Multi Platform Project Motor Racing

سازنده
Straight 4
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Unknown
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
بازگشت نسخه جدید اولین ریسینگ شبیه ساز ساخته شده در دنیا یعنی GTR با پسوند Revival توسط تمامی عوامل قبلی در استودیوی تازه تاسیس straight 4 شامل اعضای slightly mad studios و simbin uk با مدیریت Ian Bell

F4C-nGiXcAApuHj.jpg

Game Name: Project motor racing
Genre: Racing Simulator
Platforms: PS5, Xbox series X|S, PC
Release Date: 2025
Studio: Straight 4
Publisher: Unknown
Engine: Unreal Engine 5​

پس از خریداری شدن SMS توسط codemasters و پس از آن خریداری شدن Codemasters توسط EA، سری Project CARS هنگام ساخت pCARS 4 برای همیشه منحل شد و پشت بند آن یان بل و تیمش باری دیگر از EA شدند و با استودیوی simbin uk که پروژه کنسل شده GTR3 را داشت ادغام شدند و استودیوی Straight 4 را تشکیل دادند. همچنین این استودیو همکاری خودش را با Reiza طبق سابق ادامه خواهد داد
  • بازی ادامه مستقیم GTR 2 خواهد بود.
  • تمامی پیست ها و ماشین ها از GTR2 بازخواهند گشت.
  • طبق گفته بل بازی شامل تنوع زیاد کلاس های مختلف و پیست های زیاد خواهد بود.
  • ادامه همکاری با Reiza
  • شامل چرخه کامل شب و روز و آب و هوای پویا
  • وجود گزارش در replay و ارتباط رادیویی با مهندس مسابقه ای به وسیله AI (مشابه چیزی که تو PC با Crewchief داریم ولی اینبار رو کنسول هم پیاده سازی شده)
  • بازی در مرحله Pre Alpha هستش.

با منتشر شدن اطلاعات بیشتر و معرفی رسمی بازی به روز رسانی خواهد شد​

آخرین ویرایش:

Single Player Reveal: Your Career Starts November 25, 2025​

watch?v=i-TcJHeA

بازی برای 25 نوامبر 2025 تاریخ خورد. (4 آذر 1404)

در روز اول انتشار همه نسخه ها (چه PC و چه کنسول) از ماد پشتیبانی میکنن.(انجین و ناشر که برای GIANTS Software باشه انتظاری جز این هم نمیشد داشت)
مادسازها محتواها رو روی پلتفرم GDN {GIANTS Developer Network} آپلود میکنن و استودیو اونها رو چک میکنه و در صورت قانونی بودن اون محتواها (دزدی و کپی پیست از بازیهای دیگه نباشه یا...) در دسترس پلیرها میزاره.
دقیقا مثل نسخه های مختلف فارمینگ سیمولیتور که سازندش همین GIANTS Software که اینجا ناشر بازیه.

تریلری هم که امروز منتشر کردن در مورد بخش کریر بازی بود که خیلی تاکید روی بخش مدیریت مالی پلیرها حین مسابقات داشت.
اینکه کریر رو به عنوان راننده تو کدوم قاره شروع کنین چون جوایز ، قیمت ماشینها تو قاره های مختلف مثل واقعیت متفاوته.
بین مسابقات باید هزینه سفر به محل مسابقه رو هم بهش توجه داشته باشیم و هم هزینه تعمیرات بعد هر مسابقه رو (یه چیزی مثل Dirt Rallyها)

تو تنظیمات بخش کریر یه گزینه سختی هاردکور وجود داره که به کل از ریستارت کردن مسابقه جلوگیری میکنه و همینطور درجه سختی بازی رو تو بالاترین سطح قفل میکنه (میشه گفت این یه چالش خوب برای اونهایی که به دنبال ایمرسیو بودن بیشتر و همچین مواردی هستن )

با این حال اینطور هم نیست که پلیرهای مبتدی تر نتونن از بازی لذت ببرن و حتما بازی گزینه های سطح سختی پایین تر رو هم در دسترس گذاشته.
چون بازی حالت سیم کید داره که به سمت شبیه ساز میل میکنه ، دقیقا مثل پروجکت کارزها.

با این تریلر آخر کلاسهایی که تو بازی حضور دارن بیشتر مشخص شد.
همونطور که قبلا اعلام کرده بودن تعداد ماشینها در روز انتشار 70 عدده (بعدها با DLCها بیشتر میشه) که شامل این کلاسها میشن:

GTE , Hypercar , GT4 , Group 5 , LMP , GT3 , N-GT , GT (2004/2005) ...​

و خودروهای معروف مسابقات از دهه 70 میلادی مثل Porsche 917 K ، Lola T70 Mk3B GT ، Ferrari 512S و...
همچنین ماشینهای پایین رده ای مثل Mazda MX5 Cup که تو تریلر دیده شد.
کسی غیر از من و تو که قرار نیست بازی کنه این قدر تایپ میکنی. اصلا شاید من و تو هم نتونیم بازی کنیم. چه حال و حوصله ای داری :D

کسی غیر از من و تو که قرار نیست بازی کنه این قدر تایپ میکنی. اصلا شاید من و تو هم نتونیم بازی کنیم. چه حال و حوصله ای داری :D
چرا.
مثل pcarsها این رو هم پلیرهای بیشتری بازی میکنن.

وقتی ACC یا AC رو روی کنسول بازی کردن دیگه این رو هم قطعا افراد بیشتری بازی میکنن.
========
انصافا من برای کریرش هم که شده خیلی دوست دارم که موفق بشه و نسخه های بعدیش هم تایید بشه.

محتوای سیزن پس بازی که طی 2026 منتشر میشه هم مشخص شد.

Year 1 Bundle Content :​

GwEnQYaWIAAkbIj.jpeg

DLC اول کلاس Super GT (GT3 های ژاپن که نسبت به کلاس GT3 غربی سرعت و قدرت بیشتری دارن ).:
شامل این سه مدل میشه : Honda Civic, Toyota Supra, Nissan Z

DLC دوم هم که GT Legends Pack هست و مشخصه که کلاسهای GT کلاسیک رو به بازی میاره.
همینطور DLC سوم که از دوره ماشینهای V8 هست که احتمالا خیلی قدیمی نمیتونه باشه.
تا اینجا روی هم 30 عدد ماشین میشه و با هر DLC یک پیست هم به همراهش منتشر میشه.

DLC آخر هم کلاس استقامتی هست کلاسهای GTP و LMP1 رو گسترش میده و همینطور به اضافه یک عدد پیست جدید.

آخرین ویرایش:
از دقیقه 1:45 اگه توجه کنین main Theme پروجکت کارزها پخش میشه:

View attachment Project CARS - Main Theme.mp4

=========
دیگه چجوری بگن این بازی اسم واقعیش Project Cars 3 هست که EA نزاشت بسازن؟
البته خود این موسیقی متن منوی اصلی برمیگرده به سلطان GTR 2.
ولی خب با شیفتی که محتوای بازی از کلاسهای GT به کلاسهای متنوع تر انجام داد میشه گفت این بازی عملا Pcars 3 اوریجیناله نه اون نسخه فرعی و آرکیدی که به زور EA اسمش رو گذاشتن روش.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and Eazy-E
دیگه چجوری بگن این بازی اسم واقعیش Project Cars 3 هست که EA نزاشت بسازن؟
حاجی یادت رفته اسم بازی GTR Revival بود :D
البته خود این موسیقی متن منوی اصلی برمیگرده به سلطان GTR 2.
اسمش spa themeـه که فکر کنم واسه هر بازی این استودیو یک ورژن دیگه ازش ضبط کردن

• Like
Reactions: m.d.makan
حاجی یادت رفته اسم بازی GTR Revival بود :D

اسمش spa themeـه که فکر کنم واسه هر بازی این استودیو یک ورژن دیگه ازش ضبط کردن
یادم که نرفت ، اشاره کردم آقا:D
اگه بازی تم قبلی و اولیه رو حفظ میکرد میشه گفت همون ادامه GTR درست بود ولی الان با این پولی که تزریق شد و کلاسهای متنوع دیگه ای که به بازی اومده ، همون ادامه PCarsها به نظرم درست تره.
=====
آره آهنگساز همشون یک نفره که هرسری همون رو ارتقا میده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Eazy-E
صدتا سیم قراره امسال و سال دیگه بیان همه از دم فقط کلاس های GT3 و اندورانس دارن :D
باز این خوبه این رو همه پلتفرم ها ماد ساپورت میکنه بعدش میتونن ماشین جاده ای و بقیه کلاسا رو اضافه کنن

• Like
Reactions: m.d.makan
با توجه به افزایش فضایی قیمت دلار الان موندم نسخه معمولی رو بگیرم یا نسخه کامل که شامل همه dlcها میشه!
ارزش اون هزینه اضافی رو داره برای ما؟
احتمالا که نتا به فنا بره نشه مسابقات انلاینشو پلی داد، مد کریرش کفاف طولانی مدت رو میده؟
گیج شدم یکم و بشدت هم هایپش هستم. از بس دست دست کردم دلارم هی داره بدتر میشه!

با توجه به افزایش فضایی قیمت دلار الان موندم نسخه معمولی رو بگیرم یا نسخه کامل که شامل همه dlcها میشه!
ارزش اون هزینه اضافی رو داره برای ما؟
احتمالا که نتا به فنا بره نشه مسابقات انلاینشو پلی داد، مد کریرش کفاف طولانی مدت رو میده؟
گیج شدم یکم و بشدت هم هایپش هستم. از بس دست دست کردم دلارم هی داره بدتر میشه!
اگه قیمت مسئله ای نیست خب حتما نسخه کامل شرایط بهتری داره .
حدود 30تا ماشین و 4 تا پیست تو سال اول اضافه میشه.

ولی به نظر من اکانتت رو شارژ کن که به مشکل بالا رفتن دلار نخوری و بعد از انتشار تصمیم بگیر.
این بازیها کلا هندونه در بستن و تا قبل انتشار نمیشه برآورد کرد.

مخصوصا ریسینگی که میخواد شبیه ساز باشه ، ممکنه اصلا با سلیقت جور در نیاد.
کیفیت بازی هم به هیچ وجه از الان مشخص نیست.

• Like
Reactions: MyJinx
View attachment Project Motor Racing - Multiplayer Reveal Trailer.mp4

بخش مولتی پلیر بازی واقعا با تفکر طراحی شده.
جزئیاتش اینطوره که برای ورود به بخش مولتی پلیر باید یه تست بدیم که بسته به کلاس و منطقه جغرافیایی که انتخاب میکنین متفاوته.

در آخر بازی به شما بین 100-1 یه نمره ای میده که بر اون اساس شمارو با پلیرهایی که نمره مهارت مشابه دارن تو یک لابی میندازه.

تا اینجا مثل باقی بازیهاست ولی از اینجا به بعد داستان فرق میکنه.
این نمره DR فقط مربوط به اون کلاسی میشه که انتخاب کردین.
مثلا اگه کلاس GT4 رو انتخاب کردین و تست دادین و نمره نهایی رو گرفتین... قرار نیست که با این DR بتونین کلاس فرمول یا... رو هم بتونین شرکت کنین.
برای هر کلاس باید تست جدا بدین تا بازی بدونه که شما میتونین تو اون کلاس هم نمره خوبی بگیرین و وقتی وارد یه لابی میشین با طرز رانندگی با اون ماشین هم آشنا باشین.

بنابراین مثلا شما میتونین تو کلاس GT3 یه تازه کار باشین ولی تو کلاس فرمول جزو تاپ پلیرهای بازی باشین.
موفقیت تو یک کلاس همگروهی با راننده های باکیفیت تر تو یک کلاس دیگه رو تضمین نمیکنه و برای هر کلاسی که علاقه به شرکت درش دارید وقت بزارین و پله پله خودتون رو بکشید بالا.

نکته دیگه اینکه هر فصل بازی شامل یه Championship میشه که اینجاش خیلی شبیه به iRacing شده.
به این صورت که در طول هفته که مسابقه میدین بازی دوتا از مسابقت شما رو که بهتر نتیجه گرفتین رو انتخاب میکنه و بر اون اساس به شما امتیاز میده.
حالا میخواید 200تا ریس داده باشید یا همون دوتا رو... ، مهم نیست.
این باعث میشه بین یکی که روزی 10 ساعت ریس میده و یکی که روزی/هفته ای نهایتا یکی دوتا ریس... بالانس برقرار بشه و توازن بین پلیرها رعایت بشه.

تو رده بندی این Championship که بالا میرین به مسابقات خاص دعوت میشین و دسترسی پیدا میکنین که جوایز خودش رو داره.

مورد مهم دیگه اینکه سرورها کاملا اختصاصی هستن و رده بندی و جرایم درشون رعایت میشه و از اون جالبتر اینکه کراس پلی هم داره و این جامعه آماری پلیرها رو خیلی بیشتر میکنه و همینطور شاید جذابتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or