیتی و فریمجن بازی میکنم خیلی خوب فریم میده استاتر و لگ هم ندارم.
اقا بازی بیسش خیلی قویه. این مردک ایان بل ریده بهش. اول از همه این انصراف بده. دوم ۶ ماه الی یک سال به استودیو وقت بدن شاهکار تحویل میدن.

تو عمرم ریسینگ به این جزئیات ندیدم!
جای لاستیک های ماشین رو چمن و گراول، خرده تایرها که از ماشین جدا میشن.
انجین فارمینگ سیمولاتور رو غریبه فرض کردی؟ :D
ezgif-1f798fb452240d26.gif
پرفورمنسش هم من رو کوالیتی مد، DLSS کوالیتی و فریمجن بازی میکنم خیلی خوب فریم میده استاتر و لگ هم ندارم.
اقا بازی بیسش خیلی قویه. این مردک ایان بل ریده بهش. اول از همه این انصراف بده. دوم ۶ ماه الی یک سال به استودیو وقت بدن شاهکار تحویل میدن.
ایان بل یه بازاری کاربلده.
خب هرکس دیگه ای هم بود باید اینطور تبلیغ و هایپ میکرد ، داره کارش رو میکنه.
البته خیلی وقتها زیاده روی هم میکنه تا حدی که میره بغل دست پیتر مولینیو و دروغها و بزرگنماییهای شاخ داری که برای Fable و... میبافت.
ولی کاملا مشخصه که بازی میتونست یه بازی باشخصیتی باشه و دچار آفت این چندسال اخیر صنعت شده که همون ناقص منتشر کردن بازیها و توسعه بعد از انتشاره.
این حتما تصمیم بالادستی بوده و فقط به ایان بل برنمیگرده که بخواد بزاره بره.
بزرگنمایی میکنه ولی تا حالا هرچی بازی منتشر کرده همشون دقیقا خدمت به سبک ریسینگ بوده.
از GTRها بگیر تا NFS SHiftها و همینطور PCarsها
جز موردی مثل Fast and furious که بازی لایسنسی اکشن محور بود و کاملا متضاد با فرهنگ استودیوی اونها یا Pcars 3 که EA کاملا مقصر اصلی بود.

اما انصافا این رو ببین.
مقایسه بین PMR و PCars 2 (بازی 8 سال پیش)

درسته کلا میگیم بازیهای ریسینگ از نسل 8 به این سمت خیلی پیشرفت گرافیکی نداشتن(نسبت به سبکهای دیگه) ولی خب این دوتا خیلی دیگه تفاوتشون باشه ماکزیمم 5-4 ماه.
تازه حتما تو مواردی دانگرید هم داره.
حلا درسته که یک عده که تا دیروز نمیدونستن ریسینگ شبیه ساز چیه ، ایان بل کیه و... اومدن تو یوتوب و... دارن داد و فریاد میکنن که ویو بگیرن.
واقعا من ویدئو میاد تو اکسپلورم که طرف فقط ریسینگ آرکید میدونه چیه ، هیچ ایده ای بابت شبیه ساز نداره و این رو هم خودش اذعان میکنه ولی اومده نقد PMR انجام میده ، به ایان بل گیر میده و...:o
ولی در آخر اعتراض ها همچین بی راه هم نیست.
خلاصه با یه بازی با قیمت کامل 70-60 تا 90یا 100 دلاری با سیزن پس طرفیم که کاملا حس یه بازی آلفا/ارلی اکسس رو میده.

آخرین ویرایش:
اما انصافا این رو ببین.
مقایسه بین PMR و PCars 2 (بازی 8 سال پیش)
نه.
۱- چیزی که ما تو مانیتور خودمون میبینیم زمین تا اسمون با یوتیوب فرق چون یوتیوب کمپرس میکنه.
۲- ما که نمیدونم این بابا با چه تنظیماتی داره بازی میکنه. DLAA زمین تا اسمون با TAA فرقشه که خب این از بولشت بودن TAAـه. رو دیفالت AA بازی خاموشه.
من که AA رو خاموش کردم دارم از اپ اسکلیر استفاده میکنم میگم گرافیک بازی هیچ تغییری نیاز نداره. کیفیت تصویر شاید اندازه AMS2 و pcars و GT خوب نباشه ولی تکسچرها و مدلینگ ۱۰ هیچ اونا رو میزنه.
اگه یک نکته مثبت داشته باشه بازی میگم گرافیکشه
ولی صداگذاری اره پراجکت کارز بهتره.
پرفورمنس بازی هم خوب نیست. حتما اپ اسکیل و فریم جن لازمه تا روون شه

اینم باید مثل سایبرپانک از استور بردارن دوباره لانچ کنن
اول از همه فیزیک ماشین های مدرن رو درست کنن
دوم سیستم پنالتی و AI. اصلا بذارن پنالتی رو خاموش کنیم چه نیازیه وقتی فقط ما پنالتی میگیریم AI نمیگیره. تو فورزا AI پنالتی میگیره
بعدم پرفورمنس رو درست کنن و بعدش برن سراغ اضافه کردن فیوچرهایی که بازی نداره مثل رولینگ استارت و تست ماشین و …

—————
ماکان کوروت GTE رو یک امتحان بکن از بقیه ادمیزادی تره. :D
هی ماشین خودش به چپ و راست متمایل نمیشه
ولی هنوز اون مشکل داون شیفت و تند تند چپ و راست شدن فرمون تو مستقمی ها رو داره. همون مشکلی که تو پراجکت کارز هم بود. لامصب پدر دست ادم رو در میاره

اها AI GTE هم سالمه.
تو استارت سریع نیستن اینجا

و اینکه چرا انیمیشن های راننده ۲ فریمه؟
چرا بازی رادار نداره؟
NSX GT3 خوبه :D
بازی انقدر مشکل داره هرچی لیست میکنم تموم نمیشه :))
چرا حساسیت پدال ها انقدر پایینه؟
گاز رو ۸۰ درصد پر میکنی ماشین حرکت میکنه ولی دور موتور بالا نمیره.
این چی بود ریلیز کردن؟ این همه سال داشتن چیکار میکردن؟ :))

منم دیروز چند ساعت بازی کردم. هر ماشین انگار دنیای خودش رو داره. :D
یک سری از ماشین ها رو میشه راحت باهاشون رانندگی کرد. یک سری رو انگار رو یخ داری باهاشون رانندگی می‌کنی. کلا حساب و کتاب نداره از این بابت.
بعد هوش مصنوعی رو قبل از عرضه میگفتن بهترین هوش مصنوعی که تا الان دیدید. حالا دیروز تو توییتر گفتن که هوش مصنوعی رو دوباره می‌خوان آموزش بدن و این کار هم یکم زمان می‌بره.
اصلا هوش مصنوعی این بازی هم مثل همون هندلینگ. یک جایی نابودت میکنن. یک جایی میبینم یک دفعه ۱۰ ثانیه فاصله دارن با من.

کلا این ایان بل باید از صنعت بازی سازی خداحافظی کنه. یک مشت دروغ و خالی بندی رو همیشه جمع و جور می‌کنه. یک زمانی که میخواست کنسول بازی هم بسازه.

این چی بود ریلیز کردن؟ این همه سال داشتن چیکار میکردن؟ :))
هرچی بیشتر بازی میکنی باز هم بخشهای بیشتری رو پیدا میکنی که این حس رو بهت میده.
من چندماه پیش یه جایی نوشتم که به نظرم این پروژه رو خیلی زود معرفی کردن و میخوان منتشرش کنن.
اینکه بهش نمیاد بازی کامل باشه و بوی توسعه بعد از انتشار میده.
کلا مصاحبه ها و ایونت ها رو که دنبال میکردم کاملا این حس بهم میداد.

اما نکته مثبتی که درش میشه دید اینکه بازی که نهایتا بخشهای زیادیش فیکس میشه ولی من امیدوارم همین انجین رو تا خرخره توسعه بدن و برایی نسخه بعدی آمادش کنن.
به نظرم از لحاظ فنی بیس خیلی خفنی رو دارن که بتونن یه ریسینگ درست و حسابی ازش بکشن بیرون.
=========
=========
من چیزی که بعد از بیشتر بازی کردن رفته تو مخم این جریمه زمانیه که وقتی از پیست میری بیرون و چند ثانیه جریمت میکنه!
این چه سیستم جریمه عهد بوقیه؟
مگه داریم همچین چیزی؟

خب از پیست رفتی بیرون خودت زمان از دست دادی ، دیگه چرا چند ثانیه جریمه بشی؟

ریسینگهای مدرن وقتی میری بیرون از پیست خودش محاسبه میکنه که اگه زمان به دست آوردی بهت اخطار میده که تا چندبار بسته به قوانین اون مسابقات میتونی این کار رو انجام بدی و بعدش باید بری به پیت ، یا اصلا DQ بشی.
یا باید جایگاهت رو پس بدی و... (ACC/ LMU این موارد رو دارن)

اگه زمان از دست دادی که خب خودت جریمه شدی ، دیگه نیاز نیست بازی تو رو جریمه کنه.
مثل دنیای واقعی که همینطوره.

نمیدونم فکر کدوم فسیلی بوده که همچین چیزی رو به بازی اضافه کنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and Eazy-E
یک زمانی که میخواست کنسول بازی هم بسازه.
اینو اصلا یادم رفته بود =)) یادش بخیر عالی بود.

اما نکته مثبتی که درش میشه دید اینکه بازی که نهایتا بخشهای زیادیش فیکس میشه ولی من امیدوارم همین انجین رو تا خرخره توسعه بدن و برایی نسخه بعدی آمادش کنن.
به نظرم از لحاظ فنی بیس خیلی خفنی رو دارن که بتونن یه ریسینگ درست و حسابی ازش بکشن بیرون.
اگه اینکار رو بکنن…
ماکان اینا که استودیو ثروتمند نیستن مثل سی‌دی پراجکت بخوان بعد لانچ این همه مشکل رو فیکس کنن. همه اونا کلی هزینه و نیروی انسانی میخواد. الان با لانچ خیلی خیلی خیلی ضعیفشون ۶ تا خیلی (:D) ضرر دادن. چجوری میخوان این هزینه ها رو جبران کنن؟
شاید اصلا چند وقت دیگه استودیوشون از هم بپاشه

• Smile
Reactions: m.a.t and Bahram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or