Multi Platform Project Motor Racing

سازنده
Straight 4
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Unknown
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
بازگشت نسخه جدید اولین ریسینگ شبیه ساز ساخته شده در دنیا یعنی GTR با پسوند Revival توسط تمامی عوامل قبلی در استودیوی تازه تاسیس straight 4 شامل اعضای slightly mad studios و simbin uk با مدیریت Ian Bell

F4C-nGiXcAApuHj.jpg

Game Name: Project motor racing
Genre: Racing Simulator
Platforms: PS5, Xbox series X|S, PC
Release Date: 2025
Studio: Straight 4
Publisher: Unknown
Engine: Unreal Engine 5​

پس از خریداری شدن SMS توسط codemasters و پس از آن خریداری شدن Codemasters توسط EA، سری Project CARS هنگام ساخت pCARS 4 برای همیشه منحل شد و پشت بند آن یان بل و تیمش باری دیگر از EA شدند و با استودیوی simbin uk که پروژه کنسل شده GTR3 را داشت ادغام شدند و استودیوی Straight 4 را تشکیل دادند. همچنین این استودیو همکاری خودش را با Reiza طبق سابق ادامه خواهد داد
  • بازی ادامه مستقیم GTR 2 خواهد بود.
  • تمامی پیست ها و ماشین ها از GTR2 بازخواهند گشت.
  • طبق گفته بل بازی شامل تنوع زیاد کلاس های مختلف و پیست های زیاد خواهد بود.
  • ادامه همکاری با Reiza
  • شامل چرخه کامل شب و روز و آب و هوای پویا
  • وجود گزارش در replay و ارتباط رادیویی با مهندس مسابقه ای به وسیله AI (مشابه چیزی که تو PC با Crewchief داریم ولی اینبار رو کنسول هم پیاده سازی شده)
  • بازی در مرحله Pre Alpha هستش.

با منتشر شدن اطلاعات بیشتر و معرفی رسمی بازی به روز رسانی خواهد شد​

آخرین ویرایش:
کلا فکر میکنم از اوناست که یک سری ماشین هارو راحت بتونی با دسته بازی کنی و یک سری غیر قابل بازی باشن.
خب با فرمون هم همینه واسه همین میگم مشکل از ماشینه نه هندلینگ بازی
pcars2 با دسته قابل بازی بود با فرمون اصلا نه. حداقل رو کنسول اینطوری بود

• Like
Reactions: Bahram
حالا من همیشه میگم گرافیک خیلی مهم نیست ولی این چرا اینقدر رنگبندی ها و تصویر کلی اینقدر روشن؟

انگاری وایتکس ریختن رو تصویر طوریکه از PCars 2 هم گاها کیفیت گرافیکی پایینتری داره.
من PCars 2 رو هنوز نصب دارم ، انصافا تصویر باکیفیت تر و زیباتری ارائه میده.
این از تامنیل ویدئو هم مشخصه.

همین مورد رو درست کنن خروجی گرافیک بازی کمی بهتر میشه.
==========
بازی رو داره با گیم پد روی PS5 تست میکنه.
یک دور تو همه پیستها میزنه.

خب نسخه رایگان در دسترس قرار گرفت.
حجم نهایی بازی روی PC حدود 48 گیگه.

امشب میگیرم تست میکنم.
البته با این پیش نمایشها انتظار خاصی که ندارم ، مشخصه حالا حالا ها کار داره ولی خب حس اینکه یه ریسینگ نو و تازه اومده که کمپین هم داره همیشه خوبه.

آخرین ویرایش:
من یک ساعتی بازی کردم. حقیقتا تو شرایط فعلی برای من خیلی قابل بازی نیست واقعا. کلا تمام مشکلات هوش مصنوعی، کمبود های ویژوالی و بقیه کمبود هارو هم بذاریم کنار باز بازی تو هندلینگ و فیزیک (مهم ترین بخش ها) لنگ میزنه و اصلا بالانس نیست. من فقط وقت کردم با کنترلر بازی کردم اما چند تا ریسی که انجام دادم از آخر هم حس نکردم به صورت کامل کنترل اتومبیل رو به دست گرفتم و همیشه حس میکردم ممکنه از پیست خارج بشم یا مجبور باشم سرعتم رو کم کنم برای همون خیلی لذت بخش نبود برام.
حداقل rennsport تو این بخش تکلیفش با خودش مشخص ولی PMR خیلی وضعیت مشخصی نداره.

این بخش کریر بازی هم تو تبلیغات خیلی خوب به نظر می‌رسید ولی اونم در نهایت خلاصه میشه به همون چند تا انتخاب اولش و بعد از اون به نظر میرسه عمق خاصی نداره کلا.
البته بازم برای نظر دادن کلی زوده اما تا به اینجا که چنگی به دل نزد و به نظر میرسه چند ماهی کار داره تا درست بشه.

من با گیم پد تازه پورشه کاپ رو تست کردم ، میتونم بگم بازی اصلا آرکید یا حتی سیم کید هم نیست و خیلی به سمت شبیه سازهاست.
حداقل با این ماشین اینطور بود.

ولی بازی خیلی خیلی سنگینه ، اصلا خیلی بیخود فریم نمیده.
گرافیکی هم به نظرم خیلی با Rennsport که با UE5 ساختن تفاوت خیلی عجیبی نداره ولی فکر کنم سر همین خروجی بد انجین مجبور شدن جاهایی رو تو تنظیمات مختلف خیلی با کیفیت پایین در بیارن که خروجی بهینه تر بشه.

کلا به زور دارم 60 فریم میگیرم که تازه افت فریم هم داره ، اونهم تو یه بازی که نهایتا خروجی اوایل نسل 8 رو داره ، باید FSR و... رو روشن کنم که بره حول و حوش 100 ولی جزئیات میاد پایین.
این کیفیت گرافیکی اونهم تو یک بازی ریسینگ شبیه ساز وقتی باقی ویژگیها به درستی کار کنن خیلی به چشم نمیاد ولی چون باقی موارد هم ناقص و نیمه کاره ارائه شدن بیشتر این مشکل گرافیک و بدتر از اون فریم دهی بازی به چشم میاد.

برم با فرمون هم تست کنم.

==============
==============
الان با فرمون هم تست کردم و این رو تایید میکنم که با Porsche cup 992 (کلا پورشه کاپ ها) که به نظرم یه بنچمارک عالی برای تست فیزیک و مدل راننگدی تو همه بازیهای ریسینگه... این بازی کاملا تگ شبیه ساز رو باید بگیره.
ولی به نظرم از نوع کنسولیش!
روی PC خیلی شبیه سازهای بهتری از این داریم.

این فیزیکی که من میبینم هرچیزی که روی کنسوله رو چندهیچ میزنه ، GT/Forza قطعا جلوش سیم کید هستن.

جدای از مشکلاتی که داره به نظرم پلیرهای کنسولی و مخصوصا اونهایی که ست فرمون دارن و تو GT یا فورتزا ریس های آنلاین میدن با این بازی خیلی حال میکنن.

دقیقا حالتی که PCars 2 نسبت به فورتزا/GT Sport تو زمان خودش داشت و خیلی از پلیرهای حرفه ای تر رو به خوش جذب کرد.

ولی حتما قبلش صبر کنین که آپدیتهاش بیاد و مشکلاتی که داره فیکس بشه.
چون یک چیز کاملا مشخصه اونهم اینکه بازی ارلی اکسسه و از ملت بابتش 70-60 دلار پول میخوان که ادامه بازی رو هم بتونن توسعه بدن.
شما تصور کنین Lords of the Fallen تو روز انتشار ، این هم مثل اونه.

من قطعا یکسال دوره ارلی اکسس براش پیش بینی میکنم.
کار چندماه نیست.

من با گیم پد تازه پورشه کاپ رو تست کردم ، میتونم بگم بازی اصلا آرکید یا حتی سیم کید هم نیست و خیلی به سمت شبیه سازهاست.
حداقل با این ماشین اینطور بود.

ولی بازی خیلی خیلی سنگینه ، اصلا خیلی بیخود فریم نمیده.
گرافیکی هم به نظرم خیلی با Rennsport که با UE5 ساختن تفاوت خیلی عجیبی نداره ولی فکر کنم سر همین خروجی بد انجین مجبور شدن جاهایی رو تو تنظیمات مختلف خیلی با کیفیت پایین در بیارن که خروجی بهینه تر بشه.

کلا به زور دارم 60 فریم میگیرم که تازه افت فریم هم داره ، اونهم تو یه بازی که نهایتا خروجی اوایل نسل 8 رو داره ، باید FSR و... رو روشن کنم که بره حول و حوش 100 ولی جزئیات میاد پایین.
این کیفیت گرافیکی اونهم تو یک بازی ریسینگ شبیه ساز وقتی باقی ویژگیها به درستی کار کنن خیلی به چشم نمیاد ولی چون باقی موارد هم ناقص و نیمه کاره ارائه شدن بیشتر این مشکل گرافیک و بدتر از اون فریم دهی بازی به چشم میاد.

برم با فرمون هم تست کنم.
Fsr رو خاموش کن افتضاح پیاده سازی شده.
خودت هم دیگه وقتشه cpu رو ارتقا بدی :D pmr رو سی پی یو های قدیمی خوب فریم نمیده ولی gpu های قدیمی اوکیه.

• Like
Reactions: m.d.makan
Fsr رو خاموش کن افتضاح پیاده سازی شده.
خودت هم دیگه وقتشه cpu رو ارتقا بدی :D pmr رو سی پی یو های قدیمی خوب فریم نمیده ولی gpu های قدیمی اوکیه.
آره کلی آرتیفکت و... اضافه میکنه.
اما این داد میزنه مشکل از بهینه سازیه.

الان با پورشه 964 هم تست کردم (اون مدل کاپ دهه شصت) ، خیلی خوب بود.
با دنده H و Heal&toe کلی حال کردم.

بعد گفتم برم GT3 تست کنم ، چشمت روز بد نبینه ، به طرز خنده داری مشکل داره این کلاس.
مخصوصا اوایل که لاستیکها سرده قشنگ اسکیت سواری میکنی ، از اونور بوم افتادن.
روی این حالتش میتونم بگم فورتزا هورایزن یا موتورفست ازش طبیعی تر هستن.
بعد دو دور که لاستیکها کمی گرم میشن یه 40-30 درصدی بهتر میشن ولی باز به نسبت میتونم بگم بدترین GT3 هارو بین تاریخ سیم ها داره.
این کلاس رو که باهاش بازی میکنی انگاری اصلا بازی ریسینگ نیست ، خیلی داغونه.

خب فکر کن یکی بازی رو خریده و میخواد تستش کنه ، GT3 هم که پرطرفدارترین کلاسه.
5 لپ باهاشون بزنه که سریع میره بازی رو ریفاند میکنه.
خب چرا باید تو این حالت بازی رو منتشر میکردن؟
فاصله بین پالیشی که ماشینها و کلاسهای مختلف دارن گاها زمین تا آسمونه.

دیگه نرسیدم هایپرکار تست کنم ، تازه میدونم که نه هیبرید درست و حسابی دارن و شرایط اونها طبق ویدئوهایی که دیده بودم از GT3 هم حتی بدتره.

نمیدونم تقصیر Giants بود یا Ian bell یا هردو ، ولی بازیهایی مثل این گند میزنن به اعتماد پلیرها.
خب رقیبی که نداشتین ، AC EVO هم که تا اواخر 2026 یا حتی اوایل 2027 ازش خبری نیست.
با دشمن فرضی رقابت داشتین که اینقدر زود بازی رو با عجله منتشر کردین؟

آره کلی آرتیفکت و... اضافه میکنه.
اما این داد میزنه مشکل از بهینه سازیه.

الان با پورشه 964 هم تست کردم (اون مدل کاپ دهه شصت) ، خیلی خوب بود.
با دنده H و Heal&toe کلی حال کردم.

بعد گفتم برم GT3 تست کنم ، چشمت روز بد نبینه ، به طرز خنده داری مشکل داره این کلاس.
مخصوصا اوایل که لاستیکها سرده قشنگ اسکیت سواری میکنی ، از اونور بوم افتادن.
روی این حالتش میتونم بگم فورتزا هورایزن یا موتورفست ازش طبیعی تر هستن.
بعد دو دور که لاستیکها کمی گرم میشن یه 40-30 درصدی بهتر میشن ولی باز به نسبت میتونم بگم بدترین GT3 هارو بین تاریخ سیم ها داره.
این کلاس رو که باهاش بازی میکنی انگاری اصلا بازی ریسینگ نیست ، خیلی داغونه.

خب فکر کن یکی بازی رو خریده و میخواد تستش کنه ، GT3 هم که پرطرفدارترین کلاسه.
5 لپ باهاشون بزنه که سریع میره بازی رو ریفاند میکنه.
خب چرا باید تو این حالت بازی رو منتشر میکردن؟
فاصله بین پالیشی که ماشینها و کلاسهای مختلف دارن گاها زمین تا آسمونه.

دیگه نرسیدم هایپرکار تست کنم ، تازه میدونم که نه هیبرید درست و حسابی دارن و شرایط اونها طبق ویدئوهایی که دیده بودم از GT3 هم حتی بدتره.

نمیدونم تقصیر Giants بود یا Ian bell یا هردو ، ولی بازیهایی مثل این گند میزنن به اعتماد پلیرها.
خب رقیبی که نداشتین ، AC EVO هم که تا اواخر 2026 یا حتی اوایل 2027 ازش خبری نیست.
با دشمن فرضی رقابت داشتین که اینقدر زود بازی رو با عجله منتشر کردین؟
ماکان الان ارزش خرید داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or